Princo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Makinemden Sphere'yi Açıyorum Client203'den Bağlanıyorum Verilen Sorun (There İs Some Problem Communicating With Origin Please Restart Ultima Online And Try Again) Bu Çıkıyor Bunu Düzeltmem İçin Yardımcı olabilirmisiniz Arkadaşkar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
struya Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Ultıma dosyasının ıcınde login dosyası var.Onu notpad de ac ıcnde 4 satırdan en allttakı 3 taneyı sıl ıp ye spherede yazan ıp yı sonra vırgul 2593 yaz.sphereyı tekrar ac gır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bide client 203 kullandıgına emin ol bide bu saatte ne işin var uyu :)[signature][hline]2x Ph || 8x SkillCap || 7/24 Action || Defineler || Mini Questler || Raidler || Turnuvalar.... www.sindarin.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratgurel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ehehu harbiden yat uyu yorma kafanı bu saate bu işlere neyse bence login le ilgili yok o zaman couldn't connect ultima hatası falan verio büyük ihtimal client versiyonundan kaynaklanıodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Princo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 spheredekı ıp ı yazpı 2593 yaptım aynısı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Princo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 belkıde client versiyonu olanılır arkadasın dedıgı gıbı pekı ındırebılecegım bı adres onerebılırmıısn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chosen Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 uyu diyenlere bak.. :)[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly_Allen_Quax Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Client'ten Kaynaklanmaktad1r.[signature][hline]Ah VURMA! ORDA YARA VAR... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar