Dynun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Evet nedenin bilmeden çok seversiniz bazen bazı şarkıları. Size de olur mu? Mesela ben Yabancı rock-metal vs. dinlerim ama gel gelelim şu Özcan Deniz'in Sevdanın Rengi isimli şarkısına bayılıyorum. Sürekli dinlemeye bıkmıyorum. Fakat nedenini bilemiyorum :-) Size de olur mu?[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Öle bişi yok nerden çıkarıyorsunuz yaw Bi insan nedenini bilmeden bişiyi severmi zhuauha[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 [bir ustteki mesaj tamamiyla quotelanmaz, hatirlayalim hatirlatalim /hh] bu nasıl bir mesajdır Allah aşkına ya..cık cık[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep [Bu mesaj HellHound tarafından 12 Şubat 2005 10:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bilinçalti =][signature][hline]Nothing but the music. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ehe eet bilinçaltı oluyo yani sebepsiz diil :) hmm o yüzden böle bişey gelmedi aklıma ehhe[signature][hline]nedanko, 08 Şubat 2005 23:31 tarihinde demiş ki: Aşk bir elma şekeridir. Bitince sapı kalır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ewet ya bende nelly nin tilt ya head beck i dinliyom vede hiç sikilmiyom...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Oha.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Horus- Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Bende Repçiyimdir fakat raaydoda damardan bi sarki ciktimi koparim =P waLLa masale aman mesela muslum father, ferdi agabey... =P[signature][hline]*!çisini tutamaz* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 seviliyordur, ben de metal dinlesem de arada sevdiğim şarkıları sölesem koparlar. ama dikkat ettim, geçmişten kalan bir duygu,hasret,acı birikimi varsa (örn. bir kızı zamanında çok sevmeniz bile yeterli) kötü noktadan yakalıyor şarkılar.[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ooo repçi gelmiş. olur oyle. its gettin hot in herre dinlenir bazen.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar