Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wow pıyasada

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar demın mıgrosa gıddım(samsun) adamlarla konusdum ve wow gelecegını soyledılr su anda buyuk sehırlerde stoklarda varmıs pazartesı beklıyoruz dedıler samsunada gelecek dedıler lol

www.kangurum.com gırın bakın[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih
Mesaj tarihi:
fiyatları nasıl olcak acaba?hem bizden (sendit) önce alıp az para öderseniz kriz geçiririm burda :)[signature][hline]Rip off this lace
that keeps me imprisoned
But beware the enchantment
for my eroticism is your oblivion
Mesaj tarihi:
bende sendıtden aldım su anda yolda sadece bı arastırma yapdım avanın sayfasından zaten dırek kanguruma baglınıyor almak ıstersenız 14 subat dagıtım dıyo sanırım bugun ve yarın dıger sehırlerdekı stoklara gırer tahmını ama[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih
Mesaj tarihi:
fiyatları 90 milyondan asagı olmaz kesin.olmaz di mi :)[signature][hline]Rip off this lace
that keeps me imprisoned
Mesaj tarihi:
ahah lem gnoom bende sendıtden aldım yolda su anda ama sıf 3 4 gun erken gırmek ıcın alabılırım pazartesı bı olsun bakalım alacam gıbı zaten[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih
Mesaj tarihi:
sıze bı haberdaha vereyımde cıldırmakda haklısın dıyın bana sabah mıgrosa gıddım ve sordum ne oldu ınt subenızde var sızde varmı dıye adam ne desın sızce

ben: wow ne zaman gelır sıze ınt subenızde var??
satıs muduru: 1 dakka bakıyorum
ben:beklıyorum
satıs muduru su anda elımızde var ama satamıyoruz pazartesı gunu beklıyoruz
ben:abı yalvarıyorum benım okulum var okula gıdecem orda mıgros yok ??? bısı yapsanız
satısmuduru:yapamam beyfende elımızde var ama pazartesı gunu beklenıyor[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih
Mesaj tarihi:
birisi bana yakında migrosta wow satılcak dese neremle gülceğimi şaşırırdım. vay bea[signature][hline]Rip off this lace
that keeps me imprisoned
Mesaj tarihi:
abi bi anda yüreğime indirdin be zannettimki bugün başlamışlar satmaya...valla içeriği okumasam koşa koşa gidecektm d&rye başlık çok sakat yanlış anlaşılabilir eheh...[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa...
kermit_frog:Hydra ateistmiş ben öyle duydum
screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli

Mesaj tarihi:
d&r merkez bu aksam 6 da tum d&r larda olur dedi, ist icin...[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele.
Mesaj tarihi:
ULANN yapılırmı lan bu Sendite kafam girsin. Herifler yürüyerek getiriyolar heralde oyunu. ne zaman gelecek lan bu.

Sizde susun len 90 milyona alıyonuz biz 65 e aldık aynı oyunu :)[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT

[WoW] Valandir nightelf warrior
Mesaj tarihi:
ohh 25 milyon kazık :)

p.s. keşke o kazık bana girseydi ya :D almaz olaydım senditten[signature][hline]Rip off this lace
that keeps me imprisoned
  • Yeni Oluştur...