spirit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 hayden çektikten sonra sonucu bi yazsan çok mutlu olurum.[signature][hline]If you gaze long into an abyss, the abyss will gaze back into you. Frederich Nietzsche ------------------- SWG - Queljin Jinaz (Eclipse) WoW - The Troll Hunter Quel'jin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayden Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 valla yazacam fakat indirebilirsem %4 de şuanda:) olsun hiç olmamasından iyidir. tahminim şu; format atmadan önce 1.2.1 den 1.2.2 ye sorunsuz update yapmıştım bu küçük dosyayı server yüklemişti sorunsuz. ancak şimdi bulduğum 39 mb lık patch ler hep hata veriyor. 1.2.1 üzerinden bu şekilde devam edeceğim olur heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
remat_lightstone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 benim %68 bekliyorum ben de...[signature][hline]Remat Lightstone Elder Warrior, Paladin of Moonglow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
remat_lightstone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ayni yüzdede takildigi zaman X dan kapatip yukardaki linke yeniden tikliyorum ve save diyorum, ilerlemeye devam ediyor %95 oldu.[signature][hline]Remat Lightstone Elder Warrior, Paladin of Moonglow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
remat_lightstone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 indirme islemi bitti ama bende ise yaramadi, calistirdigimda windows hata veriyor, hani su rapor gondereyim mi? göndermeyeyim mi hatasi...[signature][hline]Remat Lightstone Elder Warrior, Paladin of Moonglow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
remat_lightstone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ben bu isten fena halde sıkıldım...[signature][hline]Remat Lightstone Elder Warrior, Paladin of Moonglow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mr_azo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Arkadaslar harbiden baydı.. Oyunu full re-install ettik, 1.2.1 patchi yüklüyo.. ama 1.2.2 ve 1.2.3 de o human.me2 hatasını veriyo... Griş yapıozz patch falan indirmiyo.. Indirsede yine 1.2.3 indircek o da çalışmıyo.. Çıkmaza girdik.. Halleden warsa lütfen yazsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 banada 1.2.1 patch i lazim nerden indirebilirim[signature][hline]WoW EU Server Pontifex Night Elf Shadow Priest Guild ASR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayden Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 spirit in linkindeki dosya bozuk başka sitede bulamıyorum yoksa olabilirdi belki. kadıköyde falan var mıdır acaba eu client satan pes ediyorum ben artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 isteyene msn den eski 1.2.2 patch i yollayayım üzerinede 1.2.3 u kurarsınız birde oyle deneyin...[signature][hline]Rip off this lace that keeps me imprisoned But beware the enchantment for my eroticism is your oblivion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayden Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 kaç mb o dosya. bana yollar mısın? edit: [email protected] [Bu mesaj hayden tarafından 11 Şubat 2005 19:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
remat_lightstone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bana da yollayabilir misiniz? denemekte fayda var. wow forumlarda dunya kadar post var bu konu ile ilgili bir tane cozum yok... yazık... msn : [email protected][signature][hline]Remat Lightstone Elder Warrior, Paladin of Moonglow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 [email protected] gelin atayım[signature][hline]Rip off this lace that keeps me imprisoned But beware the enchantment for my eroticism is your oblivion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpgiray Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 halleden varmi arkdaslar bu sorunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 . [Bu mesaj NexcaT tarafından 11 Şubat 2005 20:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bendede ayni sorun var, cozum bulamassaniz son care olarak; ftp://194.109.21.66/disk1/Games/wow/wow-installer-europe.tar wow avrupa beta clienti bundan sorun yasamayiz sanirim.[signature][hline]EverQuest 2 <-----> www.ALATURQUA.org <-----> World of Warcraft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayden Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bu iyi oldu işte ftp den download. ben indiriyorum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar