MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 benim çalabileceğim bişiler olsun lütfen yani kolay.kalkıp bana kasış bişiler söylemeyin.[hline]-bis sös verdikssss...iyi hobbitlersss... -ne o öyle lan kulaamın dibinde.*!çat!! (kafasına vurur)* zırtaboz seni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 bende az cok biliyorum arkadasın elektrosu var ondan calıyom cok azcık limp bizkit-take a look around sonra nirvana-come as you are duman ın bebek vs cok mı kolay oldu ne :P[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other. -No, dude it's christmas. -Oh, then what's Halloween about? -Costumes and candy... -Oh... Ama Eşşek Gibi sEsli hArf............Hay ben boyle modanın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 hiç limp bizkit falan öyle şeyler çalmayacaksın nu metal falan.trash punk falan da çalmayacaksın.paşalar gibi düzgün şeyler çalacaksın.gitarı melodisi olan şeyler.nu metalde falan solo göremezsin.[hline]The Possession of anything begins in the mind www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 ne dinliyosun ne çalacaksın ilerde onu sööle, ona doğru kaydıralım... rock yapacaksan, led zeppelin - bring it on home dene akor makor türkçe takılacaksan karabiberimle başla bi la-minör bi re-minör var... karabiberim çok yavan dersen dağlar dağlar çal barış manço'dan. yabancı diyosan, cranberries - zombie çal... tabu şarkıları akorlarıla çal, ondan sonra notalarala çalmayı dene. sonra akorlar üzerinde gezerekten, farklı notalarla solo uydurmaya çalış... hem eelenirsin, hem bi şeyler katmış olursun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 akustik gitar konusunda riglous a güven elektro konusunda güvenme test ettim onaylamadım :P[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 eyvallah riglous. ben bişiler çalayım da ne olursa şeklinde takılıyorum şu anda.:D[hline]-bis sös verdikssss...iyi hobbitlersss... -ne o öyle lan kulaamın dibinde.*!çat!! (kafasına vurur)* zırtaboz seni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 ya klasik istiyo çocuk öle elektro falan sölemeyin=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Levie koş bi Benighted çal gel :)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 elektro da olacak, hatta sana bass'ı verecez göreceksin... tööbe tööbe. çalacaksan benighted, patterns in the ivy var opeth'ten. başka ne çalarsın hmm, black dog var led zeppelin in yine, belki başlarda olduğundan zorlanırsın onda... eric clapton dene biraz, bilimum şarkılarını indir, www.olga.net'ten akorlarını fln çek eelen... [Bu mesaj riglous tarafından 09 Şubat 2003 21:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Gimme the mic pal :P Fear of the dark beyler, bu arkadaş elektro çalıcam diye kastı, benim o mükemmel sesim olmasa (tamam berbat bi sesim var) şarkı rezil olcaktı :P Öğrenecek ama, akustik i iyi çalıyo acustik bey Bu arada Benighted çaldıktan sonra bi de Patterns in the Ivy çal, bana piyanolarını bul beraber çalalım[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGonchie Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 kardeşler bu gitar işine "ne çalayım" diye başlamanız yanlış olur önemli olan gitar çalmaktır parça diil... o yüzden yeni başladıysanız gitar tekniklerini ööörenmeniz daha sonra çalmak istediiiniz tür yönünde çalışmanızı tavsiye ederim... örnein blues çalmak istiosanız önce gitarı öörenmek daha sonra blues u öörenmek gerekir... böyle yapmassanız kumsallardan dışarı çıkamazsınız....[hline]We're just two lost souls swimmin' in a fish bowl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 ders alıyorum zaten.kendimi tatmin etmem gerekiyo.[hline]-bis sös verdikssss...iyi hobbitlersss... -ne o öyle lan kulaamın dibinde.*!çat!! (kafasına vurur)* zırtaboz seni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Sadece kendini tatmin için çalabildiğin bi ülkede kumsalın dışına çıkmanın ne anlamı var ki? Adam gibi çalsan bir şey mi oluyo? Bi yerlere mi gelebiliyosun, ASLA! Duman gibi yapman gerekiyo eninde sonunda. İstediğin kadar method çalış, ne geçer ki eline zevk alamadıktan sonra? Ciddi anlamda çalmak ancak "piyasa" yapıp para kazanmaktan ibaret olan Türkiyemizde kimin haddine kaliteli müzik yapmak!!?!?!!??!!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGonchie Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 sevgili riglous kardeşim Türkiyede bir sürü müzisyen var bu işi başarmış.... eğer sen bu olaydan para kazanmak istiosan zaten yannış yerdesin.. eğer başarılı olmayı,çalışmalarına karşılık almayı gündemde olmak yada duman gibi her tv de çıkıo olmak olarak görüosan zaten yorum yapmıorum... sen method bitirmeye devam et zamanı geldiinde en yüksekte olursun zaten merak etme..[hline]We're just two lost souls swimmin' in a fish bowl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Şanslı olan kişilerin sayısı 20'yi geçmez. Şans diyorum çünkü herşey şanstan ibaretti... Şimdi tutup bana TR Pop'un etkisinde değil diyemezsin (diyebilir misin?), Fazıl Say'ın bile "Pop"laştırıldığı, Orhan Gencebay'la polemiğe sokulduğu bi yerde yaşıyoruz; tutupta şans bana gülerse diye 1m kişiden sadece 20'si adam olmuş diyip böyle bi riske girmektense, kumsalı tercih etmek lazım... Ha sorarsan, ben sadece kendimi tatmin için geçtim o yollardan, başka türlü iflah olmazdım ama yine de zevk için çalan birisinin zevk için çalması, kumsaldan ayrılmaması çok daha çekici... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 5 sene önce Derin die bi arkım vardı bana icq dan tab okumayı öğretmişti adam ben bişey bilmiodum. Sadece öle tıngırdatiodum. Ders almamıştım. adam örnek olarak Iron maiden- Run to the hills ın introsunu yollamıştı --99---7---55--7 --99---7---55--7 falna filan dı eahuea öle çalmıştım. Sonra abarmıştım 24/7 sevdiim paraçaların tablerine bakıp çaliodum böle akustik gitarımla. Ses rezildi ama eğleniodum baya. öle öle baya geliştirdim kendimi :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Dela çılgın gitar çalar onu söliim yani kral adamdır tanırım :) ayrıca "3.5" Dela :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 opeth - deamon of the fall çal çalması çook zevkli ama bazı yerleri kasıyor oraları unut.. :)[hline][b] I know that the spades are the swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart War, war never changes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Ya olay aşmış gitar çalmak vs değil, öyleyse beni aşan binlerce insan vardır zaten, ama bahsettiğim şey popüler kültürle argo arasında burjuva diye tanımlanan kesimin sahip olduğu kültürün arasındaki kavgadan ibaret. Pop bi anlamda kendinen ödün vermeye kadar uzanıyor; şöyleki popüler durumda kalmak için bazı şeylerden ödün vermek gerekiyor. Kızmayın ama şu materyalizmin esiri ülkemizde paradan başka bi österge yok, bunu anlatmaya çalışıyorum. Ve paranında 90%'ı "pop"a harcanıyor. Benimki birazda sitem sanırım, içimde kalanları dökecek birileri arıyorum belkide. Kusuruma bakmayın içimde kalmış biraz. Gerçekten hakeden kişilerin değilde popüler olan kişilerin kazandığı para TR'nin yozlaştırılmasından başka bir şey değil bence. Tamamen bir kültür yokedilmesi... Gözlerimizin önünde Amerika TR'yi yokediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeJa-Vu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 enter sandman intro kolay eğlenceli en azından yeniler icin..[hline]Iron Maiden Forever !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGonchie Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Delanoresse sana katiliorm... türkiyede yillarini müzie vermis yetenekli insanlar yerine evde bile sarki söylememis geri zekali mankenlerin para kazanmasini ve basarili sayilmasini sanatçi gözüyle bakilmasini yediremiorm.... sinir oluom... konu dagildi ya çocuk yazik kolay bisiler istemisti nereye geldi :) bence ii bi egzersiz istiosan papa roach last resort ün lead bölümünü çal derim ama 4 parmak :)[hline]We're just two lost souls swimmin' in a fish bowl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar