Sakalliyan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 normalde mac var, ethernet şu bu sorun oluyor. ps4 kolu bağlantısı da ayrı bir olay. şimdi normal laptopla steam linke bağladım. her türlü akıyor ve kol da neredeyse her oyunda tanıyor, sorunsuz çalışıyor. herhalde aşırı iyi bir masaüstü alsam. ethernet kablosu döşesem modem, steam link bağlantılarını yapsam, arada masaüstünde istediğim oyunları oynasam kolla oynancak oyunları da oturup tv başında oynasam, kesinlikle konsola basar. bu iş kafama yattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 aşırı iyi pc alsan steam link ile 1080p 60fps'de kitlenirsin. ben almayı düşünmüştüm ama tv'de oynucaksam 4k 60fps olması lazım, o yüzden hdmi. ha tabii kolların adaptörleri bile bu fiyatayken mantıklı seçim yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 400 tl ne lan :)) harbiden 5 dolar burda :) dota legend item satip yilbasinda steam link siparis ettim 15 gune geldi. kutusunu acmadim daha controller lazim bir ise yaramasi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar