Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgililer günü mesajlari yarismasi!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mhuauha adam bi siteden bulmus:D "Sevgililer Gunuz..." ehuha[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
uncla spr olmus bravo..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Mesaj tarihi:
said:
karakedi, 09 Şubat 2005 23:31 tarihinde demiş ki:
hmm bu resimleri gösterip, amerikaya iltica edebilimiyiz acep? boyle insanlarla aynı kıtada kalmak istemiyorum.

Orda daha beterleri var eha.[signature][hline]G3nk...
Bana stunla gelmeyin.
Mesaj tarihi:
O değilde geen sene forumlardada konua cılmıştı bi Cİnlimiydi japonmuydu butun yatakanedki kızları cikolatayla kandırım belli bi saate ışıklarını acmalarını veya kapatmalarını istemiş, sonuç?
Yatakanenin geniş cephesinde miss gibi ışıktan kalp.[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
hmm bu resimleri kaydedim ben,
ilerde bi gün belki resim sahiplerinden biri yüksek mevkilere gelir.

ömür boyu şantaj yaparım adama, bak resmi veriyorum medyaya şeklinde. ölene dek mokoko olayı gibi.
Mesaj tarihi:
Hesap açtırıcam para toplicz aramızda ve bunları mümkün olan en uzak kara parçasına yollicaz...
itiraz kabul etmm[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir...

Ülker
Mesaj tarihi:
said:
AstelyA, 03 Şubat 2005 14:49 tarihinde demiş ki:

adam cimri , atlete yazmış , kıyamamış zhuaheuahe[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki:
valla benimki büyük ama abartı değil

[Bu mesaj DiaBoLiC tarafından 10 Şubat 2005 00:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
fordcus, 03 Şubat 2005 14:42 tarihinde demiş ki:

5 puan verdim. Adam taraftara oynuyor. FB taraftarı yoğunlukta zaten TR'de :)

harika çok tuttum bunu :D[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART
Mesaj tarihi:
said:
Spidee, 03 Şubat 2005 15:33 tarihinde demiş ki:
Aahhahahaha bunlar ne ya..

Ulan bunların bile sevgilisi varsa, niye ben boş geziyorum ki anlamadım ehe..

abi al bendede o kadar ya...off[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:

eziklik diyorsunuz da kağıdı alıp 32 dişi gösterecek sevgilisi olmayanlar da var:( aslında bunun 15 şubat için "sapım mutluyum" yarışmasını yapmak lazım:D
unutmadan,

said:
Saeros, 03 Şubat 2005 15:53 tarihinde demiş ki:

brnim gece yatarken ve sabah kalkarken düşündüğüm biri var ama pek aşık olduğumu söyleyemem;) düşünmeden genelleme yapıyorlar:-)
sevgililer günüz kutlu olsun bari:lol:[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
L@m3rl3re cevap yok!
beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir
AAL'05 Üyesi
  • Yeni Oluştur...