Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anelka yeniden doğmak istiyor....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kaliteli oyuncu ama Fenerde ne hale gelir,orası meçhul..[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptalığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim...
Albert Einstein
Mesaj tarihi:
doğsun bakalım. bütün ölü yıldızlar doğmak için gelmeye kalkmasında... gerisi beni ilgilendirmiyor[signature][hline] MSN : [email protected]
--
CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 22
--
arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki:
genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz!

Mesaj tarihi:
bizde star olcak....[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Mesaj tarihi:
ribery'de idmanda süpermiş, ama bu fransızlar numaracı galiba. idmanda iyi gözüküp maçta oynamıyorlar. hoş ribery daha maçta oynamadı, bi oynasa da görsek..
Mesaj tarihi:
doğsun , tutan mı var ?[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
said:
Horozzz, 11 Şubat 2005 17:13 tarihinde demiş ki:ANELKA YENİDEN DOĞMAK İSTİYO

önce çıktığı yere geri girmeli bir daha doğmak istiyosa =P[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Mesaj tarihi:
ewet sprsin niye düsünemediler acaba :)[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Mesaj tarihi:
noLdu bi haber var mı doğumdan ? ne zaman doğuyomuş :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
fenerbahcenin yeniden doğmak için gelecek olan bir futbolcuya 30 trilyona yakın para vermesi bence aptallıktan başka bişey değillll[signature][hline]Ya bi dakka susun 10YTL vericem...
  • Yeni Oluştur...