Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baskı,

felixxx

Öne çıkan mesajlar

T-shirt'e,dev kumaşlara,panolara istenilen baskıları yaptırmak mümkün. Duyduğuma göre mug bardaklara ve kağıt bardaklara da baskı yaptırmak mümkün. Kağıt bardaklara aklım yattı,ucuz da olur. ama sanırım mug'lara baskı biras pahalı olur. Kendi götürdüğümüz mug'a baskı yaptırmak mümkün mü yada?[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Sosyal ağlarda paylaş

baskı için o tarz şeylere birdefa kalıp yapılıyor
sonra yüzlercesine toptan makinalarla basılıyor
o yüzden tekine baskı yapmak acaip pahalı olur.

En temizi kompresör ve tabancası olan birisi bulup (ben:P) seramik boyası götürüp istediğin deseni ince kartona kalıpladıktan sonra spreyle uygulamak[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bardağa baskı yaptırmak istiyorsan bardağınla beraber teknik servise (beşiktaş da) gidip halledebilirsin. orada bu tür bir baskı yaptırmadım ama yaptıklarını biliyorum.

ne kadar dayanıklı olur onu bilemeyecem.[signature][hline]mesela beş
Sosyal ağlarda paylaş

ne yalan söyleyeyim
kendiniz el ile yoğurmadıktan sonra
bu tip işler
ayaklı pvc/anahtarlık/kimlik hizmeti gibi geliyor.

Dayanımı zorlasan 15 yıkamadır,
ozalitçilerin bazıları da yapıyor
konuşmak gerek.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki:
mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece...

haklıdır anlamam.

http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/
Sosyal ağlarda paylaş

vector olarak goturursen tek kaliba "combine" edilmis sekilde..guzel detayli baski alman mumkun herseye..

ama seri uretimde chem. in dedigi dogru..hem kaliteli hem ucuz istiosan seri uretim, ki oda baya pahali her boydan kalip hazirlamalari iyi girer...

önden prototip bastir gör derim..mug felanda oluyo ben karikatürlerimden bastirdim =)[signature][hline]http://fuysal.com

*curiosity res-kills*
...mono
Sosyal ağlarda paylaş

vala parasını verdikten sonra cağaloğlundaki mataabcılar çarşısında senin üstüne bile istediğin deseni basabilirler :) bir uğra istersen cağaloğluna doğru.[signature][hline]
sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

kalıp matbaa tarih olalı baya oldu abi sen herhalde bir 100 sene geri kaldın patates damga falan mı yapıyosun abi ?

said:
Chemical, 09 Şubat 2005 22:02 tarihinde demiş ki:
baskı için o tarz şeylere birdefa kalıp yapılıyor
sonra yüzlercesine toptan makinalarla basılıyor
o yüzden tekine baskı yapmak acaip pahalı olur.

En temizi kompresör ve tabancası olan birisi bulup (ben:P) seramik boyası götürüp istediğin deseni ince kartona kalıpladıktan sonra spreyle uygulamak
[signature][hline]

[Bu mesaj Goering tarafından 11 Şubat 2005 17:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yoo geride felan kalmadi

halen yuksek miktarda seri uretimler kalip ile yapiliyor, tarih olmasina da henuz var, cunku tarihe gomucek teknolojiye gecme sureci sipsak olmuyor...ha yeni yontemler azinlikca kullaniliyordur ayri..

ama kalip baski cok bastirinca ucuza geliyor..ehi 10-20 bastirim demeye hic gerek yok hayli pahali patlar o zaman =)[signature][hline]http://fuysal.com

*curiosity res-kills*
...mono
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...