Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Account Creation Pages Down

yevaud

Öne çıkan mesajlar

Şebek community lideri Thundergottan offical cevap:

" While I can't promise anything I have high hopes for the pages being up within a few hours. Things might be trickier than they seem though, so please don't kill me (or at least don't corpse-camp me) if I'm wrong."

Bu adamı sirkte oynatıcaksın akıllansın[signature][hline]Beyin aldırma operasyonlarına hayır!
[/b]
[b]
Sosyal ağlarda paylaş

Hafta içi her gün cuma gecesi tüm araç ve gerecimle wowu oynuyo olacagımı hayal ettim. Suruyle sorun cıktı once key pztsi gelcek dediler rica ettik kutuyu açtılar verdiler bugunden. Sonra gamecardlar mart basından itibaren geçerli olcak dendi (kredi kartı kullanamıyorum) daha da canım sıkıldı. Babamdan o müjdeli haber geldiğinde ise sıkıntı yerini heyecana bıraktı. Babam geldi herşey tamam oldu kredi kartı ile signup olacaktım ki sayfa göçmüş..

Bugün karşılaştığım bu talihsizliklere rağmen bu gece bu oyuna başlamayı umut ediyorum umarım güzel bir tatil gecem boşa gitmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Blizzard US te daha iyiydi ama EU olayında rezaletin daniskasını yaşattı resmen böyle sorumsuzca iş görmedim[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Hordish MannerDefence Officer
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam

Sosyal ağlarda paylaş

İyide oyuncuları sinir hastası ettiler ama... Convertte sorun acc create de sorun oyun bulmak ayrı sorun... Error manyağı oldum artık tam bişe açılıyor bi anda geri kapatılıor ben netten çıkıorum geri açılıor nete giriyorum geri kapatılıyor..[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Hordish MannerDefence Officer
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...