BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Arkadaslar demın mıgrosa gıddım(samsun) adamlarla konusdum ve wow gelecegını soyledılr su anda buyuk sehırlerde stoklarda varmıs pazartesı beklıyoruz dedıler samsunada gelecek dedıler lol www.kangurum.com gırın bakın[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 World of Warcraft yazdım bulamadı WoW yazdım buldu =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 DR bılmıyorum samsunda yok ama sundan emınımkı buraya bıle geldıyse ıstanbul ankara pazartesı gunu mutlaka cıkar[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 fiyatları nasıl olcak acaba?hem bizden (sendit) önce alıp az para öderseniz kriz geçiririm burda :)[signature][hline]Rip off this lace that keeps me imprisoned But beware the enchantment for my eroticism is your oblivion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bende sendıtden aldım su anda yolda sadece bı arastırma yapdım avanın sayfasından zaten dırek kanguruma baglınıyor almak ıstersenız 14 subat dagıtım dıyo sanırım bugun ve yarın dıger sehırlerdekı stoklara gırer tahmını ama[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 fiyatları 90 milyondan asagı olmaz kesin.olmaz di mi :)[signature][hline]Rip off this lace that keeps me imprisoned But beware the enchantment for my eroticism is your oblivion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismayilucanpehli Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 sendit ten önce alırsanız ateşe veririm ortalığı[signature][hline]Ismayil U¢anpehlivan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 abı sayfada yazıyo :))[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ahah lem gnoom bende sendıtden aldım yolda su anda ama sıf 3 4 gun erken gırmek ıcın alabılırım pazartesı bı olsun bakalım alacam gıbı zaten[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismayilucanpehli Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bende dayanamayıp ingiltereye telefon açaraktan abi al box ı yolla cd key i diyerekten anında girebilirim bakalım ne olacak[signature][hline]Ismayil U¢anpehlivan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 gnoom oyle bısı yaparsan benımde haberım olsun emı bene yaparım aynı sekılde[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismayilucanpehli Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 hallederiz kayinço hallederiz[signature][hline]Ismayil U¢anpehlivan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 sıze bı haberdaha vereyımde cıldırmakda haklısın dıyın bana sabah mıgrosa gıddım ve sordum ne oldu ınt subenızde var sızde varmı dıye adam ne desın sızce ben: wow ne zaman gelır sıze ınt subenızde var?? satıs muduru: 1 dakka bakıyorum ben:beklıyorum satıs muduru su anda elımızde var ama satamıyoruz pazartesı gunu beklıyoruz ben:abı yalvarıyorum benım okulum var okula gıdecem orda mıgros yok ??? bısı yapsanız satısmuduru:yapamam beyfende elımızde var ama pazartesı gunu beklenıyor[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 birisi bana yakında migrosta wow satılcak dese neremle gülceğimi şaşırırdım. vay bea[signature][hline]Rip off this lace that keeps me imprisoned But beware the enchantment for my eroticism is your oblivion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 abi bi anda yüreğime indirdin be zannettimki bugün başlamışlar satmaya...valla içeriği okumasam koşa koşa gidecektm d&rye başlık çok sakat yanlış anlaşılabilir eheh...[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa... kermit_frog:Hydra ateistmiş ben öyle duydum screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Almira Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bizim sütçüde yakında wow geldi hanım diye bağırmaya başlamazsa iyidir valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Acaba bu sütçü bizim bolu'ya da uğruyomu ? :)[signature][hline]NBL North & NBL Locus Player: Silent Morniel Now, he is only . . . [b]Silent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Abi 90 milyonmuş zaten sinirlenmeyin kazık heheehhehe[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Liebe, 12 Şubat 2005 11:02 tarihinde demiş ki: fiyatları 90 milyondan asagı olmaz kesin.olmaz di mi :) Olur 89 ytl :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 valla sahne oldu en en azından weblediden felan ucuz satıyo lar simdi birbirimizi kandırmyıalım :D[signature][hline]:tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TOSA Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 D&R da pazartesi çıkıyo (Ankara)[signature][hline]Omam El-Kayed [Desert Fighters].... Capt. Ferrowich [HorseLords].... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 d&r merkez bu aksam 6 da tum d&r larda olur dedi, ist icin...[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ahaha yazık sendit alanlardan önce giricez ne yapalım kader muahaha[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ULANN yapılırmı lan bu Sendite kafam girsin. Herifler yürüyerek getiriyolar heralde oyunu. ne zaman gelecek lan bu. Sizde susun len 90 milyona alıyonuz biz 65 e aldık aynı oyunu :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ohh 25 milyon kazık :) p.s. keşke o kazık bana girseydi ya :D almaz olaydım senditten[signature][hline]Rip off this lace that keeps me imprisoned But beware the enchantment for my eroticism is your oblivion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar