Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgililer günü mesajlari yarismasi!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
AstelyA, 03 Şubat 2005 14:49 tarihinde demiş ki:
[spo1=Adam neyse o!:)][/spo]

ah bende tam bunu uploadlıyordum neyse ama manyak :D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:

bu adam bu kağıdı bariz zorla tutmuş [spo1=haha][/spo][signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..

Mesaj tarihi:

bu adam nedir ya amacı nedir allam hakkaten hangi mantıkla [spo1=ya][/spo][signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

Mesaj tarihi:

bence bu adam köpeğini sadce duygusal yönden sevmiyo ve gırgıriye çingene saz ekibi gururla sunar: AŞK ADAMI! [spo1=dı dı dı dın][/spo]
[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

[Bu mesaj Xaer_Aloneheart tarafından 03 Şubat 2005 15:00 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
said:
Xaer_Aloneheart, 03 Şubat 2005 14:58 tarihinde demiş ki:
bence bu adam köpeğini sadce duygusal yönden sevmiyo ve gırgıriye çingene saz ekibi gururla sunar: AŞK ADAMI! [spo1=dı dı dı dın][/spo]

euhe bencede:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

Mesaj tarihi:
bunların gerçek olduğuna inanamıyorum böyle insanlardamı var ahah öldüm bittim ya.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?
[code=php][/code]
Mesaj tarihi:

bu resimden sonra kapattım [spo1=siteyi][/spo][signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 03 Şubat 2005 15:01 tarihinde demiş ki:
Oha herif bally çekmiş resimden önce.
Bakışlara gel.

bali cekmis ama yazıyı yazmadan once "Beni sıkı sıkı sarıl bana" cumlesiyle daha da net hale gelmektedir bu...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

Mesaj tarihi:
/xaer'in verdigi resimde adam sirketi batiracak bilgileride vermis arkada:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 03 Şubat 2005 14:51 tarihinde demiş ki:

Süre bitmiş.
Yoksa bunu yollayacaktım.

hahaahapsdojaposdjaposdj[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
Galeri
Mesaj tarihi:
bi de bazıları çük kadar yazıyı gösterip 32 diş sırıtmış ya, kıl oldum.

okunmuyo lan yazı, ne sırıtıyosun. alla alla.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
  • Yeni Oluştur...