felixxx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Bence prince charles çok ayıp etti. Bi süre bekledi, sonra kraliyet neslini budaklandırmak için yine başka biriyle evlendi. Ülkede Kraliyeti hala simgesel birşey olarak korumaları çok saçma birşey bence. Bence kraliyet ailesindeki herkes birer maskot. Hiçbir nitelikleri yok, ülkeyi yönetenler de onlar değil, devlet istese kraliyeti dağıtır onlar ipsiz-sapsız insanlar olarak kalır. Hiçbir ülke de vay be işte hala asil krallık burda yaşıyor demez. Herkesin bu konuda bir fikri olsa gerek. Bekliyorum.[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Dunya'nin en zengin ailelerinden biri Ingiliz Kraliyet Ailesi'dir.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Abi adamın kimle ne yaptıgı bize pek batmaz.Kraliyet ailesinin hala ayakta olmasnın nedeni ise ingilizlerin hala gücümüz var,geleneklerimizi koruyoruz demesinin başka bir yolu...[signature][hline]
uncla Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bencede sadece geleneğin devamının simgesi.[signature][hline]jan d.
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 `Ipsiz sapsiz` kalmazlar. Oldukca alakasi varmi$ degil mi?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
felixxx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 aama " olmassa olmaz " türden insanlar değiler.[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Bana `olmazsa olmaz` bir insan soylesene.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
-007- Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ipsiz sapsız kalmazlar tabii ki ama zaten hiçbi ingiliz öyle bişey yapmaz yani adamlar değer veriyo kraliyet muhabbetine[signature][hline]Atam izindeyiz!
-007- Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Azmodai, 11 Şubat 2005 23:18 tarihinde demiş ki: Cogu Avrupa ulkesinde kraliyet ailelerin fertleri halen sembolik olarak unvanlarini tasirlar ve buna gore yasarar. Gerçi Charles'ın küçük oğlu ne kadar kraliyet soyu gibi yaşıyo tartışılır ama.. :) Velet kolunda nazi bandıyla partiye katılmış :)[signature][hline]Atam izindeyiz!
uncla Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 özenti işte ne olcak.[signature][hline]jan d.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Sembolik olarak duruyor o aile. Verginin bir bölümü ile yaşıyorlar. Bence olması gereken bir hadise. Onlar yönetmiyor ülkeyi tabii ki.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin.
Leath Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Nukem_Verite, 11 Şubat 2005 23:31 tarihinde demiş ki: ya sucks bi olay sonuçta birileri haksız para alıyo lol spam mailcilerde haksiz yere para aliyor?bi yere gidiyorlar mi?hayir.[signature][hline]Ranger : Bard : Hero (Excalibur)
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Biri Masonmu dedi :-P *! Bye *[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! www.wildarea.gen.tr [Bu mesaj KaMoNJuK tarafından 12 Şubat 2005 00:02 tarihinde değiştirilmiştir]
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Gene midem bulandı. Valla şu mason lafını duydukça sanki balgam diolarmış gibi gelio artık.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: -Wissy, 11 Şubat 2005 23:15 tarihinde demiş ki: Bana `olmazsa olmaz` bir insan soylesene. Chemical[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 LOL...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 üstelik kraliyet eşrafı halkın moral deposudur nasıl ki bizim kurtuluş savaşındna konu açıldığında göğsümü kabarır bir galeyana geliriz "salnız biz kaplanız kesseler acımaz" havasına giriyorsak aynı şekilde o ülkedede insalar motivasyonunu "lon live the queen/king" diye nağra atarken buluyor bizde de padişahlık devam etseydi monarşi olsaydı biz de "padişahım çok yaşa" diye motive olacaktık bugün o kraliyet ailelerinin olmaması nasıl bir boşluk yaratacağını siz düşünün bizde nedne olmadı? çünkü bizim halkımız zaten padişah ve uygulamalarından memnun değildi ve birisi kalkıp "padişlahım çok yaşa" diyecek olsa en basit ve bayağı şekilde "setter len" cevabı alıyordu o ilkeler için kraliyet gereklidir ama ileriki yılalrda ne olur bilemem[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: eraygnr, 12 Şubat 2005 00:34 tarihinde demiş ki: said: -Wissy, 11 Şubat 2005 23:15 tarihinde demiş ki: Bana `olmazsa olmaz` bir insan soylesene. Chemical puhahua :D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :(
silverhelm3 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 niye kaldırsın krallığı hükümet? sonuçta seninde soyledigin gibi sembolik,maskot bi zararları yok halka ya da hükümete..[signature][hline]If anything can go wrong, it will.
-007- Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Türkiye'de işte aynı olay olmaz yani sembolik bi makam olamaz çünkü insanların karakteri buna el vermiyor. Hemen kötüye kullanma hak iddia etme popülizm vs vs başlar..[signature][hline]Atam izindeyiz!
-007- Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ki örneği de vardır: son türk halife lol[signature][hline]Atam izindeyiz!
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 evet ingiltereyi bu zor durumdan kurtaralım.[signature][hline]apaçiyim ezelden ateş yaktım gezerken eğer orman yanarsa tasarruf ederim tezekten /12/02/2005-05:07
felixxx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Türkiye'de sembolik padişahlar olsa; - Padişah : Ey vezirim, - Vezir : Buyrun padişahım - Padişah : Bana tez suçluların kellesini uçurup getirin. - Padişah : İçkiyi,sigarayı ucuzlatın. Haremime yeni kızlar getirin.. ehheheh[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: felixxx, 12 Şubat 2005 10:59 tarihinde demiş ki: Türkiye'de sembolik padişahlar olsa; - Padişah : Ey vezirim, - Vezir : Buyrun padişahım - Padişah : Bana tez suçluların kellesini uçurup getirin. - Padişah : İçkiyi,sigarayı ucuzlatın. Haremime yeni kızlar getirin.. ehheheh güzel :D ama :yapma:[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil
paranoidandroid Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ingilterede ''taç''ın etkileri büyük anlamda semboliktir. ama ''sadece'' sembolik değildir. [Bu mesaj paranoidandroid tarafından 12 Şubat 2005 16:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar