Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gestapo

Daesu

Öne çıkan mesajlar

eh bana bir şey bırakmamışsınız
aha buldum! "arbeit macht frei" (benim bildiğim kadarıyla) sadece toplama kamplarında olur. o kadar ihtişamlı olduğunu da zannetmem toplama kamplarının.
tabii işin biraz fantastik olduğunu düşünürsek gayet gereksiz bir yorum yapmış bulunuyorum.
önemli olan yarışmaktı:D
edit: bulduum! merdivenleri ve özellikle kuleden uzanan 2 boyutlu kuleyi sevmedim!! zor oldu ama:D

[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
L@m3rl3re cevap yok!
beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir
AAL'05 Üyesi

[Bu mesaj Borbag tarafından 08 Şubat 2005 21:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

çok başarılı...tebrikler...
tek gözüme çarpan şey kartalın altındaki gamalı haçta sağa doğru olan çıkıntının üzerinde biraz karalama yapılmış gibi duruyor....

AMA SONUÇ : SÜPER[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki:
valla benimki büyük ama abartı değil
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Borbag, 08 Şubat 2005 21:13 tarihinde demiş ki:
eh bana bir şey bırakmamışsınız
aha buldum! "arbeit macht frei" (benim bildiğim kadarıyla) sadece toplama kamplarında olur. o kadar ihtişamlı olduğunu da zannetmem toplama kamplarının.
tabii işin biraz fantastik olduğunu düşünürsek gayet gereksiz bir yorum yapmış bulunuyorum.
önemli olan yarışmaktı:D
edit: bulduum! merdivenleri ve özellikle kuleden uzanan 2 boyutlu kuleyi sevmedim!! zor oldu ama:D

Toplama kapmlarında değil sadece bi toplama kampında yazıyor olması lazım polonyada bilmemnerede falan.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Çizgin çok katı duruyo biraz daha araştırma çizgilerinin bollaşması resmi daha dinamik yapıcaktır..
Kompozisyon olarak bakılırsa hatalı..[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir...

Ülker

[Bu mesaj Lidriel tarafından 10 Şubat 2005 09:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hatunun vucudumu kucukk kafasimi büyük :) detaya girmek gerekirse sanki boyun icin cokcana body kasilmish ama omuzlara hich etkisi olmamish gibi
sol kol kesilmish galba kol gibi durmuyo orası
eldiven tatlı olmush
kartali vede altindaki merdiveni saymassak bg cok iyi olmush
özellikle gamalı hac olainda iyi kasmissin

renklendirmeni beklioz :)[signature][hline]
Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire
"Who wants to live forever?"
"Angel: Well, personally, I kind of want to slay the dragon. Let's get to work."
Sosyal ağlarda paylaş

gerçekten çok güzel hatta bir siyah beyaz fotoğrafı bile andırdı fakat sigara dumanı bozmuş ortamı çizgi filme dönüştürmüş biraz ama çok güzel...[signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki:
git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak
Sosyal ağlarda paylaş

Son resminden de anliyoruz ki, artik bishop bu olayi yiyip bitirmistir. Hayatini doldurup tamamlamistir. Zirvede birakmak da en iyisi olduguna gore, BU ADAMIN KATLI VACIPTIR :D

Saka bi yana hakketen muhtesem olmus bishop, bence bi resim uzerinde aceleci degil de uzun calissan daha iyi olacak, ha ben anlamam resimden de resminden tahlil ettigim bu oldu.

Aceleci misin bi de o var tabi :D Dogru da olmayabilir yani...[signature][hline]Sometimes smartness is a weapon, sometimes a weakness...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...