roket adam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Selamlar, fotoları ekliyorum, fiyat 1150 TL Bir İki Mis gibi 64 GB hem de. 200 küsür de ekrana versen al sana mis gibi telefon. Haydin. Verelim bunu bu hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 daha ince olsaymıs keske masanın altına takoz olur bu en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakalliyan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 balta gibi olmasin da iPhone 6s’i mermere atma challenge youtube videosuna mi kurban gitti alet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Benim olağan kullanımım bu maalesef. Altı üstü 12 ayda bu hale geldi. İşin kötüsü şimdi X kullanıyorum, onu da bu şekilde kullanırsam 1 aya falan parçalanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Adamda belki bara pıh gibi olm napıcaksınız :) Geçen de arabayı kapalıya parkettim , tam çıkarken yanıma bi zibidi park ediyordu 5.20 aracı. Neyse işimi bitirdim geldim bir baktım , çocuk sürücü kapısını sonuna kadar açık bırakmış gitmiş. Arkada bir sürü takım elbise ayakkabı vs. Belki numarası vardır diye camdan bakıyordum: TOBB Üniversitesi öğrencisi stickerını görünce bastım gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Satıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 bunlar nasıl minör çizik lan ekran paramparça sadfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Ataturk'un gogsune gelen mermiyi kurtaran iPhone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Hahahah ilk mesajı yazdıktan sonra güncelleme yaptım altlarda, kırıldı ekranı sonra yani. 150 liraya değiştirecek alan arkadaş, 1000 lira da telefona verdi, 1150 liraya 64 GB gıcır iPhone 6s kullanacak. Tam bir enayi malıydı ama kaçırdınız işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar