Eternal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Abi Fındık mı Fıstık mı ? Bence Fıstık.ama Fındıkta Nutelladan çok büyük puan topluyo.İkiside güzel ama Fıstık daha iyi gibi.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Acılı ezme[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 acılı ezme varken :yapma:[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 fistik ezmesini tercih ederim...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Ben konuşarak ezmeyi tercih ediyorum.[signature][hline]?
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ya mutfaaaa gidip ekmek yaptirtma bana simdiii hrrr =p hepsi güsell .. ac olunca hepsi yenir hehe[signature][hline]mekan: nişantaşı, tommy başroller: bigecan tolgahan b:ya tolgiişşş ya bu kazağın çok benzerinıı akmarkaz homestore da da görmüştaam senca hangisini alıyam? ama bunun yakasa daha güzel yaaana tommyy bayrağı büyük üstündeki bakasanaaa t: yani banca tommy den şaşma yanı en ıyısı benca ama istiosan hemen z4 üme atlayıp gidelım yani akmarkaza hem bi starbucks da yaparız...
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Lan bi durun tatlı ezmelerden bahsediyoruz.Bunlardan hangisini seviyosunuz onu söleyin.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Messor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 acılı ezme sonra lavaşş oh... allah belanızı versin gece oldu gene başladınız yemeğe.. gene mutfak yolu... ooof oof[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck...
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Var kayseri çemeni ama sevmem ben. Fıstık abi =P[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Ozaman size şöyle bir tavsiyede bulunayım,fıstık ezmesiyle bal çok güzel oluyor. [signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler [Bu mesaj Ardeth tarafından 24 Ocak 2005 23:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 şu an dondurucuda 2 paket fıstık ezmesi var (halis gaziantep ürünü) zorla açtıracaksın :/[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 bir ayinin günlüüünden .... =P Sir Et.Metcalf : noldu besdf Sir Et.Metcalf : AAHAHAHAAHAHA Sir Et.Metcalf : millet allah belanızı versin gece gece diyo Sir Et.Metcalf : canını cektirdim insanların Sir Et.Metcalf : lol hayaLperest.. BUT THY ETERNAL SUMMER SHALL NOT FADE..!shakespear'e sefkilerimi yolladim.! : hehehe hayaLperest.. BUT THY ETERNAL SUMMER SHALL NOT FADE..!shakespear'e sefkilerimi yolladim.! : ayisin hayaLperest.. BUT THY ETERNAL SUMMER SHALL NOT FADE..!shakespear'e sefkilerimi yolladim.! : iste Sir Et.Metcalf : AHAAHAHAHAHA Sir Et.Metcalf : ne ayısı be Sir Et.Metcalf : ben varya inanmıcaksın ama 50 kiloyum Sir Et.Metcalf : ince ve atletik vucut Sir Et.Metcalf : sdfs ezmelerden en cok eternali sewerim kendisi cok eziktir :-Dhehe[signature][hline]mekan: nişantaşı, tommy başroller: bigecan tolgahan b:ya tolgiişşş ya bu kazağın çok benzerinıı akmarkaz homestore da da görmüştaam senca hangisini alıyam? ama bunun yakasa daha güzel yaaana tommyy bayrağı büyük üstündeki bakasanaaa t: yani banca tommy den şaşma yanı en ıyısı benca ama istiosan hemen z4 üme atlayıp gidelım yani akmarkaza hem bi starbucks da yaparız...
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 O_o[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Respectful Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ööhüööhööhühööhü ağlıycam ya ben bu ezmelerden birini yemeden rahatlamam. [mutfağa gidiyim en iyisi] (bari kimseye yakalanmasam)
Desolator Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: Respectful, 24 Ocak 2005 23:37 tarihinde demiş ki: ööhüööhööhühööhü ağlıycam ya ben bu ezmelerden birini yemeden rahatlamam. [mutfağa gidiyim en iyisi] (bari kimseye yakalanmasam) +1 abi :D[signature][hline] [b]DeSo[b] Was Here!!!
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 fındık ezmesi rulaazzz!![signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Member of AAL'05
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Haydaaa canım çekti şimdi iyi mi, gerçi ben pek tatlı sevmem, acılı ezme çekti canım..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 şöyle salamlı peynirli bir sandiviç arasına acılı ezme...[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 O_o[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Evet kesınlıkle zeytın ezmesı :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Predator Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 zeytin ezmesi tabiki sorumu kalitelisi oldumu off salçayı sürücen ekmeğin araya bolca zeytin ezmesi yoksa zeytin off offf ![signature][hline]-Mumya lazımmıydı abi ? -Yok sağol bilader
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Neydi bakim 360 0 360.. Dıııııt.. Dıııııt.. - Alo Dürümcü Bey buyrun ? - Ben 3, yok yok 4 tane acılı dürüm rica edec.......[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
h1v Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ikisinide severim ayırmam onları ben.hep beraber yiyin en güzeli :P annem mutfakta nöbet tutuyor yiyemiyorum hiçbişey :( uyuyim ben ya en iyisi. aç aç da uyunmaz ki yav :)
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Anlamadım ki annen yemek vermiyo mu sana =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Private Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Boşver ezmeyi ya tahin-pekmez iyidir. :P[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
Öne çıkan mesajlar