ShieLd Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Arkadaşlar ben lycosta sitemi açamıyorum yayına sunamıyorum nasil yapacağım ltfen yarım için şimdiden saygılar...[signature][hline]Hayat Süprizlerle Dolu Ne Zaman Kafanıza Bir Deathly Yiyeceğinizi Bilemezsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShieLd Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 yardım please[signature][hline]Hayat Süprizlerle Dolu Ne Zaman Kafanıza Bir Deathly Yiyeceğinizi Bilemezsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShieLd Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Lütfen yardım edin yaf[signature][hline]Hayat Süprizlerle Dolu Ne Zaman Kafanıza Bir Deathly Yiyeceğinizi Bilemezsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShieLd Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Ule hiçkimse lycos kullanmadı mı?[signature][hline]Hayat Süprizlerle Dolu Ne Zaman Kafanıza Bir Deathly Yiyeceğinizi Bilemezsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 msnden anlattım ben sana sonra. elvyn says: sen lycosa siteni mi upload edicektin elvyn says: o soyledir bak elvyn says: lycostan giriyosun accne elvyn says: hazır site aracı var elvyn says: upload html diyosun elvyn says: mesela site www.xyz.com elvyn says: www.xyz.com klasorunun icine index html atıyosun elvyn says: www.xyz.com/idex.html elvyn says: olarak gozukuyo o elvyn says: mesela iste hayvanlar diye bi kısım acıcaksın elvyn says: xyz klasorunun icinde hayvanlar klasoru olustur diyosun elvyn says: onun icine de hayvanlar.html i atıyosun elvyn says: www.xyz.com/hayvanlar/hayvanlar.html oluyo[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 sorunu tam açık olarak belirtirsen yardım edeyim...[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Firefox Kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar