bedeviizz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Arkadaşlar, geçenlerde öğretmenler için dizüstü bilgisayar satış kampanyası başlatılacağını duydum. Bu konuda bilgisi olan bir vatandaş var mıdır acaba Paticik'te? Markası-modeli ne olacak, nasıl başvuracğız, nereye başvuracağız?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 aha, annem daha yeni almıştı başka bir yerden. dur araştırayım ikilerim laptopları :D[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 benim teyzemede lazım (emekli öğretmen) harbi nerden öğrencez bu işi[signature][hline]Binlerce patiden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bedeviizz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Yapmayın ya, koskoca Pati'de öğretmen yakını olup da yardım edebilecek kimse yok mu? Neyse benim duyduğum 1500 $ civarı aletler 900 $ civarı ve taksitli satılacakmış. Ama marka - model nedir hala bilmiyorum. [Bu mesaj bedeviizz tarafından 08 Şubat 2005 01:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 benim annem öğretmen fakat duymadım böyle bişi hehe[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bedeviizz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Ya aslında sorun da o zaten gençten, hani azçok bilgisayar hayatında bir yer tutan öğretmen arkadaşım yok. Benim annem ve babam da öğretmen ama yaşları 50 olunca haliyle bilemiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 53:)[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 evet bende duydumda simdi oretmendir maximum word kullanır diye p2 vermesinden korkuyorum ehhe[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Gates geldiğinde Tayyip ile böye bir konuşma yaptılar. 50 kişilik sınıflarda 0 derecede ders veren öğretmenlerimize çok yararı olacak bir kampanya. :([signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Abso 50 iyi yine.. Halen 60-70 kişilik sınıflar var.. Annem anlatıyor, bundan 10 yada 15 sene önce 120-140 kişilik sınıflar varmış.. 140 ne demek ya 140 kişi? 4 kişi oturuo bir sırada.. Yuh be![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 i.ü. hukuk anfisi gibi ilkokul.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ben de öğretmenim ama duymadım böyle bişey? Üniversite öğretmenlerini de kapsıyo mu bu kampanya? Biraz daha bilgi versene hemen abuse edeyim kampanyayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Bence öğretmenlerin %20 si zor yararlanabilir bu kampanyada , kimsenin bole birşeye ayırabilcek parası oldugunu zannetmiyorum,çok güzel bir düşünce fakat ülkenin imkanları yetersiz kalıyor maalesef[signature][hline] [Bu mesaj Dregoth tarafından 08 Şubat 2005 11:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Devlet okulundaki çok çok az öğretmenin bu olaydan yararlanma şansı olabilir.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bedeviizz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ya zaten duyduğuma göre daha önce de yapılmış böyle bi kampanya, yani gates gelmeden önce. ama bilemiyorum. peder beye dedim git bi sor okul müdürüne nedir bu durumun iç yüzü diye ama ondan da daha bi yanıt gelmedi. ben de foruma güvendim bilgi almak için ama sanırım herkesin durumu benim gibi =] bu arada kampanya milli eğitim bakanlığınca yapılıyo diye biliyorum o yüzden yüksekokullar buna dahil mi, açıkçası hiçbir fikrim yok. [Bu mesaj bedeviizz tarafından 10 Şubat 2005 01:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZedYago Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ben biraz bilgilendireyim sizi. Bu haberde bütün ayrıntılar yazıyor. Laptoplar kaça satılacak, modeller ve ihaleyi kimler kazanmış. http://www.memurlar.net/haber/15946/ Üzüntü ile söylemek isterim ki ... bu konuda yazılanlar çok .... Semih bey ... benim moderatörlük ne oldu ... 1 yıl oldu artık .. hala cevap yok. Açacağım yeni bölüm için bomba malzemelerim var, insaf yaaaa .. türkçem buraya kadar. .. saygılarımla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZedYago Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 yine ben .... yine dayanamadım laptopların özellikleri yazalım bariiii ... Semih görsün nasıl hizmet veriom diye bunu yapıyorum. 730 dolarlık dizüstü bilgisayar: 14.1 TFT Ekran, 1.3 veya 1.5 Ghz Intel Mobil Celoron işlemci, 20 GB HDD, 256 MB Ram, entegre 10/100 ethernet ve modem, mini PCI slot üzerine takılı Wireless ağ kartı, 24x CD-Rom, MS Windows XP Türkçe, batarya+adaptör, Türkçe klavye. 920 dolarlık dizüstü bilgisayar: 15 inç TFT ekran, 1.3 veya 1.6 Ghz. Intel Centrino Mobil İşlemci, 40 GB HDD, 256 MB Ram Entegre 10/100 ethernet ve modem, board üzerinden entegre Wireless ağ kartı, DVD CD/DVD-RW, MS Windows Türkçe, batarya+adaptör, Türkçe Klavye. bilgisayarlar için yüzde 18'lik KDV yerine sadece yüzde 1'lik KDV ödeyecek. firması ile birlikte Data Teknik, Casper ve Sentim firmalarından oluşan konsorsiyum kazandı moderatörlük .. istiooooooom Semiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhh :-)))))))))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 600 bin öğretmenin piyasa değerinin altında diz üstü bilgisayar sahibi yapılması projesinde Vakıfbank, 10 Ocak 2005 tarihinde ihaleye çıkıyor. İhaleye, bilişim sektörünün önde gelen IBM ve DELL gibi dünya devleri katılacak. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Ulaştırma Bakanlığı ile yapacağı görüşmelerin sonucunda bilgisayar alacak öğretmenlere, 1 yıllık ADSL internet bağlantısını da ücretsiz olarak vermeyi planlıyor. Milli Eğitim Bakanlığı, Vakıfbank'ın 10 Ocak 2005 tarihinde yapacağı ihale sonucuna göre öğretmenlere vereceği bilgisayar fiyatlarını netleştirecek. Bakanlık yetkilileri, ihale öncesinde yaptıkları piyasa araştırması doğrultusunda 2 seçenek üzerinde duruyor. Birinci seçenekte piyasa fiyatı bin 300 dolar olan laptop bilgisayarı 700 dolara, ikinci seçenekte ise piyasa fiyatı bin 600 dolar olan bilgisayarı bin dolara almayı planlıyor. Kablosuz internet erişimi özelliği bulunan (WLAN) laptop bilgisayarlar, ihale sonrasında 2005 Şubat'ın ilk haftasından itibaren dağıtılmaya başlanacak. İhaleyi alan yüklenici firma, Vakıfbank şubelerine başvuran her öğretmenin bilgisayarını adresine kadar götürüp teslim edecek. Kredi yasaklılığı olmayan öğretmenler, Vakıfbank şubelerine giderek başvuruda bulunabilecek. Vakıfbank, öğretmene ödemede kolaylık sağlamak amacıyla 24-36 aylık 2 seçenekte cari faiz oranı üzerinden daha düşük bir faizle kredi verecek. Vakıfbank, tüketici kredisinde öğretmenden kefil istemeyecek. Öğretmen sadece öğretmen kimliğiyle Vakıfbank şubelerine giderek başvuruda bulunabilecek. Vakıfbank tarafından yapılacak ihaleye, IBM, DELL ve Toshiba gibi bilişim sektörünün önde gelen dev firmaları katılacak. Firmaların 600 bin laptop bilgisayar pazarını ele geçirmek için kıyasıya rekabet etmesi bekleniyor. Rekabet sonucunda laptop bilgisayarların belirlenen rakamların daha altında temin edilebileceği tahmin ediliyor. Kablosuz internet erişimi özelliği bulunan laptop bilgisayarlardaki tüm işletim sistemleri lisanslı olacak. Öğretmene interaktif eğitim programları içeren CD'ler verilecek. Tüm bu özelliklerin yanı sıra bakanlık, öğretmenlere, Ulaştırma Bakanlığı ile yapacağı görüşmelerin sonucuna göre 1 yıllık ücretsiz ADSL aboneliği ya da daha düşük bir fiyata ucuz internet kullanımı imkanı sağlamayı planlıyor. kaynak[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bedeviizz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 eyvallah arkadaşlar. bilgiler nefis, çok sağolun. kampanya öğretim üyesi ve elemanlarını da kapsıyomuş Gunn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Hayır mümkün değil,mutlaka vardır birşey,hiçbirşeyi tam yapamazla nayır NAYIR!! olamaz falan diyordumki birde ne göreyim.. KLAVYELER NASIL OLACAK? Milli Eğitim Bakanlığı, akademisyenler de dahil tüm öğretmenleri dizüstü bilgisayar sahibi yapmak için çıktığı ihalede, son dakika değişikliği yaparak kazanan firmalara bilgisayarların F klavyeli olması koşulunu getirdi. İhale şartnamesine F klavye koşulunu açıkça yazmayan bakanlığın, yüklenici firmalara uyarıda bulunarak, verilecek dizüstü bilgisayarların F klavye olmasını isteği bildirildi.. Neyse bu alındıktan sonra halledilir artık. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Horus- Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 haRika ßi$i ßu karde$ pederde validede alio =) yanliz pentium deil celeron 32 ekran karti 128 ram 1,6ghz die duydum toshiba ve casper vercekmi$ bu yazdiim 600$ bi de 800$l1k var onu bilmiorum i$te[signature][hline]Ben Kimseyim!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 memurların sıtesındekı bilgisayar tartısmasıyla ılgılı olan forumlara bakmanızı tavsıye ederım ben okudum cok guldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar