elvyn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 abi frei free mi demek freedom mu. google da arbeit macht frei icin Work power free yazdı.[signature][hline] [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 06 Şubat 2005 00:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 süper olmuş burunun üst kısmı fazla geniş gibi geldi bana omuz kol ilişkisi de bi garip geldi ama çözemedim[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!" Arcane, Lazy Peon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 hay başlıcam ama orası böyle şurası şöyle :lol: yeter ulan üzper olmuş işte alla alla :D[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] DoGMeaT, 05 Şubat 2005 14:01 tarihinde GARBAGE 'da demiş ki: bende post kasmak için bu topiğe takılan sizlerden biriym oooh gelsin madalyalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Bunu eleştiren günaha girer ne diyim. Beni gecmişin.. Bikaça katlayıp iyice bölmüşün.. Üstüne bu kadını bide arka planı oturtmusun gercekten helal olsun..[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bkz: yapıcı eleştiri[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!" Arcane, Lazy Peon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 elvyn demis zincirler birden kuculuyo ama, o sanirim resimdeki derinligi anlayamamis arka planda goze cok boyle ben hatayim diye batan bir sey yok, en azindan ne yaptiysan bilincli yaptigin ortada kiz da ise biraz cirkinlik katabilirin be abi, gestapo bu sonucta, abim de bi gestapo hic boole yakisikli deil yani :P saka bi yaa swastika daki golgelendirmeden tut, sol daki binaya giden zincirin kattigi derinlige kadar hersey super sira renklendirmeye geldiii :P PS: onerim once arkaplani ciz bi daa, renklendir, sonra kadini oturt, hem rahatca oynatabilirsin, hem de ilerki calismalarinda kolaylik olur psd dosyasini sakladiginda[signature][hline]I have grown older, You have grown colder, And nothing is very much fun, Any more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ursusarctos Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 eline sağlık yanlızca kadının vatkalı bir ceket giydiğini düşünmeliydin[signature][hline]Ben ayaktaki dikenim, Kapıdaki cüzzamlıyım, Ensendeki çıbanım, Çorbandaki sineğim, Korku ve dehşetin habercisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 böyle gestapoya can kurban[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: Volfied, 06 Şubat 2005 10:07 tarihinde demiş ki: elvyn demis zincirler birden kuculuyo ama, o sanirim resimdeki derinligi anlayamamis laf sokma aracılıgıyla post atarsak anca bu kadar oluyor. en sonunda zincirin nuamrasını vericem oyle bak. 9dan 10uncu zincire gecerken cok ani olmus sanki sıkılmıssın zincir cizmekten.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 yok ben sana sokacagim kadar laf soktum zamaninda artik ugrasmiyorum hala birden kuculmenin verecegibosluk ve derinlik hissini anlamadini iddia ediyorum ama[signature][hline]I have grown older, You have grown colder, And nothing is very much fun, Any more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 afferin boyun uzamıstır laf soktun ya.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Arka planda yatay hatlarda perspektif eksikliğimi var yoksa banamı öle geliyor, birbirlerine parelel kartalın kanatlarının üs tarafıyla soldaki yapı.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Harika helal olsun. Biraz orantı hataları var sadece ama genel olarak süper. Gölgelendirme de acayip başarılı[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 çizmeyin şöyle resimler ya uff :( insan kıskanıo :) Çok başarılı...[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Firefox Kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Evet bishop yaa. Bitti diyosun ama yine de renklendir sen...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Çalışma yeterince ho$.. Yanlız bana painkiller'den bir görüntüyü hatırlattı..[signature][hline]Kim kald1 bir $akayla sakat ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 painkiller? oyunmuydu o[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 oyunmuş ögrendik[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 hastasıyım : ) sigaranın dumanı kıvamlı mı olmuş acaba ?[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fury4glory Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 sag göz ve burun estetigi ikisi aynı anda degerlendirildiginde bi uyumsuzluk seziyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Omuz falan söylenmiş. Ama benim senin çalışmalarında hasta olduum bişi varsa oda gölgelendirme oluyo. Binaya bak, reich kartalına bak, göz makyajına, dudaklara bak.Bi de surata bak, pek porselen tadında olmuş. Böyle daha gölgeli felan olsaydı daha güzel olabilirdi tabi. Ps : Göz makyajı harika hakkaten.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Bu arada brightness'ı 0'ın altına indirip contrastı artırdık mı hatun gotik oluyor direk. Bilginize =P.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 çok beğendim, tebrikler, çalışmalarında başarılar (tam şablon mesaj oldu, c/p edilebilir, bayramlarda gönderilebilir :) )[signature][hline]evryone expects u to perform but u cant. copy/paste but nothing happens. undo but cant undo. get text ha ha ha. Im a very busy person im srry youll have to wait until tomorrow or maybe the next day if u re lucky. if im lucky. if im lucky ill still be here. hello how are you is evrything **no more dinosaurs@ montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Harika çizmişsin helal bishop..[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Gercekten cok basarili bir calisman var. Eline saglik. Ancak sadece modelin yuzunde bir kac sorun var. Detayli incelersen gorebilirsin sanirim. Basarilar.[signature][hline]...and shepherds we shall be, for thee, my lord, for thee. power hath descendth forth from thy hand that our feet may swiftly carry out thy command. so we shall fall river forth to thee. and teeming with souls shall it ever be.. in nomine patri, et felie, et spiritus scanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar