LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 arama yaptım bulamadım arkadaşlar , gençliğimizin başlıca sorunlarından biri asosyallik bildiğimiz gibi nasıl tedavi edilir , ne yapılmalıdır , kendine güven nasıl arttırılır , ortamlara nasıl akılır , ne yapılır yanı olay nedir bi açalım şu asosyallik meretinden çekeceğimiz çok yoksa...[signature][hline]Strenght,Pride,Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 eğer asosyalliğin dibine vurmuş bir kişiyseniz profesyonel yardım alın derim. eğer hafif bir sorunsalsa kafa dengi bir arkadaş vasıtasıyla ısınılabilinir ortamlara.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 arkadaş çevresi edineceksin, gayet basit aslında.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 valla gençlik dışarıda geziyor dün akşam bi açıldım heryer vıcır vıcır genç dolu asosyal deil herkes. arkadaşlarınla düzenli planlar yapıcaksın sugün sunu yapalım bugün bunu falan diye. biri aradımı hadi gidelim şuraya ya da sunu yapalım diye "ya of ben gelmicem " demiceksin.bırakacaksın bilgisayarını giyinip gideceksin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Gencligin sorunu? Hadi canim sen de...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 aslında şimdi bu forumda mesaj atarakta sosyalleşmiyormuyuz sadece yüzyüze iletişimde eskiklikler doğuyor bence veya bir mekana gidildiğinde herkes gibi rahat tavır sergiliyememe[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar