Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni gelmedim emme

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Üyeliğimi 27 Haziran 2003 tarihinde almışım o zmn lar koycak nick bulamamıştım ve pati deki bi reklamdan esinlenip placebo aklıma gelmişti ve koymuştum o gün bugündür hep girer okurum forumları ama nedense bişe yazmazdım bunun sebebi ise yannış msg atan insanlara yapılanlardı örneğin bi yanlışda 2-3 sayfa süren dalga geçmeler fln ben de hiç msg atmazdım ama artık msg atıyorum bu sebeple bende bi merhaba msg ı atıyım dedim. :lol:
Mesaj tarihi:
said:
placebo, 07 Şubat 2005 02:39 tarihinde demiş ki:
Eğer tanışmak istiyorsan
[spo1=En etkili tanışma]
-Selamın aleykum
-...tir git[/spo]

ama bak sende benle daalga gecmissin cabuk ogrenmissin işi:-D[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
M.KEMAL ATATÜRK
Mesaj tarihi:
said:
placebo, 07 Şubat 2005 02:48 tarihinde demiş ki:
hehe kızmadın dimi ölesine şaka yaptım :lol:

ahahah. yok be kızarmıyım olur oyle seyler. her topicte isin b..nu cıkartan birilerinin olması kadar guzel bise yok zaten:-D[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
M.KEMAL ATATÜRK
Mesaj tarihi:
hmm aslında ilk kayıt olduğunda hemen mesajlara başlayıp ortama ısınman daha iyi senin açından, biri bi laf ettiğinde "benim balonum var ama" gibi bir bahanen olur en azından eheh.

hoşgeldin.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Mesaj tarihi:
yenide hosgeldin[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
The_, 06 Şubat 2005 03:45 tarihinde demiş ki:
Offf baya uzun bu ya..
Mesaj tarihi:
said:
BabacumMostors, 07 Şubat 2005 22:39 tarihinde demiş ki:
ammesi emmesi yok
öpecem

I KİSS YOU!!!

i kiss you too

[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
Haydi kafalar Telekoma
Mesaj tarihi:
Niye geldin :lol:[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Yokluk içinde varlık çeksemde ben tozlu laflarımda kaybolup gideceğim, bu tarihi bir imzaya ihtiyacım varsa oda;rap'imdir!!!!!

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...