dana22 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 nasil kaldirmiyor ya ..gayet kaldirdi iste bir zarar ziyani olmadi akici oynadiniz koclar gibi.. bu arada tesekkur ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 yok abi, turn lerde, 20 üniteyi seçip hareket ettirmeye zamanım bile yetmiyor. sen gel, bi çayımı kahvemi iç, yanımda izlersin. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 ben hiç multiplayer oynamadım ki. sanıyorum elit beyfendiler gibi strateji oynayacağız. siyasi çekişmeler, entrikalar, anlaşmalar, pazarlıklar olacak. adama "güneye yer açayım 1000 altın :D" dedim cevap gelmeden savaş açıldı asdfg hani biz medeniyet kuruyoruz diye oyuna başladık grego direk kabile olarak kalmaya niyetli :P quixef beni fundlamadı savaşta. congressde oyumu sattım, 1 unit verdi bi boka yaramadı bi de para verdi bir kere. karşılığında da kandırdı beni zaten. en çok oyunun bu yönünden keyif aldım. trade teklifine üstüne para isteyip offer'ı modifiye edip geri yollayınca söyleniyorsunuz asdfgg abi trade'e ihtiyacı olan sensin, ben değil. niye mal takası yapayım durduk yere, para verceksin tabi. daha sinsi, daha akılcı, daha kestirilemez oynayın abi. etliye sütlüye karışmadan sohbet ede ede ilk kim uzaya roket atacak diye oynamak bayar beni. victoryden domination mı ne o olsun hatta bir dahakine das adamın congressde oyu fazla, denge gelsin diye ally olan statelerden birine ben savaş açtım da, gücüm yok capture etmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 e abi sinsilik bir durum yok orada, bariz olmak zorundaydı. settler la aşağı inerken önümü kesen hun köylüsü 1000 altın isteyince, ne sinsiniliği yapacaksın. settler ı dolaştırmazsın, bi yere gidiyorsa ya gidecek ya ölecek. efektif olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 ben yedekmiyim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 kesin varım diyor musun : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 akşam yine bir deneme dönebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 akşam oynayalım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 hadi yok mu gelen? sonra ben yedek miyim şimdi diyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Ben işteyim adam bana yok mu gelen diye sitem ediyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 iki gündür çılgınlar gibi oyun atıyoruz. bugün kimler oynuyor şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Ben gelebilirim bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 ben de gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 ok, bu akşam 20.00 all set. grego, seru, bora, quixef, imam, kaede. mod 12.3 map 22 herhangi bir ui yaması varsa kaldırın. modu buglıyor. discord mikrofon ayarlarınızı önden yapmanız daha iyi olur. push to talk pls. yayın olmasa da bol screenshot alıp, buraya koymayı planlıyorum. ama ekip sağlamlaşırsa, oynamayıp, sırayla herkesin ekranına steam den binip oyun anlatma işime girebilirim. bi metin 2 vidyosu gibi karambolu oklayıp şebnemleri toplatmasam da bu da bir şeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 kaç yıl önce mp için almıştım ama bi defa mı ne oynayabildim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 güzel oyun oldu, bitemedi ama yine de güzel oldu. akşam screenshot koyup mini bir aar yazacağım, kuiksefin gözyaşlarını da screenshotladım, imamın planı, kaedenin sıkıştım abisinin 40 nüfuslu başkente dayanması, boraların boramaması, hepsi soon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 O oyunda iki oyuncu arasında bağlantı sıkıntısı vardı. Normal değildi o kadar çökme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 İndirim gelince Civ V:complete edition ı kaldırmış steam, böyle köylü kurnazlığı da mı yapacaktın ey gaben. Support a YAZIKLAR OLSUN size dedim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 aar yazmayı unutmuşum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 "Steam Support" said: Hello, We apologize for the inconvenience that this has caused. Please be aware that Steam does not choose to remove games from certain regions. These decisions are made by the publisher. You may want to reach out to them directly and make them aware. If you have any questions, please let us know. Best Regards, Ross oç aral iş başında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 ne güzel dağıldık he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar