Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW Forum Kuralları - Okumayanın, uygulamayanın karakteri stuck olur işallah.

Eno

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar,

Birkaç gündür gerek open betanın başlamasının verdiği heyecan, gerekse kadromuzun değişmesi ile forumda doğru düzgün bir moderasyon yapmadık. Ancak iyice ip kaçmadan, başlamak lazım...

Paticik Forumlarının genel kuralları geçerlidir.

Bunun yanında, US-EU kavgaları sadece kendimize zarar verir. Çok alakasız topiclerde konunun buraya kaydığını görüyoruz. Bu tür mesajlara bundan sonra müdahale edilebilir.

Class tartışmaları elbette olacaktır. Ancak karşımızdakine hakaret etmeden sürdürürsek sevinirim.

Bir de, aynı konudan aynı anda birkaç topic açma mevzusu var. Bu özellikle şu sıralar çok yaşanıyor. Pek çoğuna müdahale etmedik, bundan sonra müdahale edilebilir.

Son olarak... Bu foruma uğrayanların pek çoğu, benim -ve belki diğer arkadaşlarımın da- çok önceden tanıdığım(ız) ve yakın olduğumuz insanlar. Dolayısıyla, moderasyonu olabildiğince düşük tutmaya çalıştık ve düşük tutmaya da çalışacağız. Ancak bu iyi niyetimizi kötü yönde kullanmayın lütfen.

Kurallar gördüğünüz gibi son derece anlaşılır ve az. Pati nin genel kurallarının da normal olarak geçerli olduğunu hatırlatayım.

Bu konuda görüş ve önerileriniz olursa yazabilirsiniz.

Hepimize iyi oyunlar...[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca...

Unutmayın ki her insanın beyin haritaları farklıdır. Herkes farklı düşünür.. Kendi düşündüğünüzün tek doğru olmasını beklemeyin ve "illaa da benim dediğim gibi" diyerek eğlenceyi bölmeyin...

Forumda denk geldiğim sorunları zaman zaman bu topic e eklemeyi düşünüyorum. Arada bir bakarsanız iyi olur.[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Forumda, her tür illegal olayın duyurusunu yapmak, illegal çalışmalara girmek, link vermek yasaktır. Neyin kabul edileceği konusunda iki kural mevcut: Blizzard'ın kuralları, Paticik'in kuralları.

Not: Emülatörler, Blizzard'ın kabul etmediği mod'lar, 3. parti programlar, kullanıcı öszleşmesi dışında kalan macrolar buna dahildir.

Naming Policy
Harassment Policy
PvP policy

[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b]

[Bu mesaj Qui tarafından 05 Ocak 2005 22:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Ya bir de özellikle şu European Pre-order ve release (nerden pre order yaparım, nasıl ödeme yapıcam, server ne zaman açılır, classım nolsun) yüzünden parantezdeki başlıklardan zilyon tane oldu.
Arama yapan adam ilk linke tıkladı mı, arat falan diye cevaplar geliyor.
Birinin bismillah diyip temizlemesi lazım bölümü =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart (MSN)
Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...