Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ezmelerden ezme begen.

Eternal

Öne çıkan mesajlar

ya mutfaaaa gidip ekmek yaptirtma bana simdiii hrrr =p hepsi güsell .. ac olunca hepsi yenir hehe[signature][hline]mekan: nişantaşı, tommy
başroller: bigecan tolgahan
b:ya tolgiişşş ya bu kazağın çok benzerinıı akmarkaz homestore da da görmüştaam senca hangisini alıyam? ama bunun yakasa daha güzel yaaana tommyy bayrağı büyük üstündeki bakasanaaa
t: yani banca tommy den şaşma yanı en ıyısı benca ama istiosan hemen z4 üme atlayıp gidelım yani akmarkaza hem bi starbucks da yaparız...
Sosyal ağlarda paylaş

acılı ezme sonra lavaşş oh... allah belanızı versin gece oldu gene başladınız yemeğe.. gene mutfak yolu... ooof oof[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Sosyal ağlarda paylaş

Ozaman size şöyle bir tavsiyede bulunayım,fıstık ezmesiyle bal çok güzel oluyor. [signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Beş Hececiler

[Bu mesaj Ardeth tarafından 24 Ocak 2005 23:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

şu an dondurucuda 2 paket fıstık ezmesi var (halis gaziantep ürünü) zorla açtıracaksın :/[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
Galeri
Sosyal ağlarda paylaş

bir ayinin günlüüünden .... =P
Sir Et.Metcalf :
noldu besdf
Sir Et.Metcalf :
AAHAHAHAAHAHA
Sir Et.Metcalf :
millet allah belanızı versin gece gece diyo
Sir Et.Metcalf :
canını cektirdim insanların
Sir Et.Metcalf :
lol
hayaLperest.. BUT THY ETERNAL SUMMER SHALL NOT FADE..!shakespear'e sefkilerimi yolladim.! :
hehehe
hayaLperest.. BUT THY ETERNAL SUMMER SHALL NOT FADE..!shakespear'e sefkilerimi yolladim.! :
ayisin
iste
Sir Et.Metcalf :
AHAAHAHAHAHA
Sir Et.Metcalf :
ne ayısı be
Sir Et.Metcalf :
ben varya inanmıcaksın ama 50 kiloyum
Sir Et.Metcalf :
ince ve atletik vucut
Sir Et.Metcalf :
sdfs

ezmelerden en cok eternali sewerim kendisi cok eziktir :-Dhehe[signature][hline]mekan: nişantaşı, tommy
başroller: bigecan tolgahan
b:ya tolgiişşş ya bu kazağın çok benzerinıı akmarkaz homestore da da görmüştaam senca hangisini alıyam? ama bunun yakasa daha güzel yaaana tommyy bayrağı büyük üstündeki bakasanaaa
t: yani banca tommy den şaşma yanı en ıyısı benca ama istiosan hemen z4 üme atlayıp gidelım yani akmarkaza hem bi starbucks da yaparız...
Sosyal ağlarda paylaş

Haydaaa canım çekti şimdi iyi mi, gerçi ben pek tatlı sevmem, acılı ezme çekti canım..[signature][hline]Never come near me again..
Do you really think I need you..

John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Sosyal ağlarda paylaş

Neydi bakim 360 0 360..

Dıııııt..
Dıııııt..

- Alo Dürümcü Bey buyrun ?
- Ben 3, yok yok 4 tane acılı dürüm rica edec.......[signature][hline]Never come near me again..
Do you really think I need you..

John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...