Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ezmelerden ezme begen.

Eternal

Öne çıkan mesajlar

yarin ilk isimm findik fistikkk zeytinnn patlicaaannn artik ne kadar ezme warsa alip tika basa yicem hehe sizin yüzünüzdenn hepsii, ezik gibi hissettim kendimi wallaaa :-D[signature][hline]mekan: nişantaşı, tommy
başroller: bigecan tolgahan
b:ya tolgiişşş ya bu kazağın çok benzerinıı akmarkaz homestore da da görmüştaam senca hangisini alıyam? ama bunun yakasa daha güzel yaaana tommyy bayrağı büyük üstündeki bakasanaaa
t: yani banca tommy den şaşma yanı en ıyısı benca ama istiosan hemen z4 üme atlayıp gidelım yani akmarkaza hem bi starbucks da yaparız...
Sosyal ağlarda paylaş

Şunun güzelliğine baksanıza

Bunun yanında iyi gider

[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
Galeri

[Bu mesaj John_Petrucci tarafından 25 Ocak 2005 01:01 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

dur ekmeksiz olmaz simdi o :-D[signature][hline]mekan: nişantaşı, tommy
b:ya tolgiişşş ya bu kazağın çok benzerinıı akmarkaz homestore da da görmüştaam senca hangisini alıyam? ama bunun yakasa daha güzel yaaana tommyy bayrağı büyük üstündeki bakasanaaa
t: yani banca tommy den şaşma yanı en ıyısı benca ama istiosan hemen z4 üme atlayıp gidelım yani akmarkaza hem bi starbucks da yaparız...
Sosyal ağlarda paylaş

napalim googledan ''ekmek'' diye aratmadim idare et hehe =P direk ''brot'' yazdim .. türkce düsünemedim bi anda ezme diyince =P[signature][hline]mekan: nişantaşı, tommy
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dorsia, 25 Ocak 2005 01:06 tarihinde demiş ki:
Alexi evet sanırım patideki tek vejeteryan benim.
Ama unutmadan ara sıora balık yerim kaçamak mahiyetinde...
merak ediyorsan buralara nasıl geldim al sana linki...
http://forum.paticik.com/view.php?id=64426&page=1

Hoca sebze tüketmekten daha çok hoşlanıyorsan, sebzeyi daha çok yersin.
Insan bugün bu zekiliğe gelebilmişse, et yiyerek gelmiştir.
Etoburlar otoburlardan kat kat daha zekidir.
Kısacası vejetaryanlık gereksiz ve ulvi birşeydir.
Ha veggylere saygı duyarım, orası ayrı.
Ama gün gelicek doktorun "KIRMIZI ETE ABAN KOLESTROLUN EKSILERE INMIŞ AMAN YARRABI NAMAZ KILMALIYIZ" gibi panik ataklara girerse şaşırma.[signature][hline]?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
şimdi böööle bi guzel petibör bisküvilerı alıyosun bir yanındada findik ezmesı 2 tane petıbörun arasına bolbol yayıyosun fındık ezmesını sandvic mısalı üst üste koyuyosun sonra ortadan ıkıye boluyosun boole parçalardan fındık ezmesı akıyo mis gibi soora teker teker atıyosun bunları ağzına(ve bunun gibi bi çoğunu)sonrada ordan aldığın kıloları vermek icin 'ne yapsam acaba:-?'diye düşünmeye başlıyosun vee hayat boole devam edıyo sevgılı dostlarım:-p[signature][hline]La vida es movil...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...