Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ezmelerden ezme begen.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi Fındık mı Fıstık mı ?

Bence Fıstık.ama Fındıkta Nutelladan çok büyük puan topluyo.İkiside güzel ama Fıstık daha iyi gibi.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Mesaj tarihi:
acılı ezme varken :yapma:[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
Galeri
Mesaj tarihi:
ya mutfaaaa gidip ekmek yaptirtma bana simdiii hrrr =p hepsi güsell .. ac olunca hepsi yenir hehe[signature][hline]mekan: nişantaşı, tommy
başroller: bigecan tolgahan
b:ya tolgiişşş ya bu kazağın çok benzerinıı akmarkaz homestore da da görmüştaam senca hangisini alıyam? ama bunun yakasa daha güzel yaaana tommyy bayrağı büyük üstündeki bakasanaaa
t: yani banca tommy den şaşma yanı en ıyısı benca ama istiosan hemen z4 üme atlayıp gidelım yani akmarkaza hem bi starbucks da yaparız...
Mesaj tarihi:
Lan bi durun tatlı ezmelerden bahsediyoruz.Bunlardan hangisini seviyosunuz onu söleyin.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Mesaj tarihi:
acılı ezme sonra lavaşş oh... allah belanızı versin gece oldu gene başladınız yemeğe.. gene mutfak yolu... ooof oof[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Mesaj tarihi:
Var kayseri çemeni ama sevmem ben.
Fıstık abi =P[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Mesaj tarihi:
Ozaman size şöyle bir tavsiyede bulunayım,fıstık ezmesiyle bal çok güzel oluyor. [signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Beş Hececiler

[Bu mesaj Ardeth tarafından 24 Ocak 2005 23:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
şu an dondurucuda 2 paket fıstık ezmesi var (halis gaziantep ürünü) zorla açtıracaksın :/[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
Galeri
Mesaj tarihi:
bir ayinin günlüüünden .... =P
Sir Et.Metcalf :
noldu besdf
Sir Et.Metcalf :
AAHAHAHAAHAHA
Sir Et.Metcalf :
millet allah belanızı versin gece gece diyo
Sir Et.Metcalf :
canını cektirdim insanların
Sir Et.Metcalf :
lol
hayaLperest.. BUT THY ETERNAL SUMMER SHALL NOT FADE..!shakespear'e sefkilerimi yolladim.! :
hehehe
hayaLperest.. BUT THY ETERNAL SUMMER SHALL NOT FADE..!shakespear'e sefkilerimi yolladim.! :
ayisin
iste
Sir Et.Metcalf :
AHAAHAHAHAHA
Sir Et.Metcalf :
ne ayısı be
Sir Et.Metcalf :
ben varya inanmıcaksın ama 50 kiloyum
Sir Et.Metcalf :
ince ve atletik vucut
Sir Et.Metcalf :
sdfs

ezmelerden en cok eternali sewerim kendisi cok eziktir :-Dhehe[signature][hline]mekan: nişantaşı, tommy
başroller: bigecan tolgahan
b:ya tolgiişşş ya bu kazağın çok benzerinıı akmarkaz homestore da da görmüştaam senca hangisini alıyam? ama bunun yakasa daha güzel yaaana tommyy bayrağı büyük üstündeki bakasanaaa
t: yani banca tommy den şaşma yanı en ıyısı benca ama istiosan hemen z4 üme atlayıp gidelım yani akmarkaza hem bi starbucks da yaparız...
Mesaj tarihi:
said:
Respectful, 24 Ocak 2005 23:37 tarihinde demiş ki:
ööhüööhööhühööhü ağlıycam ya ben bu ezmelerden birini yemeden rahatlamam. [mutfağa gidiyim en iyisi] (bari kimseye yakalanmasam)

+1 abi :D[signature][hline]
[b]DeSo[b] Was Here!!!
Mesaj tarihi:
Haydaaa canım çekti şimdi iyi mi, gerçi ben pek tatlı sevmem, acılı ezme çekti canım..[signature][hline]Never come near me again..
Do you really think I need you..

John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Mesaj tarihi:
şöyle salamlı peynirli bir sandiviç arasına acılı ezme...[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
O_o[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!

Galeri
Mesaj tarihi:
Neydi bakim 360 0 360..

Dıııııt..
Dıııııt..

- Alo Dürümcü Bey buyrun ?
- Ben 3, yok yok 4 tane acılı dürüm rica edec.......[signature][hline]Never come near me again..

Mesaj tarihi:
ikisinide severim ayırmam onları ben.hep beraber yiyin en güzeli :P
annem mutfakta nöbet tutuyor yiyemiyorum hiçbişey :(
uyuyim ben ya en iyisi. aç aç da uyunmaz ki yav :)
Mesaj tarihi:
Anlamadım ki annen yemek vermiyo mu sana =)[signature][hline]Never come near me again..

• Yeni Oluştur...