Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gestapo

Daesu

Öne çıkan mesajlar

hay başlıcam ama orası böyle şurası şöyle :lol:
yeter ulan üzper olmuş işte alla alla :D[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69
http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b]
DoGMeaT, 05 Şubat 2005 14:01 tarihinde GARBAGE 'da demiş ki:
bende post kasmak için bu topiğe takılan sizlerden biriym
oooh gelsin madalyalar
Sosyal ağlarda paylaş

elvyn demis zincirler birden kuculuyo ama, o sanirim resimdeki derinligi anlayamamis

arka planda goze cok boyle ben hatayim diye batan bir sey yok, en azindan ne yaptiysan bilincli yaptigin ortada

kiz da ise biraz cirkinlik katabilirin be abi, gestapo bu sonucta, abim de bi gestapo hic boole yakisikli deil yani :P saka bi yaa swastika daki golgelendirmeden tut, sol daki binaya giden zincirin kattigi derinlige kadar hersey super

sira renklendirmeye geldiii :P

PS: onerim once arkaplani ciz bi daa, renklendir, sonra kadini oturt, hem rahatca oynatabilirsin, hem de ilerki calismalarinda kolaylik olur psd dosyasini sakladiginda[signature][hline]I have grown older,
You have grown colder,
And nothing is very much fun,
Any more.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Volfied, 06 Şubat 2005 10:07 tarihinde demiş ki:
elvyn demis zincirler birden kuculuyo ama, o sanirim resimdeki derinligi anlayamamis

laf sokma aracılıgıyla post atarsak anca bu kadar oluyor. en sonunda zincirin nuamrasını vericem oyle bak.

9dan 10uncu zincire gecerken cok ani olmus sanki sıkılmıssın zincir cizmekten.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Omuz falan söylenmiş.
Ama benim senin çalışmalarında hasta olduum bişi varsa oda gölgelendirme oluyo.
Binaya bak, reich kartalına bak, göz makyajına, dudaklara bak.Bi de surata bak, pek porselen tadında olmuş.
Böyle daha gölgeli felan olsaydı daha güzel olabilirdi tabi.

Ps : Göz makyajı harika hakkaten.[signature][hline]G3nk...
Bana stunla gelmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

çok beğendim, tebrikler, çalışmalarında başarılar (tam şablon mesaj oldu, c/p edilebilir, bayramlarda gönderilebilir :) )[signature][hline]evryone expects u to perform but u cant. copy/paste but nothing happens. undo but cant undo. get text ha ha ha. Im a very busy person im srry youll have to wait until tomorrow or maybe the next day if u re lucky. if im lucky. if im lucky ill still be here. hello how are you is evrything

**no more dinosaurs@ montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Sosyal ağlarda paylaş

Gercekten cok basarili bir calisman var. Eline saglik.
Ancak sadece modelin yuzunde bir kac sorun var. Detayli incelersen gorebilirsin sanirim. Basarilar.[signature][hline]...and shepherds we shall be, for thee, my lord, for thee. power hath descendth forth from thy hand that our feet may swiftly carry out thy command. so we shall fall river forth to thee. and teeming with souls shall it ever be.. in nomine patri, et felie, et spiritus scanti.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...