equable Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Üyeliğimi 27 Haziran 2003 tarihinde almışım o zmn lar koycak nick bulamamıştım ve pati deki bi reklamdan esinlenip placebo aklıma gelmişti ve koymuştum o gün bugündür hep girer okurum forumları ama nedense bişe yazmazdım bunun sebebi ise yannış msg atan insanlara yapılanlardı örneğin bi yanlışda 2-3 sayfa süren dalga geçmeler fln ben de hiç msg atmazdım ama artık msg atıyorum bu sebeple bende bi merhaba msg ı atıyım dedim. :lol: Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: placebo, 07 Şubat 2005 02:39 tarihinde demiş ki: Eğer tanışmak istiyorsan [spo1=En etkili tanışma] -Selamın aleykum -...tir git[/spo] ama bak sende benle daalga gecmissin cabuk ogrenmissin işi:-D[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hehe kızmadın dimi ölesine şaka yaptım :lol: Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hoşgeldin =][signature][hline]jan d. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 merhabalar placebo .. insanın kendine güveninin gelmesi ne güzel bişi .. hoşgeldin pati diyarına.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ahah.[signature][hline]jan d. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hoşgeldin[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: placebo, 07 Şubat 2005 02:48 tarihinde demiş ki: hehe kızmadın dimi ölesine şaka yaptım :lol: ahahah. yok be kızarmıyım olur oyle seyler. her topicte isin b..nu cıkartan birilerinin olması kadar guzel bise yok zaten:-D[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Hoşgeldin![signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Hoşgeldin...:)[signature][hline]James HETFIELD... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hosgeldin...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hoş geldin :tup: Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Ho$geldin=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Hoşbulduk =P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ammesi emmesi yok öpecem I KİSS YOU!!![signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hmm aslında ilk kayıt olduğunda hemen mesajlara başlayıp ortama ısınman daha iyi senin açından, biri bi laf ettiğinde "benim balonum var ama" gibi bir bahanen olur en azından eheh. hoşgeldin.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hos geldinn[signature][hline]Kazım Kanat: "Bir tane Carew var, haksız mıyım?" Ömer Çavuşoğlu: "Dua et bi tane. 2 tane olsa napcaktı Beşiktaş?" :lol: msn: [email protected] icq: 625220 albümde ben sözlükte ben d.t Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Artık msg atıyoz işte alıştık =) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 yenide hosgeldin[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM The_, 06 Şubat 2005 03:45 tarihinde demiş ki: Offf baya uzun bu ya.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: BabacumMostors, 07 Şubat 2005 22:39 tarihinde demiş ki: ammesi emmesi yok öpecem I KİSS YOU!!! i kiss you too [signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...Haydi kafalar Telekoma Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Niye geldin :lol:[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Yokluk içinde varlık çeksemde ben tozlu laflarımda kaybolup gideceğim, bu tarihi bir imzaya ihtiyacım varsa oda;rap'imdir!!!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 oşşşgeldinnn[signature][hline]Liaren UO Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 pff maymundan nefret ederim ama nickin Petrucci olduğundan bişe demiom =P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrHankey Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hosgeldin[signature][hline]!!!Noxite!!! =o= Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mert_Bjk Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.