Suark Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 evvelsi gun wacraft oynarken canım sıkıldı ve rise of nationsu yukleyeyım dedim yukledikten sonra directx 9.0 ı yukledi..makine yeniden basladı ve ben rise of nationı calıstıramadım.. neyse dedim warcraft oynayayim bana su hatayı verdi ''warcraft is unable to initialize directxplease ensura you have directx 8.1 or newer installed and your display drivers are current'' direct x i sildim bastna diger cd lerden yukledim ama nafile ustelık morrovindi calıtırmaya calsıınca d3d8.dll eksik diyor lutfen yardım edin..
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 directx'i sildikten sonra 9 'umu yükledin 8imi ?[hline]This Cat Scratches Free.
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Benim asıl merak ettiğim directx'i nasıl sildin? Gidip directory'i kaldırdım deme bana. Directx tek yönlü kurulum yapar. Geri dönmek için işletim sistemini silmekten yada geri yüklemekten başka yolu yoktur.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Bazı directx uçurucular var ya onlardan biriyle silmiştir. Pek sağlıklı bişi olmadığını bildiğim için uçurucu diorum ehehhe.[hline]This Cat Scratches Free.
Suark Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 yaw gaza gelip directoryleri sildim napim hala sonuc yok...hala warcraftımı oynuyamıyorum...[hline]Surgha The orc.. Delikanlı mage Xantos..
Suark Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: Catscratch, 12 June 2003 23:28 tarihinde demiş ki: directx'i sildikten sonra 9 'umu yükledin 8imi ?[hline]This Cat Scratches Free. 9 uda 8 ıde heposini denedim..
Öne çıkan mesajlar