ony1 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Arkadaslar .add komutuyla Vendor Koyuyorum Mesela Armorercıya Bir Bakıyorum Armorercı Yürüyo Dışarı Çıkmış geziyo Alanlarından Ayrılmamaları için ne yapmak gerek :D valla çok komik geziolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratgurel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 .add ekleme axis den spawn olarak ekle axisde spawn sekmesinde spawngroups die bi yer var orda shopkeepers var ordan ekle ve yandada max dist i 1 yap o zaman vendorlar ekledigin spawnın yanından ayrılmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ony1 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Kardes Axisden Koyarken nasıl koyuyoz bölemi işte ben magery falan sçtim yanında onun amount falan 3-4tane bişi var hepsine vir yazdım place dedim koyacağım yere tıkladım küçük bişi çıktı ondan mı çıkıo vendor?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratgurel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 eklemek istedigin vendoru seçicen dedigim yerden yanda amount var oraya bi spawndan ne kadar çıkmasını istiosan yazıcan min time var oda öldükten sonra en az ne kadar sürede çıksın max time en fazla oluo max dist de 1 yaparsan spawndan ayrılmaz 0 yaparsan gezer :) ondan sonra place dicen koycan spawnı peşindende init dicen biraz bekle çıkar [Bu mesaj muratgurel tarafından 12 Şubat 2005 19:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ony1 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Çok Saol Kardes Bu Yardımını Hiç Unutucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 axis e gerek yok .spawn yazcaksın karsına gelen menuden c_h_armorer yazcan mesela mesela c_h_banker yazcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pozitiff Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 belkide yoktur .spawn function u[signature][hline]Roxside UO Shard Owner ------ Nixdorf ------ Pozitiff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratgurel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: ony1, 12 Şubat 2005 19:20 tarihinde demiş ki: Çok Saol Kardes Bu Yardımını Hiç Unutucam Önemli deil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 .set homedist x :D[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || DIEMASTER || MSN TheCoder, 25 Kasım 2004 18:07 tarihinde demiş ki: - hayatım +15 ver - Ayıpsin gülüm ben sana remote veriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar