Saintoul Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Selam olsun herkeze ben world of warcraftda yanıma sadık orclar arıyorum :) umarım hepimizin zevk alabilecegi bir oyun olur ve bolca eyleniriz Saintoul The Orc Shaman Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hosgeldin..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hoss geldinn[signature][hline]Kazım Kanat: "Bir tane Carew var, haksız mıyım?" Ömer Çavuşoğlu: "Dua et bi tane. 2 tane olsa napcaktı Beşiktaş?" :lol: msn: [email protected] icq: 625220 albümde ben sözlükte ben d.t Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duarte_frostbane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 hosgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 hoşgeldin birde warcraft bölümüne uğra :][signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Hoşgeldin...:)[signature][hline]Severek asla bir şey kaybetmezsiniz. Ama hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Hoşgeldin..[signature][hline]Yokluk içinde varlık çeksemde ben tozlu laflarımda kaybolup gideceğim, bu tarihi bir imzaya ihtiyacım varsa rap'imdir!!!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ho$geldin=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 merabalar..[signature][hline] Retired Cla.Jackal on Dv Uçan Kaz Cintonick on Pati Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Merhaba. World of Warcraft bölümünde aradığın kıstaslarda bir çok kişi bulabilirsin.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ojj geldiinn ojj geldiinn.[signature][hline]For the Dark Gods;Kill,Kill,Kill... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Hosgeldın...[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mert_Bjk Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Hoş geldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 hoşgeldin =)[signature][hline]jan d. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 hoş geldin :tup: Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 hoşgeldin[signature][hline]Liaren UO Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mert_Bjk Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hoş geldin iyi eğlenceler..[signature][hline]Loesendor üzerime gelmeyin beni deli etmeyin ne verilecek hesabım var ne sorulacak günahım Aaaaaahhh sağımı solumu göremez oldum dostu düşmanı seçemez oldum artık ben beni bilemez oldum çizdim oynamıyorum... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hosgeldin[signature][hline]!!!Noxite!!! =o= Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 hosgelmissien..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 herkes hoşgeldin yazmış bari ben de bozmıyım:) hoşgeldin:)[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mert_Bjk Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 slmss Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ho$geLdin ...[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Cuce, 10 Şubat 2005 00:53 tarihinde demiş ki: Hoşgeldin arkadaşım.ben Cüce bu yazıyo Fistandan arakladım.sana bu forumlarda ne gibi özellikler var,hangi konuyu nereye danışmalısın vs. hakkında biraz bilgi vereceğim.bu arada hem forumlarımıza alışırsın hemde alışma zorluğu çekmezsin. Forumlarımız hakkında öneri, şikayet, hata gibi konular,paticik.com hakkında bilgiler bölümü için ; Paticik.com bölümümüze bakabilir, bu konular hakkında konu açabilirsin.Artık sende bi üye olduguna göre daha sonraki günlerde Yeni Gelenler bölümünde yeni gelen arkadaşlarımıza hoşgeldin diyebilirsin. Bir Anime,Çizgi film hastasıysan Çizgi Dünyası , şiir, hayal, düş, umutlar vs kısaca yazı yazmak, içini dökmek ve gönderilen diğer şiir ve yazıları okumak yorum yapmak için Karalama Defteri , Sinema,TV, dizi, filmler hakkında Vizyon , yerli yabancı gruplar,eski,yeni şarkılar ,sanatçılar,gitar,bateri vs ilgileniyorsan Müzik , İnternet hakkında herşey,flash siteler, hız problemleri, bulunan değişik siteler vs için İnternet , her türlü donanım sorunu için Donanım , Klasik anlamda rpgler, sistemler, dünyalar ilgileniyorsan Masaüstü , geçmişte neler oldu? diyorsan tarih bilgini bizimle paylaşıp,yorumlamak istiyorsan Tarih , her türlü kişisel konu için,itiraflar vs yani community feeling denmiş kısaca Kişisel , Çizimler, tasarımlar, görsel sanatlarla ilgili herşey için Görsel Sanatlar ,Üniversite tavsiyeleri, ders seçimleri, yardımlaşma için Eğitim , eğer sende bir hayvanseversen,pet konuları için Pati Pet , Tavsiye edilesi lokanta, restoran, bar, vb fikirleri paylaşmak istersen Gezdim Tozdum tam senin için :) Bunların dışında geniş bi MMPORG bölümlerimiz var.Ayrıca Pazar Alanı 2. el alım satım konuları için hizmetinde.Paticik bünyesinde ki soldat serverı için Soldat bölümü, Mame serverı için Mame bölümleri forumlarımızda mevcut.PC oyun meraklısı isen Bilgisayar Oyunları bölümü, Playstation, Xbox gibi konsol meraklısı isen Konsol bölümü tam sana göre ;) Bunların dışında eğer okumadıysan karpuz arkadaşımızın yazdığı FAQ ı okuman iyi olacaktır. konu açarken büyük harfle yazman, hatta anlatırken bile büyük harf kullanman athea başta olmak üzere diğer üyelerimizide rahatsız edebilir.bu yüzden buna dikkat etmelisin.ayrıca imza konusunda şu konuyu okumanı tavsiye ederim. nasıl imza seviyoruz? Eğer bi konu hakkında topik açacaksan da ilk önce o konu hakkında daha önce yazılmış bişi varmı diye Arama linkine girerek kontrol edebilirsin.[signature][hline]Beş Hececiler Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 meraba[signature][hline] Retired Cla.Jackal on Dv Uçan Kaz Cintonick on Pati Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Muhabbete Katıl Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin. Bu konuya yanıt ver... × Zengin metin olarak yapıştırıldı. Restore formatting Only 75 emoji are allowed. × Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi. Bunun yerine link olarak göster × Önceden girilen içerik getirildi. Editörü temizle × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Resmin linkini yapıştırın × Masaüstü Tablet Cep Telefonu Yanıtı Gönder Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 meraba[signature][hline] Retired Cla.Jackal on Dv Uçan Kaz Cintonick on Pati Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar