nuwanda Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 slm beyler, bugn dantooine deki ruined jedi temple a gittim, ordaki bi adamdan da bi kac gorev aldım, adam bi jedi oldurmemi soyledikten snra verdigi kordinatlara gidip bi untrained padawan buldum fakat saldıramıyorum, yani o da bana saldırmıyor, converse de cıkmıo.. nasl bi is bu yaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 sen rebelmisin? yada neautrel mi? ondan saldiramiyosundur. bak bir imp. arkadas bulacan. onla onceden grup ol oraya gitmeden. sora o oldurecek onu. ama sen lootlican kesinlikle. sakin o lootlamasin. cunku sen lootladiginda bi baston cikacak onu herife goturdugunde sana sith holocorn verecek.[signature][hline] oawaen@infinty teras kasi master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 imp. olmak zorundasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 imp. olacaksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 cok saolun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar