elladan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 y gnome yanlış hatırlamıosam zaten warcraft ' ta human alliance de var, ama dwarf ın rogue olması, gnome ın da warrior olması çok saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TOSA Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Guild Name:Gnomme Head Football Server : US Member :50+ AYNISINI EU için de düşünen varsa, bu guildi kurmayı, her zaman desteklerim :p !!!FOR THE HORDE!!! [Bu mesaj TOSA tarafından 07 Şubat 2005 23:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warri Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: TOSA, 07 Şubat 2005 23:49 tarihinde demiş ki: Guild Name:Gnomme Head Football Server : US Member :50+ AYNISINI EU için de düşünen varsa, bu guildi kurmayı, her zaman desteklerim :p !!!FOR THE HORDE!!! MUHAHAHA harbi sağlam ya... [Bu mesaj TOSA tarafından 07 Şubat 2005 23:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Ulan Gnome ile ilgili konu açılmış bana haber veren yok :( Bütün postları okudum herkes Gnome warior un olmaması gerektiğini savunmuş ancak dikkatli bakarsanız her ırkta warior vardır. Targetlanması zor zaten süper. Kendi raid partyimden buff isteiğimde 2 dkk sonra beni bulabiliyorlar oda zıplarsam falan yani. Ancak bende Gnome Wariorları pek sevmiyorum silahları kendilerinden büyük oluyor. Sanırım Gnome Warior açmalarının nedeni Escape Artist özelliği. Bence İdeal Gnome Mage olur. Engineering li olur. %5 Int bonusu var sonuçta. Başlangıç Int i de sanırım diğer Alliance ırklarından fazla. Zaten Gnome un kendine göre zorlukları var. Siz suyun içinden koşarak geçerken ben yüzüyorum en ufak su birikintisinde. İşte Raid grupta buff ubff diye bağırıyorum görmeleri için bin bir şebeklik yapıyorum falan =)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreampowder Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ben gnomelari wow da pek sevmesemde aslında fantazi edebiyatında oldukça fazla adı geçen ırklardır ve teknolojileriylede etkileyici bir ırktır düşünceme göre.. ve wow a da tam oturduğu düşüncesindeyim.. warcraftta gnome adı geçmiyo denişsiniz ama warcraft role playing game de geçiyolar.. ayrıca warcraft serisindede gnomelar var.. (gnomish inventor) teknoloji ve binek hayvanları deseniz %100 gnome işi olduğu bariz.. bence çok başarılı gnomelar ve dwarflar wow da.. atmosfer olarakta tasarı olarakta. küçücük gnome koca taureni nası indirir diyosunuzda mesela starwarstada yoda ortalığı dağıtıyodu kucucuk boyuyla yani.. ama tabi hak veriyorum gnomelara büyü yapan sınıflar dışında bir sınıf kesinlikle yakışmıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TOSA Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Azmodai, 07 Şubat 2005 13:35 tarihinde demiş ki: ben gnomelara hastayim sahsen! arkadasin tavrindan cok alindim! ezik falan degiliz biz! kraliz! hehe taçsız ve bacaksız kral oluyo sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TOSA Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ya herneyse üstten basık bir ırk olmayız olur biter! İnsan eleştirmeden de duramıyo! Ogre basmış sanki üstüne gnomların! Tek dileğimiz warriorunu kaldırsınlar, engineering i de ellerinden alsınlar! ortada pokemon gibi dolansınlar :) bence en hayırlısı bu olur... hatta posta güvercini bile olabilir posta gnomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ya niye kaldırsınlar?elalemin embesil orcundan caster class cıkıyosa gnomedanda warrior cıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ahaha dwarftan rogue oluyorsa orctan neden caster olmasın dua et orcda priest yok çok gülerdim[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warri Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: _ILuVaTaR_, 08 Şubat 2005 01:43 tarihinde demiş ki: ya niye kaldırsınlar?elalemin embesil orcundan caster class cıkıyosa gnomedanda warrior cıkar. Ya şunu çözün ve kavrayın artık Warcraft dünyasında orclar embesil değil gayet de zekiler. [Bu mesaj Warri tarafından 08 Şubat 2005 02:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: _ILuVaTaR_, 08 Şubat 2005 01:43 tarihinde demiş ki: ya niye kaldırsınlar?elalemin embesil orcundan caster class cıkıyosa gnomedanda warrior cıkar. lol şimdi saçmaladın.orc birincisi niye embesil, ikincisi şamanistik bir inancı olan ırktan niye shaman karakter çıkmasın? gnomeları bende seviyorum.böyle ufak ufak koşuşturuyorlar gülüyor insan.ayrıca teknolojide oyuna ayrı bir hava getiriyor.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: TOSA, 08 Şubat 2005 01:40 tarihinde demiş ki: engineering i de ellerinden alsınlar! Saçmalamasak diyorum?[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bu ufak canlılara niye böylesine kin besliyorsun anlamış değilim.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ya bende biliyorum ama arkadasta sacmalamıs bende ona cevap olsun diye yazdım.ayrıca ırklar arasında intellecti en az baslayan orc sanırım? =P ha bide shamanistik olay ayrı bisey shmanaları belli bi sınıfa koyamıyorum sahsen büyücü veya savascı diye =) [Bu mesaj _ILuVaTaR_ tarafından 08 Şubat 2005 02:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warri Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Warrior classını kaldırsınlar gnomelardan, o zaman susarız :) [Bu mesaj Warri tarafından 08 Şubat 2005 02:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: _ILuVaTaR_, 08 Şubat 2005 02:01 tarihinde demiş ki: ha bide shamanistik olay ayrı bisey shmanaları belli bi sınıfa koyamıyorum sahsen büyücü veya savascı diye =) druid o zaman herşeyi yapıyor o ortaya yanar dönerli bir class.shaman onun yanında daha sade adı üstünde 'şaman' zaten büyüsünüde yapar sopasını kapar saldırırda totemini dağlardan çıkartır..[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TOSA Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Warri, 08 Şubat 2005 01:56 tarihinde demiş ki: said: _ILuVaTaR_, 08 Şubat 2005 01:43 tarihinde demiş ki: ya niye kaldırsınlar?elalemin embesil orcundan caster class cıkıyosa gnomedanda warrior cıkar. Ya şunu çözün ve kavrayın artık Warcraft dünyasında orclar embesil değil gayet de zekiler. [Bu mesaj Warri tarafından 08 Şubat 2005 02:02 tarihinde değiştirilmiştir] baba, alışmış millet single game moduna...tabi orcları kötü görür hehe...bunun online bir oyun oldugunu unutabılır bazı arkadaslarımız.... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ama druid daha zahmetli olur sonucta yok kedi ol ayı ol, ama shaman direk koyuyo bi hede shock sonra cotank diye kafana vuruyo egerki canını götürürsek bide heal oluyo baktıki kazanamicak kurt olup kacıyo eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ben orclar kötü gibi bisey demismiyim?emin olki warcraft hakkında senden daha cok bilgim var.sacma sapan konusmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TOSA Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Apache, 08 Şubat 2005 02:00 tarihinde demiş ki: bu ufak canlılara niye böylesine kin besliyorsun anlamış değilim. ben mi kin besliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 e yazdıklarından kin besledigin anlasılıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TOSA Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: _ILuVaTaR_, 08 Şubat 2005 02:10 tarihinde demiş ki: ben orclar kötü gibi bisey demismiyim?emin olki warcraft hakkında senden daha cok bilgim var.sacma sapan konusmayalım. said: _ILuVaTaR_, 08 Şubat 2005 01:43 tarihinde demiş ki: ya niye kaldırsınlar?elalemin embesil orcundan caster class cıkıyosa gnomedanda warrior cıkar. demişsin sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TOSA Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: _ILuVaTaR_, 08 Şubat 2005 02:12 tarihinde demiş ki: e yazdıklarından kin besledigin anlasılıyo. hayır yani bana mı denmiş o laf demek istedim! bi dolu insan var sevmeyen de, direk üzerime alınmadım! ama cevap verıyım madem yani sevemedim hatta olmasa mutlu olurdum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 sen embesille kötünün arasında farkı ayırt edemiyorsan daha fazla tartısmanın anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warri Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Lütfen biri burada Gnome Warrior'daki mantığı,manayı,meali... Ya biri olayın özünü mantıklı bir şekilde anlatsın. Şöyle mantıklı desin 2hd kılıçla vurur Tauren'i de devirir olay stat pointten ibarettir Gnome ve Tauren aynı kuvvette olabilir ve bu böyle normaldir oyunun karakterini bozmaz desin. Ne güzel yakışıyor böyle kitap kurdu olacaklar Spellcaster olacaklar. Sonra küçük minikler zaten her yere sıvışacaklar ellerine vereceksin daggerı görünmeden süper katilamlar yapacak Rogue sıfatına bürünecekler. Ama eline boyun kadar kılıç almak, kilonun x2 fazlası zırh taşımak. Ulen toynaklarımın arasında kaybederim seni /sit emote yapsam zaten kayboluyorsun :) Arkadaşlar AD&D muhabbeti yapmıyorum lütfen yanlış anlamayın. Ben Blizzard'ın böyle bir ayrıntıyı geçmediğini ve olaya biraz mizahi baktığı kanısındayım. [Bu mesaj Warri tarafından 08 Şubat 2005 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar