Absolut Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Selamlar, Winamp2den radyoyu dinleyemiyorum ama winamp3den en ufak sorun olmadan rahatlıkla dinliyorum. İkisindede aynı ayarlar var. Porxyleri şirketin normal proxisisi ve 2.x dinleyemiyor fakat 3.0 dinliyor. Dünde benzer sorun vardı ama bi anda düzelmişti 2.xdeki sorun. Nedenini belibilcek veya bilen biri varsa lütfen yardım etsin. Delirmek üzereyim aynı ayarlarla neden 2.xde çalmıyor. Saolun varolun[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infected Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 sil tekrar yükle hoca. yapar öle winamp.[hline]Eldarión the Infected a.k.a. Lord [Epic] Kenobi Dedicated to All poor adventurers who travel forth and brave the dangers that must be confronted on the road to destiny. May the gods walk with you granting you knowledge and wisdom of those most ancient skills... Legends of Might & Magic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 18 kere silip yükledikrten sonra tek yapmam gerekenin explorer ekranında http://195.174.96.4:8000/listen.pls yazmam gerektiğini gördüm ve isnir oldum hehehe. Problem solved.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli [Bu mesaj Absolut tarafından 12 June 2003 17:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Off lamamış açılan gene winamp 3müş[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 En sonunda winamp2 forumlarında derdime çare buldum. Prox kısmına adresi yazarken http:// yazmadan yazınca problemim kalmadı.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar