Kazzuya_ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 paticik/wow/ daki lerin hepsini yaptım ama oyuna girince klasörleri sil yada oyundan çık die seçenek çıkıyor yani uyarlanmıyor yardım pls[signature][hline]Gece Uçan Pıras@ msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 oyun versiyonun ne?eger us clientse ve 1.2.2 yapamadıysan hata verir banda veriyodu.eger dogruysa patch bastan yükle cosmosu bidaha dene olmazsa ctmod fln kullan =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kazzuya_ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 oyun versiyonu eu 1.1.2[signature][hline]Gece Uçan Pıras@ msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Ayni sekilde :/ Biri yardim edebilir mi?[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 http://users.skynet.be/anthr4x/Cosmos_EU_1_2_2.zip bu linkteki interface dosyasini indirin ve wow klasörünüze atin Valla halloldu =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Wow klasorunun ıcındekı Interfaceı sılın o verılen lınktekını ındırın wow un ıcıne extract edın wow'u acın bakın ne sekılde extract oldu ınterface olduysa dırek tamamdır eger zıp dosyası seklınde geldıyse ınterface copyleyın cosmosu calıstırın patchı yapsın sonra Oynayın[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theblackdevil Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 biras salakca bi soru olabilir ama daha wow a giremediimden blmiom... Cosmos nedir?[signature][hline]Izzitsuss Mujja (retired) -SWG- Jorin (retired) -FFXI- Jo'rin (warming) -WoW- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reamer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 cosmos sana oyunda işine çok yarıcak özellikler sunuyor bunların haddi hesabı yok diyebiliriz ondan eğerki ben başedebilirim diyorsan indir. Cosmosun en basit tanımı karışıklığı düzeltmenin en kolay yolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Cosmoda F1 F2 ye shotcut atayabiliyormuyuz yoksa sadece defaoultundaki gibi mouse ile mi basmamız lazım?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smulkin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Key bindings / bottom bar burdan ayarlıyabilirsin f1 f2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Penthesilea link e tıklayınca proxy hatası veriyor download edemiyorum başka link bilen var mı?[signature][hline]Arloth Gregorn Orc/Warlock "You shall burn in flames"... dL|Chavez/Damne[dL]egion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smulkin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bunu dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siee Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 arkada$lar eu client versiyon 1.2.3 olmakla beraber cosmos un surumu bu patchle cali$iyor mu? cali$miyor sa 1.2.3 version icin cosmos bulan varmidir?[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Wowtocu bu adresten indirin. Oyunu calistarmadan once yani interface dizininkileri silmeden once Wowtocu calistirip Modify tusuna basin. Bu program interface dizinindeki butun .toc dosyalarini clientin en son versiyonuna gore uyarliyor. Ondan sonra oyuna girip oynayabilirsiniz.[signature][hline] Albert Einstein, bilinmeyen bir tarihte demiş ki: Technological progress is like an axe in the hands of a pathological criminal. a.k.a Dodo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar