Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Civ5 Multiplayer

Grego

Öne çıkan mesajlar

ben hiç multiplayer oynamadım ki. sanıyorum elit beyfendiler gibi strateji oynayacağız. siyasi çekişmeler, entrikalar, anlaşmalar, pazarlıklar olacak.

adama "güneye yer açayım 1000 altın :D" dedim cevap gelmeden savaş açıldı asdfg hani biz medeniyet kuruyoruz diye oyuna başladık grego direk kabile olarak kalmaya niyetli :P

quixef beni fundlamadı savaşta. congressde oyumu sattım, 1 unit verdi bi boka yaramadı bi de para verdi bir kere. karşılığında da kandırdı beni zaten. en çok oyunun bu yönünden keyif aldım.

trade teklifine üstüne para isteyip offer'ı modifiye edip geri yollayınca söyleniyorsunuz asdfgg abi trade'e ihtiyacı olan sensin, ben değil. niye mal takası yapayım durduk yere, para verceksin tabi.

daha sinsi, daha akılcı, daha kestirilemez oynayın abi. etliye sütlüye karışmadan sohbet ede ede ilk kim uzaya roket atacak diye oynamak bayar beni. victoryden domination mı ne o olsun hatta bir dahakine das

adamın congressde oyu fazla, denge gelsin diye ally olan statelerden birine ben savaş açtım da, gücüm yok capture etmeye.
Sosyal ağlarda paylaş

ok, bu akşam 20.00 all set.

grego, seru, bora, quixef, imam, kaede.
mod 12.3
map 22
herhangi bir ui yaması varsa kaldırın. modu buglıyor.

discord mikrofon ayarlarınızı önden yapmanız daha iyi olur. push to talk pls.

yayın olmasa da bol screenshot alıp, buraya koymayı planlıyorum. ama ekip sağlamlaşırsa, oynamayıp, sırayla herkesin ekranına steam den binip oyun anlatma işime girebilirim. bi metin 2 vidyosu gibi karambolu oklayıp şebnemleri toplatmasam da bu da bir şeydir.
Sosyal ağlarda paylaş

güzel oyun oldu, bitemedi ama yine de güzel oldu. akşam screenshot koyup mini bir aar yazacağım, kuiksefin gözyaşlarını da screenshotladım, imamın planı, kaedenin sıkıştım abisinin 40 nüfuslu başkente dayanması, boraların boramaması, hepsi soon.
Sosyal ağlarda paylaş

"Steam Support" said:

Hello,

We apologize for the inconvenience that this has caused. Please be aware that Steam does not choose to remove games from certain regions. These decisions are made by the publisher. You may want to reach out to them directly and make them aware.

If you have any questions, please let us know.

Best Regards,
Ross

oç aral iş başında
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...