Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KoreBeta DoomGuadrs üyeleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Doomgards üyeleri başka guildlere girmicekseniz yeniden birleşelim derim.Guildi de günde en çok online olcak biri kursun bölece guild elemanları ile ilgilenir.Her konuda (silah,armor,quest v.s) her konuda birbirimize ihtiyacımız olcak.Hadi kuralım şu guildi yeniden.[signature][hline]HordishManner
Mesaj tarihi:
Benim için farketmez arkadaşlara bağlı öle çok adamda olmasın 10-15 kişi yeter maksat muhabbet olsun ama zor gibi bazı arkadaslar ally oldu :)[signature][hline]Retailde görüşürüz...
Mesaj tarihi:
fave (Ari), xrex (ocrana), mirage (hargath) ve bendeniz omen eşliginde yeni bir kurulumu gerçekleştiricez zaten. ari ve xrex basladı sanırım oyuna onlarla iletisim kurarsanız daha iyi olur.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor
WoW Site -> TurkishWoW
Mesaj tarihi:
fave in basladıgından emin digilim ama, biz daha önce konustuk bu konuyu zaten. hordish e girme gibi bi düsüncemiz olmadı zaten betada bi denedik oda tutmadı neyse. xrex basladı kesin olarak bildigim digerleride yakın zamanda gelir.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor
WoW Site -> TurkishWoW
Mesaj tarihi:
yok daha baslayamadım iş güç sebebiyle 2 hafta gecikmeli gelebilcem ama sorun degil yetisirim size nasısa avans olsun :)
farmda rakip tanımam tek rakibim koreliler[signature][hline]icq:140353
Mesaj tarihi:
Sizinle oynamaktan büyük bir zevk aldım ve umarım bir sakatlık olmazsa bende yazın başında gelicem biraz geç ama günde ortalam 16 saat oynayarak 2 haftada yetişirim olmadı 3 hafta neyse şimdi bunları kounşmanın sırası değil hele bir hepimiz girelim oyuna herşey olur

Bu arada açıcağınız karakteri yazarsanız ona göre karakter açmayı düşünüyorum her classtan olsun bir yere gittikmi sorun yaşamayalım diimi

[signature][hline]

[Bu mesaj Delyyyy tarafından 11 Şubat 2005 19:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben de öğlen başladım iyi gidiyoruz. doomguards ortamı harikaydı, onu yine yakalayalım diyoruz.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Mesaj tarihi:
arkadaslar guildi kurdum.daha dogrusu imza topluyorum.eski doomguards üylerine kapimiz tabiki sonuna kadar acik.hepinizi bekliorum :).yeni guildimizin adi Cursed.web sayfasini da yakinda acicaz.[signature][hline]--------------------------------------
Kam----Orc Elemental Shaman lvl 1x----Cursed Guild
For the Horde

--------------------------------------
  • Yeni Oluştur...