Chosen Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 mage robe menude var ama dikilmiyor.. sphereskill.scp içidemı bir deiğişiklik yapıyoruz yoksa baska bi önerisi olan varmı ?[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net
Loe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 resources'da yazan herşey mevcut mu (item'ın resources'ı) ??[signature][hline]Loesendor üzerime gelmeyin beni deli etmeyin ne verilecek hesabım var ne sorulacak günahım Aaaaaahhh sağımı solumu göremez oldum dostu düşmanı seçemez oldum artık ben beni bilemez oldum çizdim oynamıyorum...
Albert Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 item'i tanimlarken kullandigin skillmake ile button'a basildiginda check ettirdigin skill'ler ayni degilsede yapmaz.[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997 a.k.a Vikont De'valmont Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim!
Chosen Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 olmadi butun menuler tamam magerobe spazm gecirtti bana...[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net
pozitiff Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 dialog un gerekli bölümünü ve mage robe scpsini buraya yazarsan mutlaka yardımcı olabiliriz[signature][hline]Roxside UO Shard Owner ------ Nixdorf ------ Pozitiff
Sly_Allen_Quax Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Eminim Mage Robe idsiyle Sizin Dialogdaki id Farkl1d1r :)[signature][hline]Ah VURMA! ORDA YARA VAR...
Chosen Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 BU MENU --------------------------------------- ONBUTTON=87 IF (( < 980 )||( < 700 )) var.tailor Mage robe icin 98.0 tailoring ve 70.0 magery gerekli. ELSEIF !() var.tailor Mage s robe icin 20 adet cloth gerekli. ELSE var.tailor Mage s robe yapmaya basladiniz. src.tag.tailoring=87 src.makeitem=i_mage_robe ENDIF src.dialog d_skill_tailoring ------------------------------------------- buda script ------------------------------------------- [ITEMDEF i_mage_robe] Defname=i_mage_robe Name=Mage Robe Id=0204e Resources=20 i_cloth Type=t_armor Armor=50 On=@create Hitpoints=15 Color=0a1 ON=@Dclick IF ( > 700) ELSE SRC.SYSMESSAGE MageRobe Halen Giyemiyorsunuz! ENDIF SRC.SAY * MageRobe Giydiniz!!!!* src.sysmessage <500> ON=@Equip IF ( > 700) ELSE SRC.SYSMESSAGE Buyu Yeteniginiz Yetersiz! return 1 SRC.SAY * Ustune Cubbesini Gecirir* src.sysmessage Kadim Buyuculerin Gucu Sizinle! <500>[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net
muratgurel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ONBUTTON=87 IF (( < 980 )||( < 700 )) ////// Bu Kısım var.tailor Mage robe icin 98.0 tailoring ve 70.0 magery gerekli. Yukarda Yazdıgım Bu Kısım yerine bunu koy IF ( < 980 ) || ( < 700 ) Bu da dier hata :) [ITEMDEF i_mage_robe] Defname=i_mage_robe Name=Mage Robe Id=0204e Resources=20 i_cloth Type=t_armor Armor=50 Buna da SKILLMAKE=TAILORING 98.1, MAGERY 98.1, t_sewing_kit bu kısmı ekle olur [Bu mesaj muratgurel tarafından 12 Şubat 2005 13:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Lucas Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 if (( < 98.0 ) && ( < 70.0) && !( src.sysmessage giyemezsin olm kasma else src.makeitem i_mage_robe src.tag.tailor i_mage_robe endif button bölümünde gerekli yerleri bu şekilde değiştirirsen sorun kalmaz.[signature][hline]Lucas | Indinolla çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan... [Bu mesaj Lucas1 tarafından 12 Şubat 2005 13:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar