AstelyA Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 adamin yüzünde aysegül yaziyo:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AstelyA Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 [spo1=Adam neyse o!:)][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AstelyA Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 [spo1=arkadaki sofben borusuna dikkat!!][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: AstelyA, 03 Şubat 2005 14:49 tarihinde demiş ki: [spo1=Adam neyse o!:)][/spo] ah bende tam bunu uploadlıyordum neyse ama manyak :D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give""Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Süre bitmiş. Yoksa bunu yollayacaktım.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bu adam bu kağıdı bariz zorla tutmuş [spo1=haha][/spo][signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 [spo1=adam da tesisat var :)][/spo][signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 adam tarzan gibi ya abe bızım mıleltımızın eşi benzeri yok ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bu adam nedir ya amacı nedir allam hakkaten hangi mantıkla [spo1=ya][/spo][signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 //xaer.. Eyvah eyvah inşallah düşündüğüm şekilde değildir adamın niyeti:)[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Soktumun yanlızı! GEBERTIN YANLIZ HERIF! Sevgilisi yok bi de hala utanmadan yok 14 şubat yok sevgili yok bilmemne.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bence bu adam köpeğini sadce duygusal yönden sevmiyo ve gırgıriye çingene saz ekibi gururla sunar: AŞK ADAMI! [spo1=dı dı dı dın][/spo] [signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. [Bu mesaj Xaer_Aloneheart tarafından 03 Şubat 2005 15:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Oha herif bally çekmiş resimden önce. Bakışlara gel.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Xaer_Aloneheart, 03 Şubat 2005 14:58 tarihinde demiş ki: bence bu adam köpeğini sadce duygusal yönden sevmiyo ve gırgıriye çingene saz ekibi gururla sunar: AŞK ADAMI! [spo1=dı dı dı dın][/spo] euhe bencede:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give""Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bunların gerçek olduğuna inanamıyorum böyle insanlardamı var ahah öldüm bittim ya.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?[code=php][/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bu resimden sonra kapattım [spo1=siteyi][/spo][signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Alexi_Septimus, 03 Şubat 2005 15:01 tarihinde demiş ki: Oha herif bally çekmiş resimden önce. Bakışlara gel. bali cekmis ama yazıyı yazmadan once "Beni sıkı sıkı sarıl bana" cumlesiyle daha da net hale gelmektedir bu...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 /xaer'in verdigi resimde adam sirketi batiracak bilgileride vermis arkada:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Resimleri gördükten sonra erkek olduğuma bikez daha şükrettim lol[signature][hline] Sozlukte ben - NeptuneUO - Neye benzer bu adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Aahhahahaha bunlar ne ya.. Ulan bunların bile sevgilisi varsa, niye ben boş geziyorum ki anlamadım ehe..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Alexi_Septimus, 03 Şubat 2005 14:51 tarihinde demiş ki: Süre bitmiş. Yoksa bunu yollayacaktım. hahaahapsdojaposdjaposdj[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ahah adam ürün reklamı yapmış[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Keşke önceden haberimiz olsaydı da biz de katılsaydık, neyse seneye artık..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bi de bazıları çük kadar yazıyı gösterip 32 diş sırıtmış ya, kıl oldum. okunmuyo lan yazı, ne sırıtıyosun. alla alla.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 yarıcı ya :lol:[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar