BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Merhabalar. Ben amazondan t-shirt satışına başladım. Sadece U.S te satıyorum şu anda. Elimde facebooktan hediye gelen 2bin tl reklam parası var. Şu sayfayı u.s te t-shirt satımı için en iyi nasıl boostlarım. T-shirtlerim galaxy hayvanları üzerine ağırlıklı facebook url amazon url Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 adidas copyrighttan olay yaşamazsan sıkıntı olmaz güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 kime hitap ediyorsa urunler onlari hedefleyecek sekilde filtre koyup sponsored post yap bir tane. olabildigince spesifik olmaya calis ki reklamin ulastigi kisiler urunun ile dogrudan ilgilenecek kisiler olsun. ornegin: abd de hangi eyalet de piyasa daha hareketli ise o eyaleti hedefle. internetten alisverise kimler daha ilgiliyse onlara hitap et. hangi urunlerin en populer ise onlari on plana cikaran bir paylasimini kullan. web siten, facebook sayfan vb iyi degilse o zaman dogrudan amazon sayfana linkle. dusuk bir butce ile baslayip sonra kalan butceyi o kampanyada yaptigin hatalari ogrenip duzelttikten sonra harca ki maksimum verim alasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 bu tshirtlere para veren var mı gerçekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 fiyatlar amerika icin super pahali degil abi.. internet celebrity si yada televizyon insani filan olamamisken bile 10k takipcilerde tshirtler 25 30 dolar fiyat cekiyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar