Ulubeg Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 yaw bırak, adamın sadece numarası noob lara söker, dikaktli izle, herif bir blink oluyor karşısındaki adam iki tur atıyor acaba bu nerde diye. sonra hiçbiri silence yapmıyor worrior var pummel nerde shiled bash nerde, rogue var kick nerde? hiçbirini yapmıyorlar, sadece ortalıkta mal mal dolaşıyorlar adama yem oluyorlar. adam iyi oynamıyor bir iki numarası var, sheep le başıyor fireball casst ediyor, scorch atıyor ki hem cast time lose olmasın hemde zıp zıp oraya buraya gidiyim diye. orada bir hunter var akıllara zarar, geri geri kaçıyor, ağaca takılıyor. bir druid var adamın önünde ayı olup gezior şekiller çiziyor mage de bunu çiziyor... ayrıca logitech mouse a falan da gerek yok, tek tuşla target değişiyorsunuz, CS mi bu? sadece adamı önünde tutman yeterli. mouse un sağ tuşuna basılı tutarak oynarım, wasd ilede her tarafa çok rahatlıkla bakabiliyorum Allah'a şükür. bir an olsun bile adamın yerini şaşırmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Oha diyorum sadece, bunun talent dağılımını bulana helal olsun[signature][hline]WoW-EU Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulubeg Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 polly+arcane power+fireball+fireblast+presence of mind+phroblast+scorch+scorch+fireblast+arcane missile benim combo da bu, o adamdan çok daha hızlı adam kesebilirsiniz böyle, üstelik sadece max 1.5 sn casting süresi var, adamınki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ulubeg senin talentlerin nasıl peki[signature][hline]WoW-EU Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulubeg Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 oradaki büyüleri yapabilmem için arcane vermiş olmam gerekiyor zaten, 31 point arcane, geri kalan da fire da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Evet saniye tutunca görüyoruz ki adam improved fireball a vermemiş dolayısıyla o yüzdende pyroblast yok. Attığı fireball 3.5sn olmalı ama improvedla 3. sn yeye inmesi gerekiyor fakat 3.5 sn alıyor cast zamanı Yada ben yanlış hesaplıyorum :/[signature][hline]WoW-EU Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulubeg Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 vermesi gerekmiyor, tüm movie boyunca 1 yada 2 kere zaten yapıyor o büyüyü. adamlar polly de iken olanları saymıyorum doğal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 zaten ulubeg in template en iyisi bencede onu tartışıyorduk mage template topicinde 1v1 için ideal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solomnus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 son rank fireball 4sn diilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 son rank 3.5 sn de ulubeg in templete i hangi konuda link verirmisin? bi bakayım[signature][hline]WoW-EU Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ben yazmıştım 31 arcane/20 fire.... bi daha yazayım orda tam yazmadım aslında çeşitli varyasyonlar yapılabilir Arcane Talents (31 points) Improved Arcane Missiles - 5/5 points Gives you a 100% chance to avoid interruption caused by damage while channeling Arcane Missiles. Arcane Focus - 2/5 points Reduces the chance that the opponent can resist your arcane spells by 4%. Arcane Concentration - 5/5 points Gives you a 10% chance of entering a Clearcasting state after any damage spell hits a target. The Clearcasting state reduces the mana cost of your next damage spell by 100%. Evocation - 1/1 point While channeling this spell, your mana regeneration is active and increased by 1500%. Lasts 8 seconds. Improved Arcane Explosion - 5/5 points Reduces the casting time of your Arcane Explosion by 1.5 seconds. Improved Mana Shield - 2/2 points Increases the damage absorbed by your Mana Shield by 75%. Improved Counterspell - 2/2 points Gives your Counterspell a 100% chance to silence the target for 4 seconds. Presence of Mind - 1/1 point When activated, your next Mage spell with a casting time less than 10 seconds becomes an instant cast spell. Arcane Mind - 4/4 points Increases your maximum Mana by 8%. Arcane Instability - 3/3 points Increases your spell damage and critical strike chance by 3%. Arcane Power - 1/1 point When activated, your spells deal 35% more damage while costing 35% more mana to cast. This effect lasts 15 seconds. Frost Talents (0 points) None Fire Talents (20 points) Improved Fireball - 5/5 points Reduces the casting time of your Fireball by 0.5 seconds. Impact - 5/5 points Gives your fire spells a 10% chance to stun the taget for 2 seconds. Flame Throwing - 2/2 points Increases the range of your fire spells by 6 yards. Ignite - 5/5 points Your critical strikes from fire damage spells cause the target to burn for an additional 40% of your spell's damage over 4 seconds. Pyroblast - 1/1 point Hurls an immense fiery boulder that causes 148 to 195 fire damage and an additional 56 damage over 12 seconds. Incinerate - 2/2 points Increases the critical strike chance of your Fire Blast and Scorch spells by 4%. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 improved scorch a 5/5 vermeye gerek yokmu peki? adam süper vuruyodu scorch la. Bu templete le AE ilemi vurucaz? Ozmn adamı dibimizde tutmamız gerekir o da olmaz.[signature][hline]WoW-EU Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Birde betadaki gibi daha sonra istersem talentlerimi değiştirebilecekmiyim?[signature][hline]WoW-EU Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 simdi anlamadigim bi sey var surekli polymorph - fireball atmasina engel ne var. polynin hic cooldowni yok gibi gozukuyodu moviede. fireballda 1/4 health goturuyo gibi. mage konusun da cahilimde biraz kusura bakmayin..[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 poly i sürekli atamazsınız casti 1.5 sn . poly attığınız düşmanın hp si fullenir. poly i sadece bir target a atabilirsiniz aynı anda 1 den fazla target e poly atamazsınız. Videoyu izlemedim ama böyle[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 tamam o zaman hp fullenmeyi bilmiyordum[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulubeg Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 geri yerlerine dönen npc ler gibi regen oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Videoyu yeni izledim ( evet bazıları lvl kasarken ben video izledim) Eleman Arcane talentlerine iyi vemriş. PoM açık elemanda Instant cast fireball atıyor çünkü. Adamın talentleri %90 böyle ilgilenen olursa.. Fire Mastery Impact Rank 5 Ignite Rank 5 Improved Fire Blast Rank 5 Flame Throwing Rank 2 Incinerate Rank 2 Burning Soul Rank 3 Critical Mass Rank 3 Fire Power Rank 5 Fire Total: 30 Arcane Mastery Improved Arcane Missiles Rank 5 Arcane Concentration Rank 5 Improved Dampen Magic Rank 2 Improved Arcane Explosion Rank 5 Evocation Rank 1 Improved Counterspell Rank 2 Presence of Mind Rank 1 Arcane Total: 21 Total Total Points Spent: 51 Level Required: 60[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Pyroblast'a talent verseydi daha etkili olabilirdi mesela ben olsam Polymorphy+Pyroblast bence bu daha etkili olurdu sonuçta koyuna dönüşünce adamın 50 saniye bekleme süresi var (hiç saldırmazsa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Koyuna dönüştürünce max 15 sn kalıyor öyle artık. Eleman crit olayına ve DMG olayına abanmış. 1 Dakikada bir atacağı büyüyü almamış. Zaten oyun stilide kullanmasına el vermiyor[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Counter Spell e hiç talent vermdim 3 karakterimde de ancak yinede çok iş görüyor casterlara karşı. Zira en çok heal atanlara heal atmasını engellemek için kullanıyorum. Mage e karşı Arcane bir büyü atarken kullanmak en mantıklısı. Arcane e 5 veya 10 Talent verecek biri olarak Counter Spell beni oldukca acıtacak galiba :=I)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bence en iyi kombo benim template e göre Sheep+Arcane Power+Fireball+PoM+Pyro+Pyro Dot+Ignite+Nova sonra artik bitirmek için ne gerekirse tabi arada Fireblast ve CoC u da unutmamak lazım bana sorarsanız bir mage in en kısra sürede verebileceği en yüksek dmg [Bu mesaj Bloodscalp tarafından 11 Şubat 2005 17:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar