Masterwolf Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Arkadaslar Ben Xhearoncuyum(reklam yapmak gibi olmasın) biraz sıkıldımda xhearon hariç level sistemli server bilen warsa buraya yazabilirmi şimdiden teşekkürler......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chosen Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bildigim kadarı ile yok ama gateway den arastırabilirsin[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakonia Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Yazamaz zaten bulabilirsin arama yapsan yok öyle kolaya kaçmak.Baksana biraz server listesine bak orda yoksa burda bilende yoktur.[signature][hline]Hiçbir zaman ki kadar mutluysan orasi istedigin yerdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 hayatımda oynadıgım en iyi server hardgamer idi ... Mükemmeldi. lvlli hala yasıyormu acaba :( bide silver serpent[signature][hline]I'm tired of being what you want me to be Feeling so faithless Lost under the surface I don't know what you're expecting of me Put under the pressure Of walking in your shoes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ping sanırım sen mage ping din ? :) Pendik ? *!Eski günler aklına gelir*[signature][hline][i]Herkez bir hayat biçimini seçer, ve o hayatın bedelini öder..[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arbay_gamers Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Çok yakında gamers hades bitiyor. ama düşündüğünüzden oldukça farklı şimdilik scriptleriyle ugrasıyoruz. Knight online kadar iyi bir uo serverı. (KO Oynuyanlar anlamıştır) Levelli ama cok farklı leveller ve değişik otomatik questler. henüz bitmediği için çok üzgünüm. 1 haftaya biticek gibi artık uyumuyorum :)[signature][hline]Gamers Online Gaming World Web Sitesi UOGateway Gamers Zeus UO uog://43BEB17039CBB93402CDB8E7025F2D9F Gamers Kronos UO uog://DBFA7AF3D48864E8E8D9AFCDCF03578B Gamers Helios UO uog://A9781EC3B5C6A99376BD84B509C437AD Gamers Hades PvP UO uog://CF4F1EEF83D21545995C0CEB4923B78C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 "Knight online kadar iyi bir uo serverı. (KO Oynuyanlar anlamıştır)" bu cümleyi açıklarmısın ?[signature][hline][i]Herkez bir hayat biçimini seçer, ve o hayatın bedelini öder..[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Biraz Kaba Kaçacak Ama Gerçekten Söylemek Zorundayım. Konuyu Açan Ve Yorum Yapan Arkadaşlar ; Burada Olayları bilmiyorsanız Lütfen Bir Admine Danışarak Nerelere Dikkat Etmeniz Konusunda Bilgi almanızı Öneririm. Odamı Olmadı Forumlara Az Göz Atarım Neler Yazılmış Hangi Kurallara Uymamız Gerekiyor Nereleri Okumam Gerekli Şeklinde. Ondan Sonra Başlığımı Açarım. Şu Durumda Gerçekten Sizlerde Bi Anormallik Söz Konusu Olabileceğini Düşünüyorum. Birisi xx Yakında Açılacak Birisi Şundan Başka Bilmiyorum Birisi Xx Serverından Başka Olsun Şeklinde Yazılar Yazmış. Ama Aranızdan Birisi Çıkıpta Buradan İstediğin Server'a Ulaşabilirsin Dememiş. Helal.[signature][hline]Uo Changing Everyday | Anatolia Coming Soon >> Alem Ajans >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakonia Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Drakonia, 11 Şubat 2005 18:06 tarihinde demiş ki: Baksana biraz server listesine bak Ben yazdım sanırım okumadın tam olarak?[signature][hline]Hiçbir zaman ki kadar mutluysan orasi istedigin yerdir... [Bu mesaj Drakonia tarafından 11 Şubat 2005 23:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar