Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öğretmenler ya da öğretmen yakını olanlar! Yardım...

bedeviizz

Öne çıkan mesajlar

Yapmayın ya, koskoca Pati'de öğretmen yakını olup da yardım edebilecek kimse yok mu?

Neyse benim duyduğum 1500 $ civarı aletler 900 $ civarı ve taksitli satılacakmış. Ama marka - model nedir hala bilmiyorum.

[Bu mesaj bedeviizz tarafından 08 Şubat 2005 01:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

benim annem öğretmen fakat duymadım böyle bişi hehe[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar.
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

53:)[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar.
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence öğretmenlerin %20 si zor yararlanabilir bu kampanyada , kimsenin bole birşeye ayırabilcek parası oldugunu zannetmiyorum,çok güzel bir düşünce fakat ülkenin imkanları yetersiz kalıyor maalesef[signature][hline]

[Bu mesaj Dregoth tarafından 08 Şubat 2005 11:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya zaten duyduğuma göre daha önce de yapılmış böyle bi kampanya, yani gates gelmeden önce. ama bilemiyorum. peder beye dedim git bi sor okul müdürüne nedir bu durumun iç yüzü diye ama ondan da daha bi yanıt gelmedi. ben de foruma güvendim bilgi almak için ama sanırım herkesin durumu benim gibi =]

bu arada kampanya milli eğitim bakanlığınca yapılıyo diye biliyorum o yüzden yüksekokullar buna dahil mi, açıkçası hiçbir fikrim yok.

[Bu mesaj bedeviizz tarafından 10 Şubat 2005 01:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben biraz bilgilendireyim sizi. Bu haberde bütün ayrıntılar yazıyor. Laptoplar kaça satılacak, modeller ve ihaleyi kimler kazanmış.
http://www.memurlar.net/haber/15946/

Üzüntü ile söylemek isterim ki ... bu konuda yazılanlar çok ....

Semih bey ... benim moderatörlük ne oldu ... 1 yıl oldu artık .. hala cevap yok. Açacağım yeni bölüm için bomba malzemelerim var, insaf yaaaa .. türkçem buraya kadar. ..
saygılarımla
Sosyal ağlarda paylaş

yine ben .... yine dayanamadım
laptopların özellikleri yazalım bariiii ... Semih görsün nasıl hizmet veriom diye bunu yapıyorum.
730 dolarlık dizüstü bilgisayar: 14.1 TFT Ekran, 1.3 veya 1.5 Ghz Intel Mobil Celoron işlemci, 20 GB HDD, 256 MB Ram, entegre 10/100 ethernet ve modem, mini PCI slot üzerine takılı Wireless ağ kartı, 24x CD-Rom, MS Windows XP Türkçe, batarya+adaptör, Türkçe klavye.

920 dolarlık dizüstü bilgisayar: 15 inç TFT ekran, 1.3 veya 1.6 Ghz. Intel Centrino Mobil İşlemci, 40 GB HDD, 256 MB Ram Entegre 10/100 ethernet ve modem, board üzerinden entegre Wireless ağ kartı, DVD CD/DVD-RW, MS Windows Türkçe, batarya+adaptör, Türkçe Klavye.

bilgisayarlar için yüzde 18'lik KDV yerine sadece yüzde 1'lik KDV ödeyecek.
firması ile birlikte Data Teknik, Casper ve Sentim firmalarından oluşan konsorsiyum kazandı

moderatörlük .. istiooooooom Semiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhh :-))))))))))))))))))
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
600 bin öğretmenin piyasa değerinin altında diz üstü bilgisayar sahibi yapılması projesinde Vakıfbank, 10 Ocak 2005 tarihinde ihaleye çıkıyor. İhaleye, bilişim sektörünün önde gelen IBM ve DELL gibi dünya devleri katılacak.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Ulaştırma Bakanlığı ile yapacağı görüşmelerin sonucunda bilgisayar alacak öğretmenlere, 1 yıllık ADSL internet bağlantısını da ücretsiz olarak vermeyi planlıyor. Milli Eğitim Bakanlığı, Vakıfbank'ın 10 Ocak 2005 tarihinde yapacağı ihale sonucuna göre öğretmenlere vereceği bilgisayar fiyatlarını netleştirecek. Bakanlık yetkilileri, ihale öncesinde yaptıkları piyasa araştırması doğrultusunda 2 seçenek üzerinde duruyor. Birinci seçenekte piyasa fiyatı bin 300 dolar olan laptop bilgisayarı 700 dolara, ikinci seçenekte ise piyasa fiyatı bin 600 dolar olan bilgisayarı bin dolara almayı planlıyor.

Kablosuz internet erişimi özelliği bulunan (WLAN) laptop bilgisayarlar, ihale sonrasında 2005 Şubat'ın ilk haftasından itibaren dağıtılmaya başlanacak. İhaleyi alan yüklenici firma, Vakıfbank şubelerine başvuran her öğretmenin bilgisayarını adresine kadar götürüp teslim edecek. Kredi yasaklılığı olmayan öğretmenler, Vakıfbank şubelerine giderek başvuruda bulunabilecek. Vakıfbank, öğretmene ödemede kolaylık sağlamak amacıyla 24-36 aylık 2 seçenekte cari faiz oranı üzerinden daha düşük bir faizle kredi verecek. Vakıfbank, tüketici kredisinde öğretmenden kefil istemeyecek. Öğretmen sadece öğretmen kimliğiyle Vakıfbank şubelerine giderek başvuruda bulunabilecek.

Vakıfbank tarafından yapılacak ihaleye, IBM, DELL ve Toshiba gibi bilişim sektörünün önde gelen dev firmaları katılacak. Firmaların 600 bin laptop bilgisayar pazarını ele geçirmek için kıyasıya rekabet etmesi bekleniyor. Rekabet sonucunda laptop bilgisayarların belirlenen rakamların daha altında temin edilebileceği tahmin ediliyor. Kablosuz internet erişimi özelliği bulunan laptop bilgisayarlardaki tüm işletim sistemleri lisanslı olacak. Öğretmene interaktif eğitim programları içeren CD'ler verilecek. Tüm bu özelliklerin yanı sıra bakanlık, öğretmenlere, Ulaştırma Bakanlığı ile yapacağı görüşmelerin sonucuna göre 1 yıllık ücretsiz ADSL aboneliği ya da daha düşük bir fiyata ucuz internet kullanımı imkanı sağlamayı planlıyor.

kaynak[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
*
G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır mümkün değil,mutlaka vardır birşey,hiçbirşeyi tam yapamazla nayır NAYIR!! olamaz falan diyordumki birde ne göreyim..
KLAVYELER NASIL OLACAK?
Milli Eğitim Bakanlığı, akademisyenler de dahil tüm öğretmenleri dizüstü bilgisayar sahibi yapmak için çıktığı ihalede, son dakika değişikliği yaparak kazanan firmalara bilgisayarların F klavyeli olması koşulunu getirdi. İhale şartnamesine F klavye koşulunu açıkça yazmayan bakanlığın, yüklenici firmalara uyarıda bulunarak, verilecek dizüstü bilgisayarların F klavye olmasını isteği bildirildi..

Neyse bu alındıktan sonra halledilir artık. :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...