McFrenzy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Bu hafta pastanedeki konuşmaya hasta oldum ya :) oyunculuk süperrero:) ruhşeni oynayan adamdan beklemezdim öyle performans. Adamın tavırlar falan süper harbi :)[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Oyunculuk kalitesi çok iyi, senaryoda keyifli tavsiye ederim.
SbNN Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ewt güzel sayılabilecek bir dizi.Özellikle erdal özyağcılar çok iyi oynuyo...Özgür Nehir erdoğan filanda iyi sayılır... Hele Natali manyak bi kız ya offfffff off!!![signature][hline]Ya bi dakka susun 10YTL vericem...
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 bence damadın sevgilisi olan yunanlı kız adı neydi hatırlıyamadım,o gaziantepli kızdan daha güzel çocuk salak :)[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 bu nataliyi kim oynuyor bide resmi varmı merak ettim :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
McFrenzy Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 natali zaten oyuncunun ismi kendisi yunan :) dizideki ismi anna // hatta tam ismi Natalia Doussopoulos imiş[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil [Bu mesaj McFrenzy tarafından 08 Ocak 2005 14:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Apache Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 birsürü yapmacık dizi arasında severek izlediğim güzel bir dizi.dede olsun,yunan tarafı olsun izlerken çok keyif alıyorum.[signature][hline]shinsetsu desu..
ColdShadow Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: forgiver, 08 Ocak 2005 13:30 tarihinde demiş ki: bu nataliyi kim oynuyor bide resmi varmı merak ettim :) koptum yaaa lol valla :D
Öne çıkan mesajlar