Zerglingtr Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 [function bandaj] if () src.findid.i_bandage.dclick src.self else src.sysmessage @066d Cantanizda Bandaj bulunamiyor. endif return 1 soyle bir scp yazdi ama fakat target kaliyor kaybolmuyor mouse target seklinde kaliyor yani[signature][hline]Web Master of Turkoyun GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Bloodrave Head Owner
Neron Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 şöyle bişey var bende dene istersen, [function bandaj] if () return 1 endif src.skill fail if !() src.st Bandajiniz yok. return 1 if !(( < ) || ()) src.st Tedaviye gereksiniminiz yok. endif return 1 elseif () if (( < 60.0) || ( < 60.0)) src.st Zehiri tedavi edecek kadar yetenekli degilsiniz. return 1 endif else var.nx1 ( / {20 50}) var.nx2 ( / 50) var.nx3 + + {3 10})> endif[signature][hline]Bir zamanlar yaşardık.. [Bu mesaj Neronn tarafından 11 Şubat 2005 17:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Zerglingtr Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 peki freeze time veriyor mu orada ?[signature][hline]Web Master of Turkoyun GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Bloodrave Head Owner
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 zergling e bir denesen?[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. neden bu düzen böyle,neden herkes sahte?
skyly Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 sorun src.self te galiba bandajda bir sorun yok... ama bence dclickte birakmalisin... Edit: Ama eger diyorsunki kendime basmak istiyorum... Scpdeki on=@targon_char dan if( = ) olan kismi bulup gerekli olan yere(artik anlarsin nere olduunu) kadar altina kopyala. [signature][hline]İyilik et, iyilik bul. [Bu mesaj skyly tarafından 11 Şubat 2005 20:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar