Zerglingtr Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 [function bandaj] if () src.findid.i_bandage.dclick src.self else src.sysmessage @066d Cantanizda Bandaj bulunamiyor. endif return 1 soyle bir scp yazdi ama fakat target kaliyor kaybolmuyor mouse target seklinde kaliyor yani[signature][hline]Web Master of Turkoyun GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Bloodrave Head Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 şöyle bişey var bende dene istersen, [function bandaj] if () return 1 endif src.skill fail if !() src.st Bandajiniz yok. return 1 if !(( < ) || ()) src.st Tedaviye gereksiniminiz yok. endif return 1 elseif () if (( < 60.0) || ( < 60.0)) src.st Zehiri tedavi edecek kadar yetenekli degilsiniz. return 1 endif else var.nx1 ( / {20 50}) var.nx2 ( / 50) var.nx3 + + {3 10})> endif[signature][hline]Bir zamanlar yaşardık.. [Bu mesaj Neronn tarafından 11 Şubat 2005 17:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 peki freeze time veriyor mu orada ?[signature][hline]Web Master of Turkoyun GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Bloodrave Head Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 zergling e bir denesen?[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. neden bu düzen böyle,neden herkes sahte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 sorun src.self te galiba bandajda bir sorun yok... ama bence dclickte birakmalisin... Edit: Ama eger diyorsunki kendime basmak istiyorum... Scpdeki on=@targon_char dan if( = ) olan kismi bulup gerekli olan yere(artik anlarsin nere olduunu) kadar altina kopyala. [signature][hline]İyilik et, iyilik bul. [Bu mesaj skyly tarafından 11 Şubat 2005 20:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar