Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Velet Kral!!!

Farinal

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar bugün resmen yıkıldım!SW de bide baktım krala gidim dedim ana kral veletin teki!!Yaw bune bicim sey bölesey olurmu!!Olurda olmamalı!Siz ne düsünüosunuz?Walla cücelerin kralıda kral gibi degilde how can i help u flan dio ama sirin adam misafirperver :D[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak."
Sosyal ağlarda paylaş

Arthas babasını öldürdüğü, kendisi de Lich King'in emrine girdiği için, tahtın en büyük varisi o çocuk.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart (MSN)
Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
Sosyal ağlarda paylaş

kim peki o velet?arthasın kardesi mi?[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak."
Sosyal ağlarda paylaş

bende önünde egilim veletin sonrada kalkıp güldüm bide velet die bagırıp kactım :D muhahahahaha[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak."
Sosyal ağlarda paylaş

bide kafasını okumadım veletşn odaları geziom taht flan ariom sonra bi baktım kral meger o veletmis.[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak."
Sosyal ağlarda paylaş

bu çocuk w3 roc da aptal bi velet vardı o olmasındı??

ya bu arada artas öle elini kolunu sallaya sallaya kralı öldürüyo felan neyse.2 farklı krallık yokmu yaw ben öle düşünmüştüm.yani ne biliyim tek ülkeyse arada cüceler felan?[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Sosyal ağlarda paylaş

aranızda human varsa lutfen saygı o bizim kralımız :P neyse isin esprisi bende ılk gırdıgımde krala gıdıım soyle bı huzurunda paladin olarak egılıım fılan dedım bı gıttım yıkıldım ama sonucta bu warcraftın tarıhı buna uyacaz bı sunu dusunun bı arkadasın dedıgı gıbı expensıonlarla fılan baya muhım bı adam olabılır(tabııkı muhım olcak herıf kral)yanı beklıyıp gorcez genc osman gıbı asagımı ındırırler yoksa fatıh sultan mehmet gıbı dunyayımı kaldırır[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN
Sosyal ağlarda paylaş

genc osmana tecavuz mü ettiler?[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...