Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uykusuzluk..

AstelyA

Öne çıkan mesajlar

Yok öglen uyumuyorum. diyelim 12de yatiyorum. ama 3de ancak uyuyabiliyorum ki okul gitmek icin 6da kalkmam gerekiyo ama ben 5de gözümü aciyorum. eger okula gitmiyceksem de 3 ile 8 arasi bayilmis gibi uyuyorum sonra uyaniyorum ama yataktan kalkmiyorum bitkinlikten.[signature][hline]+ lar - ler birbirini götürür..
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de kasım ayının başından itibaren çok bozuldum. Normalde uykuya bayılan; okul zamanı 10'da yatıp 6.30'da kalkan bir insandım. Şimdilerde sabah 5-9 arası uyuyabiliyorum. Vücut fazlasıyla alışıyor.

Bu alışkanlığı yavaş yavaş yenebilirsin ama... Gayret et. Spor yap. Tüm gün evde oturyorsan ondan olabilir.

Bir de stres abuklaştırır uyku düzenini.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Sosyal ağlarda paylaş

yatmadan bir 30dk önceılık süt iç, bal ye. veya ballı ılık süt iç :). veya ıhlamur içebilirsin. akşam yemeğini geç yediğini zannetmiyorum, veya ağır şeyler de yemiyorsundur heralde.
bir de yogadan bildiğim bir ..ne bilim hareket var mı diyim. uzanıyosun gözlerini kapayıp sırtüstü. derin nefes alıp veriyosun, nefeslerine konsantre oluyosun bi süre. kendi kendine düzenli ve yavaş olunca nefeslerin ayaklarından başlayarak vücudunun her yerinin gevşemesini düşünüyosun. böle bölüm bölüm uyutuyomuş gibi :) sabırlı olmak lzm yanlız, zaten çok fazla vakit geçmiyo ama insan gözü kapalı hareketsiz dururken çok vakit geçmiş gibi geliyo.[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...