siee Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Arkada$lar Hollanda'da arkada$ima aldirdim pakedi fakat keyi bir turlu bulamiyor. Plastik bir kutuda cd ler dizili olarak manuel in iki yanindaymi$ keyin oralarda olacagini soyledim fakat bulamadi bir turlu hala. (boyle salak bi konu icin yardim isteyebilicegim aklima bile gelmezdi) kusura bakmayin diim en guzeli.[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 6 kutu oh oh.. =P[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 o 6 kutudan biri fazladır şimdi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 1 ide kesin The gral ındır..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sKuLLo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Eğer Collector's Edition aldıysan, Authkey o el kitabının (manual) kapağında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Yeni bir konu açsan iyi olur dres. yardımını bekleyen çok kişi var sanırım.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 dresq, aç abi sen yeni konu.. :)[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gahgogow Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ben hayatimda bukadar delikanli bi insan tanimadim 2 adet cd lazim bana dedim ve sadece tel numarami istedi bukadar ve cd leri almaya agitti arkadas yani brakin cd basina 43 euroyu param olsa 50 60 euro yolluyasim geldi cok mutluyum allah senden razi olsun arkadas:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 eheh dres keşke dün açsaydın bu topiği =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar