Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

modem farkı..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar ben bu adsl yi almadan önce baya bi modem fiyatı sordum.. e aradaki farkları grnce şık oldum.. bitanesi 120milyondu bi tanesi 60 milyondu mesela... ama özellikleri aynı.. sadece markamıdır aradaki fiyat farkı sizce?? eğer bilen vasa bu kadar fiyat niyedir diye e buyrun tartışalım..[signature][hline]***THE DREAD LORD***
Mesaj tarihi:
80 milyona CNet 4 port-usb router aldım. Hiçbir sorun yok. Pinglerde iyi downloadda iyi, surfte iyi...e başka bişi istemiyosun sanırım?[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Mesaj tarihi:
arkdaşlar gerçekten bumudur tek fark baya bi merak etmiştim almadan önce ama sonucunda yine ucuzundan aldım,memnunum.. ama warsa daha fark bilen.. dinliyorzz..[signature][hline]***THE DREAD LORD***
Mesaj tarihi:
ucuz alırsan bağlanma problemi yaşarsın tekrar sölüyorum.
benim enişte 90 milyona bi modem aldı hatta bu fiyat civarında bi sürü modem aldı. akşam 6 oldumu internette adım atamıyordu. format attı kaç kere yine aynı.sorun modemlerdeymiş.4-5 tane değiştirdi.sonra paraya kıydı X5 modem aldı. şimdi internetten çıkmıyor dübük.
Mesaj tarihi:
ADsl Alanlara Tawsiyem ADsl Zoom Dan X Serısınden bırını alın rahat edın .. Usb Modem ALmayın Ethernet rLz

[Bu mesaj Faust_ tarafından 11 Şubat 2005 13:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bende usb modem var. Linux kullanmamaktan başka hiç bir derdim yok. Üstüne üstlük firewallsuz ve mutluyum :)[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Mesaj tarihi:
usb daha fazla ram harcar. bide arkadasım almıstı ucuz bır adsl modem 40 dolarmıydı neydı 24 saat kullanıyordu yandı alet yanı alıcaksan kalıtelısını alcan aynı ozellıklerde dıye kalıtesızını degıl
Mesaj tarihi:
Kesinlikle Cneti öneriyorum sorunsuz kurulum ve kullanım,ısınma problemi yok,gayet hızlı[signature][hline]Gözlerinizi kapadığınızda daha çok şey görebilirsiniz.
  • Yeni Oluştur...