dlhangman Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 arkadaşlar ben bu adsl yi almadan önce baya bi modem fiyatı sordum.. e aradaki farkları grnce şık oldum.. bitanesi 120milyondu bi tanesi 60 milyondu mesela... ama özellikleri aynı.. sadece markamıdır aradaki fiyat farkı sizce?? eğer bilen vasa bu kadar fiyat niyedir diye e buyrun tartışalım..[signature][hline]***THE DREAD LORD*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ucuz modemle yogun saatlerde bağlanma problemi yaşarsın. + yavaşlık tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 80 milyona CNet 4 port-usb router aldım. Hiçbir sorun yok. Pinglerde iyi downloadda iyi, surfte iyi...e başka bişi istemiyosun sanırım?[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 usblerin yani ucuz olanların tek kötü yanı elektriği bilgisayardan çekmeleri, psu ya yük bindiriyor gereksiz yere. ama tek kişi için ideal.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 arkdaşlar gerçekten bumudur tek fark baya bi merak etmiştim almadan önce ama sonucunda yine ucuzundan aldım,memnunum.. ama warsa daha fark bilen.. dinliyorzz..[signature][hline]***THE DREAD LORD*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bide acayip ısınıyo bu meretler[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ucuz alırsan bağlanma problemi yaşarsın tekrar sölüyorum. benim enişte 90 milyona bi modem aldı hatta bu fiyat civarında bi sürü modem aldı. akşam 6 oldumu internette adım atamıyordu. format attı kaç kere yine aynı.sorun modemlerdeymiş.4-5 tane değiştirdi.sonra paraya kıydı X5 modem aldı. şimdi internetten çıkmıyor dübük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 anladığım kadarıyla tek çıkışlı alınca ucuzu fazla farketmiyo ama eğer çok çıkışla alırsan ucuz kayıyo adama...[signature][hline]***THE DREAD LORD*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 tek çıkışlı alcaksan zoom X3 al. bi ethernet bi usb istersen X4, çok çıkış istersen X5 den şaşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vasortflam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 tmm da abi ne alaka ısınması şimdi :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ADsl Alanlara Tawsiyem ADsl Zoom Dan X Serısınden bırını alın rahat edın .. Usb Modem ALmayın Ethernet rLz [Bu mesaj Faust_ tarafından 11 Şubat 2005 13:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 firewallu modem almayın. multi oyunlarda uğraştırıyo insanı (eğer bi güvenlik sorununuz yoksa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Bende usb modem var. Linux kullanmamaktan başka hiç bir derdim yok. Üstüne üstlük firewallsuz ve mutluyum :)[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 usb daha fazla ram harcar. bide arkadasım almıstı ucuz bır adsl modem 40 dolarmıydı neydı 24 saat kullanıyordu yandı alet yanı alıcaksan kalıtelısını alcan aynı ozellıklerde dıye kalıtesızını degıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 85 dolarlık apache var gayet mutluyum gusel :)[signature][hline] Retired Cla.Jackal on Dv Uçan Kaz Cintonick on Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 en ucuzu bende felanmı var bilmiyorumda pekde sorun cekmiyorum geek diye bir marka hehe[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 picatel kullanıyorum ucuz ve iyi bir modem diye tavsiye ettiler alırken zoom mu alsam picatel mi alsam diye çok düşündün 73 milyona aldım bunu ve almakla iyi yapmışım çok iyi fiyat + performans.[signature][hline]Kuzu Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Kesinlikle Cneti öneriyorum sorunsuz kurulum ve kullanım,ısınma problemi yok,gayet hızlı[signature][hline]Gözlerinizi kapadığınızda daha çok şey görebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar