elftk Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 severek ayrilalim... aska hasret kalalim... eger mutlu olursak...yeniden barisalim...... bu ne demek yaa...madem sevion,nie ayrilion?hadi ayrildin...ee mutlu olmusun...niye yeniden barişion?bunun temelinde hangi duygu yatar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 herhalde mazoşist bunu yazan.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ahah güsel oldu, biraz daha araştırın daha nice rezillikler psikopatlıklar var ki en sonunda siz sapıtıyorsunuz[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 harbi çok incelese insan bilmiyorum yani :-P[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elftk Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ya yok be ne inceliycem...bi duymustum,unutamadım..bu nası bi psikopatlıktır diye aklımda kalmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 sozlerden once yorum ve muzıgın nasıl oldugunu irdelemek yerine sozlerını tartışmak gereksiz bence.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 turk pop muzigi icinde yer alan sarkilardan sozleri mantikli bir tane sarki gosterilemez ki buna aciklama istiyorsun.[signature][hline]taze bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elftk Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 fakat bu bir pop sarkısı değil...yanılmıyosam orhan gencebay'ın bir eseri:) [Bu mesaj elftk tarafından 12 Şubat 2005 00:46 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj elftk tarafından 12 Şubat 2005 00:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 allah akıl fikir versin :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 lisede kızlar ve erkekler arasında vardır ya "bak deneyelim olursa çıkarız".. işte bu o[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Uyduramamışlar sözleri sonuçta bu olmuş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 nası olsa sozleri ya sezen aksu ya nazan oncel yazmıstır ikiside 200den fazla soz yazdıgı için birazcık ıkınma cıkıo tabi sozler[signature][hline]benim moderator oldugum site su an cok bişi yok ama siz gelin kayıt olun buyutelim benim postlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar