yevaud Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ahahah site patladı http://www.wow-europe.com/en/ iyiki öğlen accountumu aldım yoksa delirirdim[signature][hline]Nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 delirdim ben senin için merak etme. Kafein hapı alacam arkadaşlarıma yetişmek için :)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] [b]Wow:Member of Blood Pact - International European Guild Hellnar - Orc Shaman lvl 45 -EU Beta Retired Hellnar - Undead Shadow Priest - Retail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ne zaman açılacak bu kaç saattir kapalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 as soon as demişler ya bekle 3 gün falan şimdi :D.[signature][hline]Hayat zor! Sizcede Öyle deil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Site zaten dengesiz çok yüklenme var....[signature][hline]status: Item Shipped (10th Feb 2005) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Heheheh sabahtan beri tam herşeyi ayarladım hah oynıyım hemen diye bi geldim :([signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 çok sinirlendim ya..[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Umarım çabuk Up olur, yapacak birşey yok.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ETA veremiyorlar malesef... saatlerdir down... ben ebay den key aldım. keyi girdim, adresimi falan yazdım. bi sonraki sayfaya geçtim ve göçtü signup.... 1 dakka geç göçse oyunda olacaktım şimdi... :) çöle falan gitmiyorum sırf bu yüzden[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 hehe bende sırf wow için asyadan direk otele gidecegime merterdeki santiyeye geldim. karavan -2 derece ama inatla sayfanın up olmasını bekliyorum. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 acaba EU da ilk gün kaç kişi Acc açabilde US de satılan 250bin oyunun 200bin i Acc açabilmişti çünkü bakalım geçebilicezmi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 hehe cdkey geçti eline ama sign up page i uplamıyolar[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 hehheehe iyide nerde kullanıcaz o cd-keyleri :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
munter Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 cd-key elimde uhuhu ama page down :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Şebek community lideri Thundergottan offical cevap: " While I can't promise anything I have high hopes for the pages being up within a few hours. Things might be trickier than they seem though, so please don't kill me (or at least don't corpse-camp me) if I'm wrong." Bu adamı sirkte oynatıcaksın akıllansın[signature][hline]Beyin aldırma operasyonlarına hayır! [/b][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Geliyor galiba sayfa toptan gitti update yapıyorlar herhalde :) Evet polyanna benim adım amca.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HardMann Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Off benimde tam cd-key elime geçtiği sıralar sayfa down oldu.Ozaman bu zaman bekliyorum ve hala bişey yok :( Zaten şansıma kar yüzünden sınavları yarınada ertelemişler ona kızıyordum bide başımıza bu çıktı ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reamer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Hafta içi her gün cuma gecesi tüm araç ve gerecimle wowu oynuyo olacagımı hayal ettim. Suruyle sorun cıktı once key pztsi gelcek dediler rica ettik kutuyu açtılar verdiler bugunden. Sonra gamecardlar mart basından itibaren geçerli olcak dendi (kredi kartı kullanamıyorum) daha da canım sıkıldı. Babamdan o müjdeli haber geldiğinde ise sıkıntı yerini heyecana bıraktı. Babam geldi herşey tamam oldu kredi kartı ile signup olacaktım ki sayfa göçmüş.. Bugün karşılaştığım bu talihsizliklere rağmen bu gece bu oyuna başlamayı umut ediyorum umarım güzel bir tatil gecem boşa gitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 off yarın a kalcak gibi şimdi açılsada sabaha kadar oynasak[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Bence saat 2 gibi açılır :) Şom ağızlılık yapayım :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Blizzard US te daha iyiydi ama EU olayında rezaletin daniskasını yaşattı resmen böyle sorumsuzca iş görmedim[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bence bu sefer daha akıllı davranıyorlar bir anda 901234*12 kişi alıp serverları çökertmeyelım dıyorlar malum us de ılk 1-2 hafta nasıldı sorun oynayanlara hatta en son ocakta mı ne serverler patlamıstı heralde :P[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 İyide oyuncuları sinir hastası ettiler ama... Convertte sorun acc create de sorun oyun bulmak ayrı sorun... Error manyağı oldum artık tam bişe açılıyor bi anda geri kapatılıor ben netten çıkıorum geri açılıor nete giriyorum geri kapatılıyor..[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Açıkcası Avrupa insanının çalışma prensiplerini düşünürsek bu akşam açılması zor gibime geliyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ya serverlari biraz gec acacaklardi yada acc creationi daha erken acacaklardi. cd keyi elinde olanlarin yukundun kurtulurlardi. ama boyle gecikmeler sorunlar devam ederse eu icinde 10 gun hediye gelir heralde.[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar