RedBaron73 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Doomgards üyeleri başka guildlere girmicekseniz yeniden birleşelim derim.Guildi de günde en çok online olcak biri kursun bölece guild elemanları ile ilgilenir.Her konuda (silah,armor,quest v.s) her konuda birbirimize ihtiyacımız olcak.Hadi kuralım şu guildi yeniden.[signature][hline]HordishManner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Benim için farketmez arkadaşlara bağlı öle çok adamda olmasın 10-15 kişi yeter maksat muhabbet olsun ama zor gibi bazı arkadaslar ally oldu :)[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 fave (Ari), xrex (ocrana), mirage (hargath) ve bendeniz omen eşliginde yeni bir kurulumu gerçekleştiricez zaten. ari ve xrex basladı sanırım oyuna onlarla iletisim kurarsanız daha iyi olur.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 oha ariya bak çakal ne zaman basladı ahaha neyse yetisemeyız ucar onlar artık[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBaron73 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Başladımı fave başlamamıştır o geç başlıcam diyordu hagart da hordishmanner da sanırım eminmisin omen?[signature][hline]The Frozen Throne Gosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 fave in basladıgından emin digilim ama, biz daha önce konustuk bu konuyu zaten. hordish e girme gibi bi düsüncemiz olmadı zaten betada bi denedik oda tutmadı neyse. xrex basladı kesin olarak bildigim digerleride yakın zamanda gelir.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 neyse gırelım hallederız :P[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 özledim sizi keratalar =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ahah lem ılı lol gel abı bende sendıtden aldım :) beraber baslarız oyunu bu ara benım Melih[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 yok daha baslayamadım iş güç sebebiyle 2 hafta gecikmeli gelebilcem ama sorun degil yetisirim size nasısa avans olsun :) farmda rakip tanımam tek rakibim koreliler[signature][hline]icq:140353 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Sizinle oynamaktan büyük bir zevk aldım ve umarım bir sakatlık olmazsa bende yazın başında gelicem biraz geç ama günde ortalam 16 saat oynayarak 2 haftada yetişirim olmadı 3 hafta neyse şimdi bunları kounşmanın sırası değil hele bir hepimiz girelim oyuna herşey olur Bu arada açıcağınız karakteri yazarsanız ona göre karakter açmayı düşünüyorum her classtan olsun bir yere gittikmi sorun yaşamayalım diimi [signature][hline] [Bu mesaj Delyyyy tarafından 11 Şubat 2005 19:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ben de öğlen başladım iyi gidiyoruz. doomguards ortamı harikaydı, onu yine yakalayalım diyoruz.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 arkadaslar guildi kurdum.daha dogrusu imza topluyorum.eski doomguards üylerine kapimiz tabiki sonuna kadar acik.hepinizi bekliorum :).yeni guildimizin adi Cursed.web sayfasini da yakinda acicaz.[signature][hline]-------------------------------------- Kam----Orc Elemental Shaman lvl 1x----Cursed Guild For the Horde -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar