ReSeSiF Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 dovme yaptırıcam,arkadasım istedigin modeli getir yaparım dedi,yani dovme modeli olan genis icerikli siteler arıyorum..
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Büyüklü küçüklü başlıklar sevmiyoruz.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 dÖvmE yaptırcaksan aramayı bilceksin ilk önce...[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Ben dövmeli bir insan oalrak söyle söyliyim öle arkadaşına fln yaptırma weya evde yapılmış makinalarlada uraşmayın... Tehlikeli şeyler bunlar..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Tehlikeli ama dogru duzgun taninmis bi yerde yaparsan degil o yuzden iyi arastir nerde yaptiracagini...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :(
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Traş makinesi ile yapıcak demi? Sakın yaptırma işin erbabı olmadan ömür boyu boktan bi çizikle yaşarsın.. Bide kuş yaotırcam diye yanlışlıkla penis çizer mazaallah.[signature][hline] [Bu mesaj nedanko tarafından 12 Şubat 2005 15:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Lord_Unholy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 tavsiyem sana özgü degişik bişey yapman iyi dövmeciler güzel dogaçlamalar yapıyor ufaktan bi fikir verebilirsen adamlar gerisini getirirler. SAKIN HA KIZ ARKININ BAŞ HARFİNİ YAPTIRMA.[signature][hline]-used to know as hasanmezarci-
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bende sırtıma Dövme yazdırmak istiyorum ne kadar tutar acaba?[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki: genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz!
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 [spo1=Bu Tur Bisilerse][/spo] su adres olabilir : 1 tatoo için yaklaşık 2.970.000 sonuçtan 11 - 20 arası sonuçlar (0,09 saniye)[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ya beyler çok acıyomu?[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 acıo biraz.. bide yaptırdığın yere bağlı.. eh kolay değil.. benimki 5:30-6 saat sürmüştü.. 3. saaatten sonra falan artık ilk seferki gibi acı hissetmemeye başladım. Çnükü deri folloş olmuştu.. Milyon kere iğne girip çıkıo...[signature][hline]
Lord_Unholy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 hayır igne batarmış gibi oluyo büyük bi dövme yapıyosan bi yerden sonra fena gelmeye başlıyo uyuşunca. öyle biliyorum en azından[signature][hline]-used to know as hasanmezarci-
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 peki beyler mesela omzuma yaptırcam diyelim çok koyarmı insana ben iğneye dayanamamda :D[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Lord_Unholy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bu o kadarda igne kıvamında bişey degil zaten kemige kadar dayamıyo adamlar igneyi. derinin üst kısmında minik minik igne batıyormuş gibi oluyo, omuzsa zaten fazla tınmazsın.[signature][hline]-used to know as hasanmezarci-
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bir kere kalici dovme yaptiracaksan, "ay benimde bir dovmem olsun siteleri geziim model begeniim" mantalitesiyle yola cikarsan cok pisman olursun[signature][hline]"I have been assured by a very knowing American of my acquaintance in London, that a young healthy child well nursed is at a year old a most delicious, nourishing, and wholesome food, whether stewed, roasted, baked, or boiled; and I make no doubt that it will equally serve in a fricassee or a ragout."
Lord_Unholy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 hellhound dogru diyo çok iyi düşün bide çok iyi seç dövmeyi başta geçici yaptır 6 aylık fln eger içine sinerse üstüne yaptırırsın kalıcısını. zaten bi süre sonra tazelemek gerekiyor dövmeyi silikleşiyor. bide yapıcaksan siyah yaptır ilerde rahatsız olursan fln lazerle temizlemesi kolay.[signature][hline]-used to know as hasanmezarci-
-Horus- Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Abi ben yazin yaptirmiştim gözlerim fena doldu acıdan ama ağlayamadım!!! cok buyuk modelde secmemiştim simdi sildirmek istiorum sildirirken daha cok aciyomuş... :D sana tavsiyem siktir et dowmeyi[signature][hline]*!nabzini control eder*
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Lord_Unholy, 12 Şubat 2005 16:14 tarihinde demiş ki: hellhound dogru diyo çok iyi düşün bide çok iyi seç dövmeyi başta geçici yaptır 6 aylık fln eger içine sinerse üstüne yaptırırsın kalıcısını. zaten bi süre sonra tazelemek gerekiyor dövmeyi silikleşiyor. bide yapıcaksan siyah yaptır ilerde rahatsız olursan fln lazerle temizlemesi kolay. 6 aylık dövme diye bişi yok kim kandırmış sizi yaptırcaksnız 6 ay sonra yarısı silinecek hödük gibi gezeceksiniz sokaklarda.. ulan eskiden vardı kananlar buna sonra hepsinin dili yandı. halen varmıydı diyorum varmış bunlar 5-10 sene önceki numaralar.. kandırılmayın ...[signature][hline]
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Benim bildiğim 1 hafta kadar dayanıyor. Ama fazla kurcalamadım, emin de değilim. Ha emin olduğum şey kalıcı asla yaptırmam. Kola eşşek kadar tribal dövme yaptırdıktan sonra torunlarım gördüğünde ne diyecem onlara?:D[signature][hline]beş hececiler H.B.E Lamerlere cevap yok!
uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 kalıcı yaptıracaksın hijyenik bi ortam çok önemli.[signature][hline]jan d.
driftintosin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 orjinal bişey olması ,o dövmenin seninle özdeşleşmesi gerek.. ben kendim çizdirmiştim, adam bişiler karaladı işte tarif ettim şurasını uzat burasını kısalt die tribal bişiler oldu ..yani ööle model bulup onu yaptırmak pek mantıklı diil .. diosan ki sadece fikir almak için bakıcam, googleda ara milyonlarca bulursun.. uyarı : gölgeli modelleri tercih et ,çıkarması daha kolay oluo.
Öne çıkan mesajlar