kaleidoscopic Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 eh bana bir şey bırakmamışsınız aha buldum! "arbeit macht frei" (benim bildiğim kadarıyla) sadece toplama kamplarında olur. o kadar ihtişamlı olduğunu da zannetmem toplama kamplarının. tabii işin biraz fantastik olduğunu düşünürsek gayet gereksiz bir yorum yapmış bulunuyorum. önemli olan yarışmaktı:D edit: bulduum! merdivenleri ve özellikle kuleden uzanan 2 boyutlu kuleyi sevmedim!! zor oldu ama:D [signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor L@m3rl3re cevap yok! beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir AAL'05 Üyesi [Bu mesaj Borbag tarafından 08 Şubat 2005 21:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 çok başarılı...tebrikler... tek gözüme çarpan şey kartalın altındaki gamalı haçta sağa doğru olan çıkıntının üzerinde biraz karalama yapılmış gibi duruyor.... AMA SONUÇ : SÜPER[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 hmz simdi farkettim gamalı hacın bulundugu daireyle arasıdna buyuk bir perspektif sorunu var. dikkatle bakın gorebilirsiniz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 lord olm oturup resimlerimi inceliyosun sen nerde ne var diye :D resim bu kasılmazki o kadar bakarsun güzelse gecersin [signature][hline]Deviant art gallery my world my reality [Bu mesaj Bıshop tarafından 08 Şubat 2005 22:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Kartalın üstünde 1 tane fazla nokta var bitanede perspetif hatalı çizgi var. Nazi işaretinde bitane fazla parlama var bitane de yamuk gölge var.[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Borbag, 08 Şubat 2005 21:13 tarihinde demiş ki: eh bana bir şey bırakmamışsınız aha buldum! "arbeit macht frei" (benim bildiğim kadarıyla) sadece toplama kamplarında olur. o kadar ihtişamlı olduğunu da zannetmem toplama kamplarının. tabii işin biraz fantastik olduğunu düşünürsek gayet gereksiz bir yorum yapmış bulunuyorum. önemli olan yarışmaktı:D edit: bulduum! merdivenleri ve özellikle kuleden uzanan 2 boyutlu kuleyi sevmedim!! zor oldu ama:D Toplama kapmlarında değil sadece bi toplama kampında yazıyor olması lazım polonyada bilmemnerede falan.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Sorun kartalda değil yataya yakın cizgilerin hepsi birbirine paralel geniş acı kullnılmış insan daha sert bi perspektif bekliyo ve en zayıf yazp kartal diye kartal yamuk diyoruz =)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Benim dediklerime ithafen söylüyosan,benim yazdıklarımın hepsi dalgaydı :)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Bıshop, 08 Şubat 2005 22:54 tarihinde demiş ki: lord olm oturup resimlerimi inceliyosun sen nerde ne var diye :D resim bu kasılmazki o kadar bakarsun güzelse gecersin baa ne lan bakıcam bulucam daha nıahahahah.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 * bişıp gamalı hac ciziyor * lan gamalı hac da sıgmadı cembere ama sktrt artık kim kasıcak. ehuehe herkese olur salla yani.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 çok gzl olmus teprikler...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 2 tane sağ göz çizmişin gibi (sol göz de sağ göz gibi.) birde omuz orantısı. onun dışında çok hoş olmuş.[signature][hline]??????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Dostum sana saydı duydum süper yapmışsın toplama kampı olayını falan sat desem yeridir[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Çizgin çok katı duruyo biraz daha araştırma çizgilerinin bollaşması resmi daha dinamik yapıcaktır.. Kompozisyon olarak bakılırsa hatalı..[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir... Ülker [Bu mesaj Lidriel tarafından 10 Şubat 2005 09:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hatunun vucudumu kucukk kafasimi büyük :) detaya girmek gerekirse sanki boyun icin cokcana body kasilmish ama omuzlara hich etkisi olmamish gibi sol kol kesilmish galba kol gibi durmuyo orası eldiven tatlı olmush kartali vede altindaki merdiveni saymassak bg cok iyi olmush özellikle gamalı hac olainda iyi kasmissin renklendirmeni beklioz :)[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" "Angel: Well, personally, I kind of want to slay the dragon. Let's get to work." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 gerçekten çok güzel hatta bir siyah beyaz fotoğrafı bile andırdı fakat sigara dumanı bozmuş ortamı çizgi filme dönüştürmüş biraz ama çok güzel...[signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki: git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARaCHNoPHoBiA Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Son resminden de anliyoruz ki, artik bishop bu olayi yiyip bitirmistir. Hayatini doldurup tamamlamistir. Zirvede birakmak da en iyisi olduguna gore, BU ADAMIN KATLI VACIPTIR :D Saka bi yana hakketen muhtesem olmus bishop, bence bi resim uzerinde aceleci degil de uzun calissan daha iyi olacak, ha ben anlamam resimden de resminden tahlil ettigim bu oldu. Aceleci misin bi de o var tabi :D Dogru da olmayabilir yani...[signature][hline]Sometimes smartness is a weapon, sometimes a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 aceleciyim kastırıyor cok . fulbolamı merak salsaydım keşke diyorum o hızlı[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar