Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 goldbären said: bu adam forgiver değil miydi yahu. saati "taşıyamamıştır"..,, tarzi farkli, hem nasil takip ediyorsun abi excel mi var bunlar icin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 forgiverın yeni nicki yine f ile başlıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 of bu çocuk hiçbir şey bilemiyor :/ bu arada arkadaşımda replikası vardı bunun ziyadesiyle çikin :< ha eder mi etmez mi o kadar saat bilgim yok tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 O fiyat saat takan adam, neyse :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 ozii_x said: Adam saati verse forumun kökünü alir ;) 2002 uyesiyim forum cok degisti 15 sene önce yarısı bebe değil miydi buranın? ozaman farketmemeniz normal toplumun 0.005'i zengin desen burdan zengin çıkmasına neden şaşırıyorsunuz sample size yeterli patide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 200 lira vereyim anca eder o saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 millet ne paralar kazandi! wooooo ben hala fakirim la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 2 aylık maaşı bir kol saati yapan çok insan var burda kaçanlar hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Milyon dolarım var takmıyorum o fiyata saat .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 2.el submariner rolex satılır irtibat pm sux https://www.bobswatches.com/images/115935-Rolex-116610---112147p.jpg?v=6 orj halini isteyen olursa yollarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Archangel_ said: o nasıl hediye cidden yau, abd den tutuklama kararı çıkmasın SANA KOYMAZ, KONUŞTURMA BENİ ŞİMDİ :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Şşşşt, çaktırma. Sus payı olarak bi ekran kartı alıvereyim sana sfdghsdgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 ben de susayim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Esh said: Cin seddi negzel konusmus ya. Taksir edip saati alasim geldi Teşekkür ederim karşiim. Bir kaç siteye daha koydum saati. İsteyen acele etsin her an gidebilir asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 off-topic TheGreatWall said: Ps. zenginim diyemem çünkü gerçek zenginlik benim yaşadığım şey değil bence. Fakat zengin değilim de diyemem çünkü insan sahip olduğu şeylerin değerini bilmeli. Masticore said: git buradan sdfds şu canlandı gözümde https://i.imgur.com/xbXVW38.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Zep said: ozii_x said: Adam saati verse forumun kökünü alir ;) 2002 uyesiyim forum cok degisti 15 sene önce yarısı bebe değil miydi buranın? ozaman farketmemeniz normal toplumun 0.005'i zengin desen burdan zengin çıkmasına neden şaşırıyorsunuz sample size yeterli patide doğru diyorsun saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Quo-Vadis said: Şu paticiğe tee adı Ultimatr zamanından beri üyeyim. Pepelek olduğu zamanlarını da bilirim. Ama arkadaş son zamanlardaki gibi zenginlik hiç görmedim ben bu ikinci elde. Megane Coupe 3 Bitcoin ile satan var. Garaj satışından Mercedes satan var. Hediye gelen 40k lık Franck Muller satan var. Ondan sonra Paticik sosyete forumu diyorum kimse inanmiyor. bide bu vardı https://forum.paticik.com/read.php?13,1249578,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 ooo kadroya bak ilkeler emreler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 dasaaa said: ben de susayim mi? Aah, hoşgelmişsin. ayda bir kişiyle sınırlı o hizmetimiz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 bir sonraki aya cekilise beni de yazin bari. not:fakirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 ben de fakirim abi, bakma sen bunun böyle dediğine :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 dasaaa said: bir sonraki aya cekilise beni de yazin bari. not:fakirim. Nasi fakirsin yillardir yurtdışında mühendis olarak çalişiyorsun aslfjka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 ucuz is gucu... dubai'de senelerce calisan bangladesliler gibiyim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar