Milamber Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 III.Fantastik Kurgu Hikaye Yarışması başladı. Sihirlikule.com ve FrpNet ile ortak gerçekleştirdiğimiz bu yarışmada, İTHAKİ, NEWAGE VE SINIRÖTESİ, KELEBEK, ARKADAŞ, ARTEMİS, ANKİRA, KABALCI, PHOENIX, OM, YKY, 6:45 VE ARKABAHÇE yayınevlerinin katılımı ile en yeni en güzel Fantastik kurgu eserleri hediye edeceğiz. Ayrıca FantastikKurgu.com sponsoru Arena Paintball'da ilk 3e girenlere 30YTL değerinde hediye çeki verecek. Yarışmaya katılmak isteyen yazarlar hikayelerini forum bölümündeki 3.hikaye yarışması başlığı altına yazıcaklar. Yarışma ve kurallar için forum bölümüze bakabilirsiniz www.fantastikkurgu.com/forum ---------------------------- ehem girsem mi ne ? şöle güzel bir hikaye yazıyım içinde korku gerilim erotizm fln :P[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil
Elandoriel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Katılımlarınızı Bekliyoruz...[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir... ..:www.hisaroyun.com & Frpnet.net [ Moderator ]
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Katılmayı düşünüyorum ama en azından 1 hafta üzerinde çalışmak lazım eserin.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Elandoriel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Evet güzel bir şey çıkarmak için uzun bir zaman lazım ama içinden geleni yazıver gitsin :)[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir... ..:www.hisaroyun.com & Frpnet.net [ Moderator ]
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ben başlyacam valla süper olcek bu arada valdrin ulem ne zaman msn i açcan frpnet e ne zaman girdin haber versedin kutlama party si fln yapardık nese sen kaybettin :P[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil
Elandoriel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Abi ya benim msn hep açık nadir kapalı oldugu zamamlar sende ona denk geliyosun heralde :)[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir... ..:www.hisaroyun.com & Frpnet.net [ Moderator ]
Öne çıkan mesajlar