Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardım konusu hakkında...


KaKsi

Öne çıkan mesajlar

Malumat üzere yeni gelenlere, tabiri ile "ezik"lere, yardım etme konusunda pek bir ihtimam göstermiş biriyim. Fakat kısa sürede bundan sıkıldım. Artık yardım etmeyeceğim. Besle kargayı oysun gözünden bıktım.[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ne olcak abicim, eziklere yardımın son raddesine geldim. Bildiğim her şeyi sırasıyla öğrettim. Ama sonra hiç birini bir daha göremedim. Bir süredir tanıdığım bildiğim yakın arkadaşlarım(realden) dışında kimseye yardım etmiyordum. Bir süre önce biriyle daha tanıştım ve yardım etmeye karar verdim. Hatta öyleki warrior'umu kullanmıyorum ben gel onun eşyaları sana vereyim falan dedim ve verdim de, sonra bir gün oyundan çıkarken yalnız kalmasın diye birine emanet ettim. Akşama geldiğimde ne olmuştu? Emanet ettiğimiz vatandaş emanet edilenin klanına gitmiş... şimdi ne oldu, hocası başkaları oldu, e ne oldu ne var diceksin. Şimdi sen bana lasımsın diyorum. Olmas ben bunları bırakamam diyor. Gelde emeğinin hakkını al... Yok abicim yok. Kimseye yardım etmiceksin...[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi takmamın sebebi şu;

Ben zaten giderek soğumaya başladım oyundan, yok lag'dı yok dc'di yok bilmemneydi. Gına geldi. Zaten normal hayatımda da moralim çok bozuk. Oyunu sırf moralime biraz katkıda bulunsun diye oynuyordum. İnsanlara yardım ederek birazcık olsun kendim oluyordum ama gel gör ki insanlar nankör. Elden bir şey gelmez. Oyunu bırakmayı bile düşünüyorum desem yalan değil....[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kendinden başka hiç bir insan güvenme hele bu tarz oyunlarda asla insanlara yardım ediyorsan bişiy bekleme herkes senin gibi değil unutma bak sonra böle moralin bozuluyor.
insanarla geçinmek zor iş başka bir yerde bir konu açmıştım ko ile ilgili oyun mu zor oyuncular mı diye elbetteki oyuncular zor herkesin girdiği clanlar zevkten çok level ve iteimi düşünenlerle dolu bir oyun elbette seni de benide gerecek önemli olan kendi kafana uygun güvendiğin kişilerle takılman
ahhan demin yeni clan kurdum(hisaroyun :P) sırf milleti çekmekten bıktığım için senin benim yardım ettiğim adamlar biraz lvl aldımı kral saıyorlar kendini item gördüler mi en büyük sensin görmediler mi en kötü sensin
insan işte ...[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net
CeyhunAlyeşil
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...