Eno Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Arkadaşlar, Birkaç gündür gerek open betanın başlamasının verdiği heyecan, gerekse kadromuzun değişmesi ile forumda doğru düzgün bir moderasyon yapmadık. Ancak iyice ip kaçmadan, başlamak lazım... Paticik Forumlarının genel kuralları geçerlidir. Bunun yanında, US-EU kavgaları sadece kendimize zarar verir. Çok alakasız topiclerde konunun buraya kaydığını görüyoruz. Bu tür mesajlara bundan sonra müdahale edilebilir. Class tartışmaları elbette olacaktır. Ancak karşımızdakine hakaret etmeden sürdürürsek sevinirim. Bir de, aynı konudan aynı anda birkaç topic açma mevzusu var. Bu özellikle şu sıralar çok yaşanıyor. Pek çoğuna müdahale etmedik, bundan sonra müdahale edilebilir. Son olarak... Bu foruma uğrayanların pek çoğu, benim -ve belki diğer arkadaşlarımın da- çok önceden tanıdığım(ız) ve yakın olduğumuz insanlar. Dolayısıyla, moderasyonu olabildiğince düşük tutmaya çalıştık ve düşük tutmaya da çalışacağız. Ancak bu iyi niyetimizi kötü yönde kullanmayın lütfen. Kurallar gördüğünüz gibi son derece anlaşılır ve az. Pati nin genel kurallarının da normal olarak geçerli olduğunu hatırlatayım. Bu konuda görüş ve önerileriniz olursa yazabilirsiniz. Hepimize iyi oyunlar...[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Ayrıca... Unutmayın ki her insanın beyin haritaları farklıdır. Herkes farklı düşünür.. Kendi düşündüğünüzün tek doğru olmasını beklemeyin ve "illaa da benim dediğim gibi" diyerek eğlenceyi bölmeyin... Forumda denk geldiğim sorunları zaman zaman bu topic e eklemeyi düşünüyorum. Arada bir bakarsanız iyi olur.[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Çok iyi olmuş bence. 8917354 tane nerden dl edicem, nerden acc alıcam konuları sıkmaya başlamıştı..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 evet sonra aradıgını bulmakta zorlasıyor gercekten o kadar gereksiz ve aynı topic arasından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lenwe Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 said: Eno, 10 Kasım 2004 23:44 tarihinde demiş ki: Ayrıca... Unutmayın ki her insanın beyin haritaları farklıdır. wow aramızda başka NLP ci varmı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Şuraya bir kez daha net bir dille yazıyorum: Kendini tekrarlayan topiclere kesinlikle izin verilmeyecek, bu yolla arama fonksiyonunu kullanmak isteyenlerin işleri kolaylaştırılacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 eno buraya emulatörlerin yasak olduğunu belirten bir yazı da ekle istersen.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konu açmadan önce, soru sormadan önce Bu Başlığı Okuyun burada da bulamazsanız yanıtı, arama yapın. halen yoksa bir cevap, gönül rahatlığı açın başlığınızı ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Forumda, her tür illegal olayın duyurusunu yapmak, illegal çalışmalara girmek, link vermek yasaktır. Neyin kabul edileceği konusunda iki kural mevcut: Blizzard'ın kuralları, Paticik'in kuralları. Not: Emülatörler, Blizzard'ın kabul etmediği mod'lar, 3. parti programlar, kullanıcı öszleşmesi dışında kalan macrolar buna dahildir. Naming Policy Harassment Policy PvP policy [signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] [Bu mesaj Qui tarafından 05 Ocak 2005 22:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Tüm Class'lar İçin Binlerce Talentlar Kendinize Uygununu seçin :)[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ya bir de özellikle şu European Pre-order ve release (nerden pre order yaparım, nasıl ödeme yapıcam, server ne zaman açılır, classım nolsun) yüzünden parantezdeki başlıklardan zilyon tane oldu. Arama yapan adam ilk linke tıkladı mı, arat falan diye cevaplar geliyor. Birinin bismillah diyip temizlemesi lazım bölümü =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 iyi güzel de, beyin haritası ne oluyor ben onu anlamadım? bir de şu us/eu kavgaları nedir, çocukluk timsali dönüyor? eno, sana oyuna girince bir beyin salatası yapayım..[signature][hline]before honor is humility. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 arkadaş kitlendi bir el atın :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar