asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Evden bilgisayarı açık bırakıp çıktım. Geldiğimde bilgisayar kapalıydı. Allah allah diyip açayım dedim ki bastım power düğmesine açılmadı bir daha bir daha yok tık. Kabloyu söktüm power kablosunu iki üfledim taktım yerine yok.. Sonra PS2 den bağlı olan barkod okuyucunun ışığının yandığını farkettim. Demekki güç Power Supply a geliyor.. Eeee ne yapacağım da açacağım bu makineyi... Proje yetiştirmem lazım harıl harıl şansa bak...[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Firefox Kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 kafayı yiyeceğim power kablosunu da değiştirdim değişme yok... Ya ne oldu bu makinaya şimdi ya...[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Firefox Kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mert_Bjk Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 eğer barkod okuyucun gücü kasadan alıyorsa power supply yanmamış diye düşünebilirsin ama yanmak üzrede olabilir çünkü bende de yanmadan önce kasanın ışkları yanıordu.power supply yanınca hiçbirşey açılmadı.bence sen power supply a bi bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 evet gücü kasadan alıyor. 3-5 defa power kablosunu söktüm düğmelere bastım tekrar taktım yine aynı. Barkod okuyucunun ışığı yanıyor PC çalışmıyor...[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Firefox Kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Anakarta bağlı olan power supply kablosunu çek elini ucuna değdirmeye çalış elektrik çarparsa power supplyda sorun yok demektir :D Görünüşteki problem ps gibi,aklıma pek başka bişey gelmiyor açıkçası.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 PS de olsa niçin Barkod okuyucu çalışıyor?[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Firefox Kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mert_Bjk Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 tamam işte yani yanmak üzere olabilr. önceden öle yapar brz elektrik gelir ama makinayı çalıştırmaya yetmez sonra da temelli yanar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 yani 100 $ ı hazırlayayım mı pff :([signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Firefox Kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Kasadan ses geliyomu? Herangibir ötme sesi?[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 anakartın ışığı yanıyomu içerde? bir kaç ek kartı çıkart minimum konfigurasyon ile çalıştırmayı dene[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Korax, 10 Şubat 2005 15:15 tarihinde demiş ki: Anakarta bağlı olan power supply kablosunu çek elini ucuna değdirmeye çalış elektrik çarparsa power supplyda sorun yok demektir :D lol öneriye bak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: _ILuVaTaR_, 10 Şubat 2005 23:02 tarihinde demiş ki: said: Korax, 10 Şubat 2005 15:15 tarihinde demiş ki: Anakarta bağlı olan power supply kablosunu çek elini ucuna değdirmeye çalış elektrik çarparsa power supplyda sorun yok demektir :D lol öneriye bak =) al 10.000 vlotu otur demek istiyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 power suply dan anakart a giren kablo topluluğunu söküp geri tak[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Aynı şey benim başima geldi ve ben bişi olmaz dusuncesiyle bişi yapmadım ve bunun sonucunda psu anakart hdd yanma kombosuyla karşı karşıya kaldım.Psu un yetmiordur yeni bir tane al ve mutlaka markalı psu al o uzerinde 300 watt yazıpta 250 200 olanlar var çin malı ondan thermaltake fln markaların psu sunu al ben oyle yaptım 560 wattlık bir psum var şuan :D omur boyu acık kalsın bişi olmaz sdfds :D[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 560watt ? oha demek istiyorum sayın seyirciler. ben 440watt kaliteli psu lara baktım 300 liraydı. 560watt deildir o.eğer öyleyse bile bi 400$ psu ya niye verilir ki? verilir mi? hmm. güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 delimisn 90 $ fln verdim thermaltake istersen bak lol[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Thermaltake PurePower 560w git araştır :D 100$ dan fazla vermemiştim ole hatırlıom edik:hatta son dakka haberi suan fiyati 120$ [Bu mesaj Helcaraxe tarafından 11 Şubat 2005 03:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 tagan 480 watt 200lira. hmm. en iyisi tagan mı thermaltake mi zalman mı?zalmanı pek gözüm tutmadı benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 tagan 480 120$ nasıl 200 lira yahu :D 120$ ne zaman 200 lira oldu :D[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 [(119*1.18)+119]*1.35=190 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ha kdv yle ole :D[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Doğaldır. :D senn nerden aldıysan oranın garantisi varsa teknik servise yolla power di$ir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 demkki thermal daha ii :D 560 la aynı parayı 480 e verion :D[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 yollladık bakalım teknik servise... garanti fln. fln. işleri... Yoksa oturur hallederdim de şimdi 2,5 yıllık garantiyi yemiyelim dedik daha alalı 1 ay oldu :)[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Firefox Kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Ohhh içime bir oturmuş bir oturmuş sormayın... AYEDAŞ a dava açsam yerinde... Voltaj düzensizliği yüzünden anakartımın üzeirndeki bir chip yanmış. Özetle gitti anakart :) Kullanıcı hatası garanti kapsamının dışında böhü böhü :([signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Firefox Kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar