Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Us clienti 1.2.3 yapan var mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hayden çektikten sonra sonucu bi yazsan çok mutlu olurum.[signature][hline]If you gaze long into an abyss, the abyss will gaze back into you. Frederich Nietzsche
-------------------
SWG - Queljin Jinaz (Eclipse)
WoW - The Troll Hunter Quel'jin
Mesaj tarihi:
valla yazacam fakat indirebilirsem %4 de şuanda:) olsun hiç olmamasından iyidir.
tahminim şu; format atmadan önce 1.2.1 den 1.2.2 ye sorunsuz update yapmıştım bu küçük dosyayı server yüklemişti sorunsuz. ancak şimdi bulduğum 39 mb lık patch ler hep hata veriyor. 1.2.1 üzerinden bu şekilde devam edeceğim olur heralde :D
Mesaj tarihi:
Arkadaslar harbiden baydı.. Oyunu full re-install ettik, 1.2.1 patchi yüklüyo.. ama 1.2.2 ve 1.2.3 de o human.me2 hatasını veriyo... Griş yapıozz patch falan indirmiyo.. Indirsede yine 1.2.3 indircek o da çalışmıyo.. Çıkmaza girdik..
Halleden warsa lütfen yazsın...
Mesaj tarihi:
spirit in linkindeki dosya bozuk başka sitede bulamıyorum yoksa olabilirdi belki. kadıköyde falan var mıdır acaba eu client satan pes ediyorum ben artık.
Mesaj tarihi:
isteyene msn den eski 1.2.2 patch i yollayayım üzerinede 1.2.3 u kurarsınız birde oyle deneyin...[signature][hline]Rip off this lace
that keeps me imprisoned
But beware the enchantment
for my eroticism is your oblivion
Mesaj tarihi:
bendede ayni sorun var, cozum bulamassaniz son care olarak;

ftp://194.109.21.66/disk1/Games/wow/wow-installer-europe.tar

wow avrupa beta clienti bundan sorun yasamayiz sanirim.[signature][hline]EverQuest 2 <-----> www.ALATURQUA.org <-----> World of Warcraft
  • Yeni Oluştur...