Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 zaaaaa ben ne zamandır yazıyorum, dark yine ağlıyor, dark bjk düşmanı, dark anlamıyor bu işten. yine haklı mı çıktım şimdi? o kadar laf yiyoruz da neyse ki çoğunlukla haklı çıkıyoruz çoğunlukla bekleyince... daha iyi günleriniz bunlar diyordum. daha beteri de olacak. bu adamın kovulmadığı her hafta bjk'ye zarar yazacak dedim kaç hafta önce. kulüp tarihinin en iyisi, lig tarihininde en iyi 5, belki en iyi 3 kadrosundan biri var adamın elinde ve inatla her hafta takımı sabote etmeye devam ediyor. kovun hemen devre arasında şampiyonluk gelsin. hayvanat bahçesinden random bir maymun getirelim her şekilde şuan olduğundan daha mantıklı kadro dizilimi ve oyun anlayışı ile oynarız. devam şenor'cular devam, daha çok ağlayacaksınız. twitter muazzam şuan keyifleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 maçı da izlemedim tabii ki, mal mıyım ligde şenoru falan izleyeceğim. arkadaşlarla cumartesi planı yaptım mesela öğlenden beri dışarıdayım. sonuca da baktım 7 gibi falan şaşırmadım mesela devam ettim. şimdi okuyorum geriye dönük tweetleri de muazzam harbi ya ASDASDASDAS umudu olanlar falan var beşiktaş'tan halen onlar beni bayağı güldürüyor. ben 2 ay önce boşuna demedim gençlerbirliği'nin şampiyonluk şansı bjk'den daha fazla diye. görünen köy, kılavuz falan hikayesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Kes :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 la olrm söle dark gibi bebeleri görünce kılıçtan gerçiserim gelio hani sercan abi yokmu bi bulusma flan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Esh said: Kes :D AĞLA AĞLLAAAAAAAA (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 300 orta, 90% topla oynama, sekilli hava topu kontrolu. SAMPI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 dün cenk tosun’un kafası çok karışıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 her hafta her hafta kerijma yaa nedir bu hocadan cektigimiz ne bir yerinde oyuncu degisikligi ne de duzgun taktik trye ilk defa gelen turistler bile ezberledi artik hala vazgecmiyor hamsigafali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar