crushedasd Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Arkadaslar benim taing staff scpm dede spheretables tende ph yi actım ama olmuo her yolu denedim işte scp [ITEMDEF i_deed_animal] DEFNAME=i_deed_animal NAME=pet trading contract ID=i_deed WEIGHT=20.0 TYPE=t_script VALUE=50 CATEGORY=Custom Items SUBSECTION=Deeds DESCRIPTION=Animal Trading Contract On=@Create color 08ac On=@Click if () message [] endif message return 1 On=@DClick if ( != ) src.sysmessage Bunu kullanabilmeniz icin cantanizda olmali. elseif () if (&statf_hidden) || (&statf_invisible) src.sysmessage Gizlenmis durumdayken bunu kullanamazsiniz. return 1 endif try src.newnpc link link.name link.karma link.fame link.str link.hits link.dex link.int link.food link.color if ( == 0835) link.color 0481 endif link.oskin link.memorydel link.newitem i_memory link.act.attr 04 link.act.more1 04 link.act.more2 link.act.morep link.act.color memory_ipet link.act.timer -1 link.act.link link.act.cont link.flags &statf_pet link.update link.anim 5 link.bark 3 remove else target Kucultulecek hayvani secin. endif return 1 On=@TargOn_Item sysmessage Esyalari kucultemezsiniz? target Kucultulecek hayvani secin. return 1 On=@TargOn_Char if !() src.sysmessage Oyunculari kucultemezsiniz. elseif !() src.sysmessage Bu hayvan size ait degil. elseif (&statf_stone) || (&statf_freeze) src.sysmessage Hayvani su anki durumunda kucultemezsiniz. elseif (( == c_man) || ( == c_woman)) src.sysmessage Sadece hayvanlari kucultebilirsiniz. elseif (&statf_invul) || ( == 07fff) src.sysmessage Bu hayvani kucultemezsiniz. elseif () src.sysmessage Hayvan su anda cok kizgin. elseif () src.sysmessage Buyu ile yaratilmis hayvanlari kucultemezsiniz. elseif (( == c_llama_pack) || ( == c_horse_pack)) src.sysmessage Pack hayvanlari kucultemezsiniz. elseif ( < 6) src.sysmessage Bu hayvan acikmis. elseif ( < ) src.sysmessage Bu hayvan yaralanmis. elseif ( > 3) src.sysmessage Hayvana yeterince yakin degilsiniz. elseif () src.sysmessage Bu hayvan zehirlenmis. elseif !() src.sysmessage Hayvana ulasamiyorsunuz. elseif ( > 3) src.sysmessage Hayvana yeterince yakin degilsiniz. elseif ( == c_m_golem_tinker1) src.newitem i_pet_golem1 src.act.name src.act.bounce src.targ.remove remove elseif ( == c_m_golem_tinker2) src.newitem i_pet_golem2 src.act.name src.act.bounce src.targ.remove remove else name filled pet trading contract attr 00 more2 1 color if ( == 0481) color 0835 endif tag.trade tag.trade_id tag.trade_name tag.trade_str tag.trade_dex tag.trade_int tag.trade_karma tag.trade_fame tag.trade_food src.targ.bark 2 src.targ.remove src.sysmessage : kontrat haline getirildi. endif return 1 [ITEMDEF i_staff_taming] // abe all bugz fixed ID=i_staff_gnarled NAME=taming staff TYPE=t_weapon_mace_staff VALUE=254 TWOHANDS=Y LAYER=2 WEIGHT=10 DAM=5,10 On=@Create color 2001 more2 0 timer -1 hitpoints 5 On=@DClick if ( != ) src.sysmessage Bunu kullanabilmeniz icin uzerinizde olmali. elseif (&statf_hidden) || (&statf_invisible) src.sysmessage Gizlenmis durumdayken bunu kullanamazsiniz. elseif ( == a_townZoo) src.sysmessage Bu bolgede taming yasaktir. elseif ( == -1) target Hangi hayvani ehlilestirmek istiyorsunuz? endif return 1 On=@UnEquip more2 0 timer -1 link -1 On=@Timer if ( < 6) dorand 10 cont.sayu Gel , gel.. cont.sayu Sana zarar vermeyecegim .. cont.sayu Sakin ol, . cont.sayu Her zaman senin gibi bir sahibi olmak istemistim.. cont.sayu Cok tatlisin, . cont.sayu Gel bir tanem, gel canim.. cont.sayu Seni incitmeyecegim, . cont.sayu Arkadasin olmak istiyorum. cont.sayu Gel , . cont.sayu Gel , gel . enddo dorand 2 cont.anim 17 cont Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bu script de ph yi acmamıssın spheretables.scp den acmicaksin zaten bu script den acacaksın burdan acmak icinde rand lar var orda onları 2 ve 1 yap kolay gelsin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crushedasd Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 yaptım ama olmadı![signature][hline]http://www.SlayerTr.com Sende Slayertr li Olsana... Ph Full Acıkken. Madem Türksün Göster Ürksün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 yanlıs yapmıssın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bilgehan madem bilmiyorsun bence yanlış bilgide verme! başlığı açan arkadaş bu başlığı açarken konu!ya neden derdini yazmadında bakında görün! dedin? sonra arandığında bulunamasın diye sanırım şimdi soruna gelince ph açmak istiyorsan scriptin içindeki şu kısımları bulacaksın; koyu renkte olan rand(2) kısımlarını 1 yaparsan çok daha hızlı skill gelir. if ((> == 0) && ( < 700.0)) if ( < 30.0) if (rand(2) == 1) cont.taming ( + 2) endif elseif ( < 50.0) if (rand(3) == 1) cont.taming ( + 2) endif elseif ( < 75.0) if (rand(4) == 1) cont.taming ( + 1) endif elseif ( < 100.0) if (rand(5) == 1) cont.taming ( + 1) endif endif endif[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. neden bu düzen böyle,neden herkes sahte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 neyi bilmiyorum kardesim rand lari degistiricek diye yazmisim orda ukalalik etme surda fikrimi soyledim vede dogru soyledim sendende fazla script bilgim oldugu kesindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar