Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Proje C3 MVC, Web Service çağrıları ile sonuçlar dönüyor ancak bunların authenticate edilmesi de gerekiyor. MVC'ninkendi authorize özelliklerini kullanmak istiyorum ancak onun çalışması için authenticate edilmesi gerekiyor Düşününce çağrının oluştuğu yerden bir şekilde bizim tarafa "bu adam ok" mesajı gönderilmesi gerek gibi düşünüyorum da doğru mu düşünüyorum bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Login icin bi endpoint’in olcak, oraya user pass post edince token doncek sana, sonra her requestte o token’i gondericen header icinde. MVC tarafinda da araya bi middleware koycan, o middleware’i kullanan her resource icin token check yapicak. Telefondan yaziyorum diye cok detaya giremiyorum ama lazim oldukca yaz, aksam eve gecince bakarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Bizim müşterilerden birinin kullanacağı bir web service bu, patron bana sadece sen bizim tarafı yap onlara nasıl bağlanmaları gerektiğini söyleriz gerisi onların sorunu gibi birşeyler dedi. MVC Middleware kısmı beni biraz düşündürüyor şu an, nerede nasıl yaparım ederim bakmam lazım yarın ofise gidince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 HTTP Basic Authorization Strategy'e bak bir. Diger tarafta adamlarin tek yapmasi gereken POST request ile login olmak, sonrasinda HTTP authorization standardina uyarsaniz adamlarin client tarafinda yapmasi gereken pek bisi kalmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Testlerimi Postman'den POST Requestler ile yapıyorum zaten, onlardan da böyle yapmalarını bekleriz :) Dİğer yönlendirme için teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar