AstelyA Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 yaa.. arkadaslar ben uyuyamamaya basladim.. tavsiyesi olan var mi? yataga yatip dönüp duruyorum. 2 saat falan ancak uyuyabiliyorum. ne yapmaliyim?[signature][hline]+ lar - ler birbirini götürür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 tek diyeceğim ilaca fln başlama bide kendini kasma uyuyacağım diye film fln izle oda karanlıkken gece, direk uykun gelir.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Öğlen saatlerinde falan uyuyor musun? Belki ondandır. Ben öğlen yarım saat bile uyusam bütün gece uykusuz olurum.[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AstelyA Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Yok öglen uyumuyorum. diyelim 12de yatiyorum. ama 3de ancak uyuyabiliyorum ki okul gitmek icin 6da kalkmam gerekiyo ama ben 5de gözümü aciyorum. eger okula gitmiyceksem de 3 ile 8 arasi bayilmis gibi uyuyorum sonra uyaniyorum ama yataktan kalkmiyorum bitkinlikten.[signature][hline]+ lar - ler birbirini götürür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 düzensizlik ya sorun bi düzene oturtmaya çalış.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Ben de kasım ayının başından itibaren çok bozuldum. Normalde uykuya bayılan; okul zamanı 10'da yatıp 6.30'da kalkan bir insandım. Şimdilerde sabah 5-9 arası uyuyabiliyorum. Vücut fazlasıyla alışıyor. Bu alışkanlığı yavaş yavaş yenebilirsin ama... Gayret et. Spor yap. Tüm gün evde oturyorsan ondan olabilir. Bir de stres abuklaştırır uyku düzenini.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 koyun say uyursun...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Horozzz, 11 Şubat 2005 22:35 tarihinde demiş ki: koyun say uyursun... buda klasik bi zırvalıktır :D[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Boş boş düşün ve saçma saçma hayaller kur..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Yokluk içinde varlık çeksemde ben tozlu laflarımda kaybolup gideceğim, bu tarihi bir imzaya ihtiyacım varsa oda;rap'imdir!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AstelyA Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: rexx, 11 Şubat 2005 23:03 tarihinde demiş ki: Boş boş düşün ve saçma saçma hayaller kur.. Belki de bu yüzden uyuyamiyorumdur :D[signature][hline]+ lar - ler birbirini götürür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 uyuma anını tespit etmeye çalış yataga girdiginde. :) hiçbi zaman tespit edemiceksin ama uyuyacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Uykun bastırdığı zmn kahve iç uykun kaçsın sonra kahve etkisi kaybettiği zmn tam saatiyse yatağa dalıosun ve uyandığında eski düzenine geçmiş oluyorsun.Ben öyle yapiorum:)[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Benımde bole bı sorunum var cok kotu bısey gunes dogmadan yatamıorum ama 2 gundur duzene gırdım dıyebılırım.Nasıl gırdım onu daha çözemedim:P[signature][hline]The evil makes me cry, one day it will cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 yatmadan bir 30dk önceılık süt iç, bal ye. veya ballı ılık süt iç :). veya ıhlamur içebilirsin. akşam yemeğini geç yediğini zannetmiyorum, veya ağır şeyler de yemiyorsundur heralde. bir de yogadan bildiğim bir ..ne bilim hareket var mı diyim. uzanıyosun gözlerini kapayıp sırtüstü. derin nefes alıp veriyosun, nefeslerine konsantre oluyosun bi süre. kendi kendine düzenli ve yavaş olunca nefeslerin ayaklarından başlayarak vücudunun her yerinin gevşemesini düşünüyosun. böle bölüm bölüm uyutuyomuş gibi :) sabırlı olmak lzm yanlız, zaten çok fazla vakit geçmiyo ama insan gözü kapalı hareketsiz dururken çok vakit geçmiş gibi geliyo.[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 abicim ne kasıon aç sobayı git yanına mayış zıbar en basiti bendede aynı problem vardı soba rullaz[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nanna Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 yatmadan önce bişeyler okumak da işe yarayabilir. (gerçi ben okumaya başladıımda bırakamayıp sabaha kadar okuyup bir önce bitirmeye kasıyorum ama bazılarında işe yaradıı söleniyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Erutan, 12 Şubat 2005 17:35 tarihinde demiş ki: abicim ne kasıon aç sobayı git yanına mayış zıbar en basiti bendede aynı problem vardı soba rullaz zauhzau SÜPERRRR[signature][hline]The evil makes me cry, one day it will cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar